Paulius140 |
2011-10-16 20:34 |
Citata:
Pradžioje rašė MB777
(Post 170440)
Nesupyk, bet tai tikrai yra juokinga, kai perki mašiną, kuri neatitinka tavo galimybių... Man pavyzdžiui, atrodo kvailai, kai nusiperka kas nors S klasę, A8 ar BMW 7-uką ir deda į jį dujas, nes pinigų neturi pilti benziną, o dyzelinis variantas - per brangus... O čia dar ir motoras įdėtas, kuris yra ryškiai per silpnas šiam modeliui. Aiškiai toks automobilis ne tavo finansinėms galimybėms yra, nes atitinka visus taupymo kriterijus...:
> Pirkai sudrožtą, į kurį dar reikės investuoti,
> Toks motoras yra silpnas S klasei, o ant Long'o iš viso liaudiškai tariant - šlamštas,
> Dedi dujas į patį pigiausią variantą,
> Pirkai buvusį taxi, nes paprasto neįperki...
Tokie automobiliai yra pasipuikavimui prieš kitus, kad va: "Aš turiu limuziną, o tu su Golf'u važinėji...", bet kai taupyta(-oma) per visus galus, per kur tik buvo galima jį perkant, tai... Tikrai yra juokinga na, bet neįsižeisk. Sėkmės eksplotuojant jį...
|
tu vapse krantas totalus esi.. pats nuo mondeo persokes putoji cia.. koks tau skirtumas ar per silpnas tas motoras, ar ne ? ne tu vazineji,gal zmogui sitam 3,2 pats tas, ir isvis pats net dureliu banginio gal nenusipirktum.. ar tu cia is pavydo sneki? vat grynas lietuvis tu esi, ne kad pagirti, palinketi sekmes tvarkant ji, tai tu savo durna nuomone cia sakai.. visu pirma kalbedamas apie kitus, juos kritikuodamas pazek ka turi pats ir ar isvis tu dar toki nusipirktum... sekmes tau, nes man gaila tokiu zmoniu.. ai, beja, Fordu klubas yra lietuvoj, ten uzeik, nes man nervas ima ant tokiu kaip tu, vaziaves isvis su banginiu? daug kas ant duju vazineja ir kas cia tokio? naujausi bmw, audi pila dujas, tai pagal tave jie yra varguoliai visiski, bet su jom vazineja kad kitiem golfu vairuotojam irodytu kazka? atsigauk
|