![]() |
Citata:
|
Jo, bet ten kainos dideles :)
|
Citata:
|
Kokia kaina? Ji nuo manęs 500 metrų tik, tai tinka.
Nes savitarnoj tokiu oru šaltoka plaut.. |
Citata:
|
|
GRYŽO ANT DALIU AUTOMOBILIAI, MB CLK W209 '08M 3 L V6 BENZ, MB W211 2,2 CDI AVANTGARDE :zenklas:
|
Citata:
Kiek minivenas? man sakau, čia nuo bendriko netoli, reikės nueit paklaust ten, matydavau, kad ir neblogos auto prausiasi ten, tai nechaltūrins.. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
sveiki visi, greitas klausimas, padave saltuko siek tiek ir bagazine pradejo durniuot: vakar viskas gerai siandien nei su puteliu nei durelese knopkes klauso, tik su suo miniatiuriniu raktu atidariau. Cia speju bus su pritraukimu kazkas, nes is pradziu duru prisoskes neveike, po kokios minutes pradejo veikt, o ir bagazine atidarius pradejo veikt. Tai vat klausimas ka ziuret ir ar verta per salcius uzsimt ar palaukt pavasario geriau.
Auto w220 Fl P.s. o bagazine atrodo gerai termiskai izoliuota, palikau per nakti alaus deze galvojau jau va reiks ismest, bet tik tapo labai labai labai atsaldytas, net nelabai skanu tiesa sakant, dantis gelia |
Citata:
|
kai prasideda salciai, tai pasipila forume temos su neuzkurimu, ir panasiai kas susije su salciais :D
|
siaip klausimas, ka cia galima kaltint kai variklio temperatura normali o i salona vistiek pucia salta veja nors esu nustates i karciausia padeti? Termostatas? girdejau kad yra du termostatai, mazasis ir didysis, ar ne? :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Man labai sunku apibudinti sunku, ar lengva. Cia pagal kiekvieno sugebejima. Nu bet maciau, kad puzle moki delioti, tai tikrai nebus tau sunku :xx:
Ps: kainos nepamenu |
kaina apie 25€.Man per 3 metus buvo 2 kartus uzstriges.Tai gavo kelis kartus su ratu raktu per galva- baigia oziuotis.
kaip delioti puzle - http://mbworld.org/forums/e-class-w2...rol-valve.html |
Ar nuo tepalu nekeitimo, ar nuo priedu tepalams? :) https://www.facebook.com/torquestudi...0396230608723/
|
Citata:
Kapotas truko nekaip negalejom atidaryt kapota plius greicio ir km daviklis parejo tai nerode odometro o vazineta tai daug su tokiu gedimu ir po dvieju metu grieztai nusprendziau sutvarkyt si reikala, tai sutvarkes kapota ir davikli norejau ispilt tepala, o ziuriu tik puse litro ispyliau (turi tilpt 6 litrus), tai nu nafik nepatikejau, tai nusemiau karterio dangteli, koki vaizdeli maciau, tepalu nei laso (tik puse litro kuri ispyliau pro varzta...) sietelis uzsikimses ir ant dangtelio pilna siuksliu, tai va kodel man kartais mirksejo tepalo lempute.... :D turbut man nedaug buvo like damust varikli iki galo..... bet viska sutvarkius variklis vel toliau murkia kol pardaviau :D tai reziume jei daug vazineta be jokiu tepalo keitimu gali buti taip kad tepalu nerasit ne laso! :D |
Mūsų šalyje šiospriemonės yra labai populiarios. Ypač įvairiausiospriemonės, gerinančios varikliniųalyvų eksploatacines savybes. Kiekvienas tokiųpriedų gamintojas, žinoma, yra įsitikinęs, kad joišradimas yra unikalus ir tinka tiesiog bet kuriaivariklinei alyvai. Tačiau kiekvienas normalustepimo priemonių gamintojas, kurdamasbazines alyvos priedų paketą, labai kruopšciaiparenka cheminių komponentų santykįtam, kad pasiektų maksimalų konkrečiosalyvos rūšies eksploatacijos efektą. Daugelispirmaujančių pasaulyje tepimo priemoniųgamintojų kategoriškai draudžia naudotibet kuriuos papildomus alyvų priedus. Kaitik į alyvą patenka papildomi naujo priedokomponentai, tuoj pat prasideda šių cheminiųelementų tarpusavio sąveika. Dažniausiai susidaro polimerinė plevelė, prie kurios limpadegimo produktų (kokso) liekanos arbametalinės dalelės nuo besitrinančių detalių. Beto, daugelis komponentų pradeda kristalizuotis,sudarydami kamščius tepimo kanaluose.Dėl šios priežasties sumažėja alyvos kiekis,patenkantis ant besitrinančių detalių. Tai ypačpavojinga, jei alyvos kanalai turi mažą skerspjūvįarba jei tarpusavyje sąveikaujančiosdetalės turi aukštą temperatūrinio išsiplėtimokoeficientą, pavyzdžiui, variklio turbokompresoriausdetales.
Aptarkime viena pavyzdį. Variklio galvutės įsiurbimo ir išmetimo vožtuvų hidrauliniai stūmikliai turi labai mažus tarpus — tai yra šio išradimo konstrukcinis ypatumas. Kai tik stūmiklių kiaurymės užsikemša iš papildomo priedo susidariusiais kristalais, tuoj pat padidėja trinties koeficientas tarp besiliečiančių stūmiklio bei paskirstymo veleno kumštelio arba vožtuvo svirtelės plokštumų. Prasideda pusiau sausos trinties procesas, dyla kalibruoti paviršiai, padidėja tarpai, atsiranda triukšmas dujų paskirstymo mechanizme. Dėl šių priežasčių vietoje teigiamų rezultatų padidėja kuro bei alyvos sąnaudos, prarandama automobilio įsibėgėjimo dinamika, padidėja variklio triukšmo lygis, anglies oksidų kiekis išmetamosiose dujose, tampa sunkiau paleisti variklį ir patiriamos papildomos išlaidos nelemtam priedui ir variklio remontui. |
Citata:
|
:good:
Citata:
|
|
Citata:
|
Man tai dzin tie numeriai, as nepernesu Lorinsen tiurlingo.
|
Citata:
|
Citata:
|
ka padovanojo su tuom ir vazineja. del skonio cia ginciotis ar komentuot mazu maziausia kvaila.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Man buvo, skelbime sakinys "sėdi ir važiuoji". O nuvažiavus pasirodo kad variklio skyriuje amortizatoriaus štokas su kėbulu sąjungos neturi, išmušta amort. lekštė pro skyle. :D Aišku važiuoti galima xD
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:12. |