![]() |
|
Tas tiesa :) Bet tarkim aš prduodu CLK su šviežiai pakeistais tepalais, filtrais, žvakėm... Tai jeigu žmogus viską keistu vistiek, tai man juokinga būtų ir sakyčiau kvaila... Aišku, kai nėra jokių įrodymų, tai verčiau pasikeisti juk ne karve kainuoja...
|
Citata:
|
Citata:
Musu imonei Doblo..keitimas kas 10 tuk..visi pravare jau virs 150 tuk be problemu..tie kurie aptarnauti buvo kas 30 tuk...ilgiausiai pravaziavo 150 tuk..visi mirsdavo ties 110-130..tuk |
Citata:
|
Tamsta ziuriu serga Yaris liga :xx::xx:
|
Citata:
|
Šitas MB CLA 200 parduodamas Silberio buvo duotas kaip reklaminis taksauti po kelias savaites Vilniaus ir Kauno miestuose. Teko ji pačiupinėti, bet kas idomiausia skelbime nurodoma rida 14900km, labai gaila kad foto seniai darytos su skydelyje šviečiančia 5669km rida tai nieko neprisikabinsi, bet aš turiu foto sau darytas su truputi didesne rida ir po mano nufotkinimo dar automobilis toliau taksavo.
Tai va ar silberis truputi "atbulom palakstė", kad rida sumažėjo :angry: http://autoplius.lt/skelbimai/merced...s-4893245.html |
Ir kiek tose tavo užfiksuotose auto rida yra?
|
15600 bet po mano foto jis toliau sekmingai taksavo.
|
Citata:
klausimas toks keistas, o kaip tu esi tikras kad tia butent ta masina? vin koda turejai? ar tiesiog pagal spalva-komplektacija? |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:42. |
|