MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

KK 2017-02-17 08:37

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 462257)
tusti, nesziuri pigiausius variantus. O siaip jei nori kompletacijos imk klase auksciau :)

baisiai nuspakliuotas cia :))
iaip jei toki pirkt, nusmaugt iki negaliu ir pries perkant sutart, kad priristu rakta elektrikas.Na kainuos ten koks speju 100euru su raktu(surizikuot ta 100e ismest vardan ramybes), bet uzvesi ir pavaziuosi - nes kitu atveju, cia daug sansu kad arba dezei arba motorui misios.

Rafi, man nereikia CLK nes turiu jau vieną... Ar brangus ar pigus jie vistiek tuštoki. :) Dabar tikiuosi supratai ką norėjau pasakyti.

PS: Beveik visi 320 yra elegance, o jeigu avantgarde tai net plikesni... Tai man kyla klausimas ko čia visi svaigsta dėl avantgarde, kai jie nelabai kuo skiriasi komplektacijos prasme. Mano CLK vienas nenori žiūrėt, nes elegance tipo nieko gero... :D

Tomskis 2017-02-17 08:41

avantgarde zemesnis ir langai melyni, ir medis kitos spalvos turbut, visai kitas vaizdas

ShotGun 2017-02-17 08:57

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 462288)
avantgarde zemesnis ir langai melyni, ir medis kitos spalvos turbut, visai kitas vaizdas

Bet kasdien važinėti kažkaip maloniau su elegance, tikrai minkštesnis jis juntamai už avantgarde.

Robis 2017-02-17 09:30

coupe automatiškai jau nėra komfortiškas automobilis, čia ne CL'as, kur su airmatic'u

KK 2017-02-17 09:45

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 462288)

Spyruoklės - OK, tikrai smagu, jeigu ne per kieta;
Langai mėlyni - Man tai jokio skirtumo vistiek visada tamsinu 50% visus, tai mėlynumas dingsta na bet tipo" navarotas" mėlyni langai tarkim...;
Medis - Gali pasidaryti/perklijuot visiskai pagal save už keliasdešimt eurų...

Tai, kur avantgarde realūs pliusai taip ir nesupratau :) Kadaise galvojau avantgarde, tai kažkas tokio ir pilnesni būna, bet realiai skirtumas toks minimalus...

simaso 2017-02-17 09:52

avangarde clk ale labiau sportinio stiliaus. žemesnis, nėra medžio ir t.t nepasakyčiau, kad elegance clk prasčiau atrodo. tas medis netgi prabangos duoda.

rafis 2017-02-17 11:52

Man grazus coupe nelabai patinka tamsintas. Nebent galinis langas arba uzuolaida gale, tai melsvi stiklai duoda kazkokio savitumo-man daug graziau melsvi. Zemumas kasdienai blogai,taciau perki cl ne tam kad minsktai vazinet.. bet nepirkt gero varianto del avangardo... nu nzn.. keista. Nebent pasirinkimad didziulis.

Tomskis 2017-02-17 12:12

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 462293)
Spyruoklės - OK, tikrai smagu, jeigu ne per kieta;
Langai mėlyni - Man tai jokio skirtumo vistiek visada tamsinu 50% visus, tai mėlynumas dingsta na bet tipo" navarotas" mėlyni langai tarkim...;
Medis - Gali pasidaryti/perklijuot visiskai pagal save už keliasdešimt eurų...

Tai, kur avantgarde realūs pliusai taip ir nesupratau :) Kadaise galvojau avantgarde, tai kažkas tokio ir pilnesni būna, bet realiai skirtumas toks minimalus...

Kiek as bandes visokiu 210, 211 ir pan, tai is eleganco perlipus i avantgarda, visai kita masina. Net pats vaizdas pro melyna langa kitoks. Spydiko spalva kita, tu gal gali klijuot medi plionke, as tai ne. Kiekvienam savo, elegance niekad nepirkciau.

Hunter 2017-02-17 12:24

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 462290)
coupe automatiškai jau nėra komfortiškas automobilis, čia ne CL'as, kur su airmatic'u

CL su airmatic? Nelabai. Labiau ABC

aleximo 2017-02-17 12:26

Gerai pasiderejus manau visai neblogas variantas jei su pvm pavyktu paimti uz 10k.
http://autoplius.lt/skelbimai/merced...s-4727123.html

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:25.