![]() |
|
Citata:
PS: Beveik visi 320 yra elegance, o jeigu avantgarde tai net plikesni... Tai man kyla klausimas ko čia visi svaigsta dėl avantgarde, kai jie nelabai kuo skiriasi komplektacijos prasme. Mano CLK vienas nenori žiūrėt, nes elegance tipo nieko gero... :D |
avantgarde zemesnis ir langai melyni, ir medis kitos spalvos turbut, visai kitas vaizdas
|
Citata:
|
coupe automatiškai jau nėra komfortiškas automobilis, čia ne CL'as, kur su airmatic'u
|
Citata:
Langai mėlyni - Man tai jokio skirtumo vistiek visada tamsinu 50% visus, tai mėlynumas dingsta na bet tipo" navarotas" mėlyni langai tarkim...; Medis - Gali pasidaryti/perklijuot visiskai pagal save už keliasdešimt eurų... Tai, kur avantgarde realūs pliusai taip ir nesupratau :) Kadaise galvojau avantgarde, tai kažkas tokio ir pilnesni būna, bet realiai skirtumas toks minimalus... |
avangarde clk ale labiau sportinio stiliaus. žemesnis, nėra medžio ir t.t nepasakyčiau, kad elegance clk prasčiau atrodo. tas medis netgi prabangos duoda.
|
Man grazus coupe nelabai patinka tamsintas. Nebent galinis langas arba uzuolaida gale, tai melsvi stiklai duoda kazkokio savitumo-man daug graziau melsvi. Zemumas kasdienai blogai,taciau perki cl ne tam kad minsktai vazinet.. bet nepirkt gero varianto del avangardo... nu nzn.. keista. Nebent pasirinkimad didziulis.
|
Citata:
|
Citata:
|
Gerai pasiderejus manau visai neblogas variantas jei su pvm pavyktu paimti uz 10k.
http://autoplius.lt/skelbimai/merced...s-4727123.html |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:25. |
|