koks cia motoras? 6.0?
|
Senas 3.2 su 4 bėgiu dėže. Jie mėgsta kurą ;)
|
Citata:
Man atrodo dar reikia pareguliuot biškį. Nes pirkęs trąsa prasilėkiau tai man sudegino mažiau..15 litrų 200km. Keitė filtrą, reguliavo dujas, mišinį paliesino - mašina visai nevažiavo, trūkčiojo, galios nerasta, kartą visai sustojus užgeso. Nuvažiavau vėl. Mišinį pariebino. Važiuoja, traukia gerai, bet dabar ima kažkaip daugokai man atrodo.. Gal per daug pariebino dabar. Žiūrėsiu, prie progos reikės vėl važiuoti, bandyt dar biskį paliesint. Arba tokiam mieste su tokiu važiavimo stilium tiek ir ima.. Gyvena virš 2mln ir visi sportuoja nuo šviesoforo iki šviesoforo. |
Aš tampausi, greit nevažinėju, trasoj 15-16, mieste ~20 dujų. Pavaikyčiau, iš karto daugiau.
|
atvirai sakant, tai dejau ant tokios masinos ir tokiu sanaudu, kai logiskai prasilenkia galingumas su sanaudom :) suprantu 5.0 motoro sanaudas 17litru, bet 3.2 ir dar trasoj, tai cia virsune :)
|
Citata:
|
vava stopudow
|
18trasoj????:o nu tada tokios masinos visiskai neapsimoka turet.. As mieste 18, trasoj 10 manau kad tai yra daug, bet kadangi gaunu malonuma is v8 nesiskundziu. Bet ir tai daugokai. O cia 3,2 dar daugiau ima...
|
Citata:
Bent jau gamintojas rašo kad benzino mieste degina 14,5l, o trasoj 9,8l. Bet pas mane mašina jau 20 metų skaičiuoja tai gal ten jau ir "pro šonus išlaksto" :) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:45. |