![]() |
va mano dabartiniai langai, kolkas ramu :) viena karta stabde ir tai maciau kad is paskos vaziuoja tai pats sustojau :xx:
http://i850.photobucket.com/albums/a...017_163604.jpg |
kiek stafke siais laikais? 50?
|
Citata:
|
draugelis su metalizuota gale buvo 50% procentu berods uzniaukes, priekis 25% procentu, salonas juodas, tai diena ir neasimato praktiskai, o vakare labai gerai matosi, tai i reida pakliuna pirmi zodziai ne labas vakar, o ar turit leidima
|
Del salono viskas. Draugas turejo juoda cl amg su amg oda kremine, tai uzsiniaukes 50proc buvo visus sonus ta sviesia kaip mano, tai mentai nieko. Tesiog blizga langas be spalvos, salonas gal vos tamsesnis atrodo. Galesiu pFotkint savo kaip atrodo
|
as nesuprantu kam tamsint taip, kad mentas ir kiti zmones manytu, kad jie netamsinti, o atseit tokie gamyklishkai ciut tamsesni nei kitu masinu.
Efekto jokio ir dar rizikuoji bauda gaut. Kokia prasme niaukt 30%? Tipo graziau? :) Jei jau nusprendei tamsint, tai niauki kaip woodoo uzniaukes, 95% :) vazineji sau, gali ir nosi pakrapstyt kamsti stovedamas :D Del tu UV spinduliu, tai juos puikiai sulaiko ir gamyklinis tamsinimas. |
nu man pvz 30% tikrai graziau nei akvariumas
|
Man 30 pirma geriau, nes saule vasara i snuki nespigina, kurkas maziau matosi masinos vidus. O lijant, isvis vidaus nesimato. Man pvz zymiai maloniau vazinet su tokiu tamsinimu
|
Citata:
|
as ir sakysiu kad pas mane avantgardiniai langai :xx:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:19. |