MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Juokeliai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1964)

vilfoot 2014-01-31 18:32

imi kastyti kerbedi ir ramu

Apple 2014-01-31 19:05

ldaliu imi ir tada tikrai ramu :D

vilfoot 2014-01-31 19:19

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 312812)
ldaliu imi ir tada tikrai ramu :D

ziurint koki zanra Idalius propoguoja..Tomskiui gali ir nesueiti :D

ViliusD 2014-01-31 19:28

Siaip ir man butu idomu Idaliaus reklamini klipuka koki pamatyt :)

Hunter 2014-01-31 19:42

heavy metal :D

Tomskis 2014-01-31 19:46

youtube gali rasti. o seip kazkur forume rode dalius, gal temoj kur kas kuo dirbame

Tomskis 2014-01-31 19:49

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 312808)
na trim metam tai ne, bet kai kurie užsakymai prasideda iki metų ypač vasarai

dauguma iki metu tikrai turi, bet pats nustebau kai paklause kuriem metam noriu, trys vasaros uzimtos, o kiti metu laikai yra laisvesni

ldalius 2014-02-01 09:18

Citata:

Pradžioje rašė ViliusD (Post 312815)
Siaip ir man butu idomu Idaliaus reklamini klipuka koki pamatyt :)

į youtubę mano niką Ldalius irašykit ir rasit krūvą senų dainų. Bent jau suprasite, kad pas mane pagrindas popsas kaip ir pas daugelį vestuvinių muzikantų

DariusM 2014-02-01 09:35

sitas geras :uubabe:
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/_NP-3dZOrB0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

vilfoot 2014-02-01 13:03

Citata:

Pradžioje rašė DariusM (Post 312858)
sitas geras :uubabe:
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/_NP-3dZOrB0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

nu kaip taip :juokiasi:

vytas85 2014-02-01 14:36

cia irgi daina i tema :)
http://kaunas.kasvyksta.lt/2014/01/3...ie-kelininkus/

vilfoot 2014-02-02 08:53

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/GOrguILKTAM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
dzibyla barana :D

Lengvas 2014-02-02 11:47

http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...9-402602?cf=vl
Atėjau, prisipyliau dyzelino ir nesumokėjęs išėjau. 45 LITRUS :D

sunkus 2014-02-02 11:54

Париж. Командировочный в гостинице пытается уснуть, но голос за стенкой монотонно бубнит: "A la crevetka... A la crevetka..."
Не выдержав, он начинает колотить в стену и орать: "Прекратите! Дайте поспать!".
Оттуда доносится (тоже по-русски): "Браток, ты по-ихнему понимаешь? Как по-французки будет раком?"

Krizoks 2014-02-02 12:50

Citata:

Pradžioje rašė Lengwas (Post 313076)
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...9-402602?cf=vl
Atėjau, prisipyliau dyzelino ir nesumokėjęs išėjau. 45 LITRUS :D

tipo su tokiais 2 kanistrais dideliais bego ir nieks nepagavo? :D

Kolibris 2014-02-03 11:23

Berniukas damusinedavo kaimynus,grodamas 5 valandas per diena, o gydytojas smuika is jo uzpakalio istrauke per 5min!
Kur teisybe, klausia kaimynai?

Kolibris 2014-02-03 14:06

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...20293946_n.jpg

vytas85 2014-02-04 23:09

geras suo:)
http://fishki.net/1242241-milaja-ljusi.html

Hunter 2014-02-04 23:27

Mielas suo, kitas jos geras darbas turbut dirbti muilu arba klijais :D

woodoooo 2014-02-05 00:57

prisiperka visokiu plastmasiniu masinu :D

woodoooo 2014-02-05 01:00

http://i850.photobucket.com/albums/a...ps8669c1de.jpg
http://i850.photobucket.com/albums/a...ps37676227.jpg

deimantaz 2014-02-05 06:34

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 313519)
prisiperka visokiu plastmasiniu masinu :D

Nera foto, kad tai Liuse padare... nepagautas nevagis :taip:

ganz 2014-02-06 13:39

:juokiasi:

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/3Xdc4UGcArc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ldalius 2014-02-06 13:57

iškart invalidas

Markko 2014-02-09 12:27

SAVAITGALIO RITMAI :) gyvai
tai va...... Prasidėjo viskas labai nekaltai, susitikę su draugu vienoje miesto kavinėje, išgėrem po vieną Grinbergeno, paskui po antrą, ai... tada trečią, nu žodžiu iki "kaip visada". Jau baiginėjantis paskutiniam bokalui, mes atsiminėm, jog čia atsigabenom patys, t.y. su mašina, MANO mašina. Nu ką daryt... išsikvietėm taksiorą, gana malonus žmogelis, jis sutiko mūsų automobilį parvairuoti iki pat namų, ir net į patį garažą įvarė. Sumokėję ir padėkoję gerajam taksiorui, mes, garsiai juokdamiesi iš velnias žino ko, šiaip ne taip užkilom liftu iki buto duro, ir tik tada atsiminem kad raktus palikom mano mašinoje, kuri yra garaže. Nu ką, dar garsiau aidint mūsų juokui, nusileidom iki garažo. Draugas pradėjo rakint duris, nu ką, neatsirakina.... aišku tuomet prabilau aš: "Duok čia, boba, parodysiu kaip reikia". Nuuuu ir kai suktelejau tai su visu raktu... Stovim, sšalta, garažas užtrenktas, namų raktų neturim, jau bepradėję blaivytis, PYZDŲ.... spiriam tą spyna su durim , rytoj remontuosim, kaip tarėm, taip ir padarėm.... Po gero pusvalandžio spardymo, rekavimo ir jautimosi lyg butumėm Aro pareigūnai, durys atsidarė.... o ten stovi visas švytinintis, naujas Saab 9300, betgi Saab tai ne MANO mašina......

Arturas 2014-02-09 13:29

:daro::daro::daro::2::2:

Gintaras 2014-02-09 14:05

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/LccJVn5Z04E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Artunas 2014-02-09 14:54

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 314175)
SAVAITGALIO RITMAI :) gyvai
tai va...... Prasidėjo viskas labai nekaltai, susitikę su draugu vienoje miesto kavinėje, išgėrem po vieną Grinbergeno, paskui po antrą, ai... tada trečią, nu žodžiu iki "kaip visada". Jau baiginėjantis paskutiniam bokalui, mes atsiminėm, jog čia atsigabenom patys, t.y. su mašina, MANO mašina. Nu ką daryt... išsikvietėm taksiorą, gana malonus žmogelis, jis sutiko mūsų automobilį parvairuoti iki pat namų, ir net į patį garažą įvarė. Sumokėję ir padėkoję gerajam taksiorui, mes, garsiai juokdamiesi iš velnias žino ko, šiaip ne taip užkilom liftu iki buto duro, ir tik tada atsiminem kad raktus palikom mano mašinoje, kuri yra garaže. Nu ką, dar garsiau aidint mūsų juokui, nusileidom iki garažo. Draugas pradėjo rakint duris, nu ką, neatsirakina.... aišku tuomet prabilau aš: "Duok čia, boba, parodysiu kaip reikia". Nuuuu ir kai suktelejau tai su visu raktu... Stovim, sšalta, garažas užtrenktas, namų raktų neturim, jau bepradėję blaivytis, PYZDŲ.... spiriam tą spyna su durim , rytoj remontuosim, kaip tarėm, taip ir padarėm.... Po gero pusvalandžio spardymo, rekavimo ir jautimosi lyg butumėm Aro pareigūnai, durys atsidarė.... o ten stovi visas švytinintis, naujas Saab 9300, betgi Saab tai ne MANO mašina......

Nu gerai čia suskėlėt :D :D :D

Bet įspėjimą vistiek duosiu už keiksmažodžius, nors ir su šypsena ;)

ganz 2014-02-10 22:57

Pastatė tiltą. Vaikai turėklus terlioja, kažkas žibintus daužo. Nusprendė nusamdyti sargą. Priėmė. Bet nėra kam sargavimo grafiko sudarinėti, sargo spec. apranga rūpintis, prižiūrėti, kad sargas negirtuokliautų. Priėmė į darbą sargui viršininką. Bet nėra kam buhalterijos vesti. Priėmė buhalterę. Nėra kam kadrų apskaitos vest. Priėmė personalo vadybininkę, po to, kad visus prižiūrėti- direktorių. Pastatė administracinį pastatą, lyg ir viskas gerai, bet organizacija pavadinimo neturi. Kreipėsi į ministeriją, ir gavo pavadinimą- “Tilto apsaugos departamentas”. Viskas gerai, bet staiga krizė. Grįžta direktorius iš ministerijos, ir sako: liepė išlaidas susimažinti, ką darysim? Susirinko visa administracija, apsvarstė taupymo galimybes, nubalsavo, ir atleido iš darbo sargą.

----------------------------

Jos dienoraštis:

Šį vakarą mano vyras elgėsi gana keistai. Mes buvome suplanavę susitikti pavakarieniauti restorane. Aš visą dieną "shoppinausi" su savo draugėmis, taigi aš pamaniau, kad jis buvo liūdnas dėl to, kad šiek tiek pavėlavau, bet jis apie tai nieko nepasakė. Pokalbis nesivystė, todėl pasiūliau jam nueiti pasišnekėti kažkur, kur ramiau. Jis sutiko, bet daugiau nieko nepasakė. Aš paklausiau jo kas yra. Jis atsakė 'nieko". Aš paklausiau jo, ar tai aš kalta, kad jis nuliūdęs. Jis pasakė, kad jis nėra liūdnas, ir kad aš su tuo visai nesusijusi ir kad aš nesukčiau dėl to galvos. Pakeliui namo, aš pasakiau, kad jį myliu. Jis tik lengvai nusišypsojo ir toliau vairavo. Aš negaliu paaiškinti jo elgesio, nesuprantu, kodėl jis nepasakė "aš taip pat tave myliu". Kai grįžome namo, pasijaučiau taip, lyg būčiau jį visai praradus, tarsi jis nebeturi daugiau ką su manim veikti. Jis tiesiog ramiai sau sėdėjo ir žiurėjo TV. Jis ir toliau atrodė nutolęs, lyg jo čia nebūtų. Galiausiai, dėl atsibodusios tylos, aš nuėjau į lovą. Maždaug po 15 minučių atėjo ir jis. Bet aš vis dar jaučiau, kad jis jautėsi suglumęs, o jo mintys buvo kažkur kitur. Jis užmigo - aš pravirkau. Nebežinau ką daryti. Aš esu beveik tikra, kad jo mintys susijusios su kita moterimi. Mano gyvenimas žlunga.

Jo dienoraštis:

Automobilis vis dar neužsiveda...nesuprantu kodėl.

-------------------------------------

Naktis,sargas saugo obelyną,staiga išgirsta kažką šlamant.Tyliai prisėlina ir mato,kažkieno kojos kabo nuo šakos.Sargas tik fyst už kiaušinių pagauna:
-staigiai sakai pavardę ir iš kur būsi?
Tyla
Sargas smarkiau suspaudžia kiaušiukus:
-ko tyli,greit kalbėk!!!
Tyla
Dar smarkiau suspaudžia,kad net sūltys ima tekėti
-tu ka,jogas,staigiai sakai,kas toks ir iš kur būsi?!
-Jjjooonaitis aaaš iš gggretimo kkaimo
-tai ko bl..... tiek laiko tylėjai?!
-nnneebilys aš

vilfoot 2014-02-13 07:41

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/kuuo05owciE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> gerule :D

vytas85 2014-02-14 13:53

Šv. Valentino dienos rytas, mergina, siurbčiodama kavą stovi prie apšarmojusio lango ir žvelgia, kas kieme darosi. Staiga šaukia:
– Jonai, ateik! Kieme stovi naujutėlis džipas kaspinu perrištas. Jau matyt kokia k**va b*bių kilometrą nučiulpė, kad tokį gaut!
Iš kito kambario pasigirsta:
– Brangioji, čia tau…

Kolibris 2014-02-17 17:57

http://24.media.tumblr.com/eea044903...lh1io1_400.gif

DTM 2014-02-17 21:07

Kai katino roža :juokiasi:

munde8 2014-02-17 21:26

matyt menesi raugintos koines :D

Somesword 2014-02-21 08:04

KAIP RINKTIS MOTERĮ? (Automobilistams)

1. Renkantis merginą reik nuvaryti ją į garažą, ant duobės.

2. Pirmiausiai patartina iš akies primesti gamybos metus. Reikia būti itin atsargiam, kadangi moterys pačios atlieka priešpardaviminį pasiruošimą - išorė dažnai neatitinka realios situacijos. Ypač reikia saugotis kapitalinio remonto: plastikos chirurgai (moterų kėbulo specai) daro stebuklus. Dirbtinis amžiaus didinimas kosmetikos pagalba (merginų situacija kiek kitokia) - dar vienas pavojus, kadangi už itin naujų egzempliorių eksploataciją galima netgi sėsti.

3. Interjerą tau parodys ne iškart. Todėl kol kas gali tiesios žvalgytis, pavyzdžiui, į pakabą. Beje, atidžiau. Balansavimas čia nepadės. Ir jeigu vien "ratų išvirtimas" - nėt kėbulo specai nepagelbės.

4. Dėl kėbulo: įbrėžimai neturėtų atbaidyti. Vienas iš nedaugelio moterų privalumų, lyginant su automobiliu - gebėjimas regeneruoti paviršių. Jeigu yra įlenkimų - blogai.

5. Tiesioginio išmetimo sistema pas moterį - tai visai ne pliusas.

6. Aptakus korpusas - taip pat.

7. Galinis ir priekinis bamperiai turi atitikti vienas kitą dydžiu.

8. Tikrinti pakabą remiantis rankomis ir spaudžiant kėbulą nereikėtų. Bent jau ne pirmos apžiūros metu.

9. Iškart domėtis dėl buvusių savininkų skaisčiau nerekomenduojama. Lįsti po kapotu - taip pat.

10. Pagrindinė klaida - nebandykite iškart čipuoti kompo: moters ypatumas yra tame, kad ji gali pati staiga jungti atbulinę (ką ji tikrai padarys), nors, lygiai taip pat gali ir visas kitas jungti. Merginos su automatu sutinkamos retai, bet yra ypač patogios eksploatuojant - su jomis nereik skaityt jokių instrukcijų.

11. Savo veiksmų nuoseklumą ir tikslumą galima tikrinti pagal rodmenis. Davikliai: burna (ištempta parodo, kad visos sistemos veikia gerai - esat teisingam kely), akys (jeigu leidžia tarpinės - taip pat blogai, kaip ir automobilyje) ir t.t.

12. Pirmiausia reikia sutvarkyti kuro tiekimo sistemą. Kuru gali būti: vakarienės įvairiose įstaigose (kavos aparatai degalinėse - ne pats geriausias variantas), bilietai į kiną (tai tokia vieta, kur rodė "Greiti ir įsiutę" dideliam ekrane), teatrą (didelis pilkas pastatas netoli degalinės, pakeliui į darbą kuris), nedidelės dovanos (pavyzdžiui, stangrinamasis kremas - tai moteriškasis antikorozinis tepalas). Dėl kur galit teirautis pačios moters. Jos kalba.

13. Po to, kai būsi tikras, kad mišinio kokybė gan gera, ką parodys davikliai ir tyli eiga (neburgz, nekosės, nedūsaus) - keliaujam į degimo reguliavimą. Čia teks paprakaituot. Lįsti po kapotu ir gulėt po dugnu. Merginos užsiveda skirtingai. Įšyla taip pat. Todėl čia tik bandymo būdu. Beje, "padsosas" yra visuose geruose, kokybiškuose modeliuose. Geriausi modeliai netgi moka juo naudotis. Tavęs neturi stebinti, kad "padsosas" veikia visai kitaip nei automobilyje. Nepanikuok. Atsipalaiduok ir mėgaukis.

14. Užvedei? Sušildei? Test drive'as. Pabrėžiu, kad ilgai sąjungai neužtenka vien to, kad ji ji tave tenkintų. Reikia, kad ir tu jai tiktum. Tad dėk kuo daugiau pastangų.

15. Galingumas moteryse nėra svarbiausias. Pravažumas taip pat neturėtų labai rūpėti. Geriau atkreipk dėmesį į dinamiką, valdymą, manevringumą.

16. Ir svarbiausia - stabdžiai. Dauguma merginų jų neturi. Tau teks montuoti ir ilgai derinti rankinį. Vienintelis atvejis, kada galima išjungt rankinį - tai test drive'o metu. Kitaip nuriedės į kitą garažą.

17. ABS - tai prabanga. Dauguma beviltiškai buksuoja.

18. Jeigu tave viskas tenkina, gali pereiti prie tiuningo. Čia jau nepatarinėsiu. Pirk ir diek įrenginius savo ir jos nuožiūra.

19. Nepamiršk šiltos ir saugomos stovėjimo aikštelės, kokybiškų išlaidų, geros signalkės, kad nenuvarytų ir susitaikyk, kad nuo dabar turėsi dar mažiau laiko ir pinigų!

Artunas 2014-02-22 14:56

Einu kartą gatve, žiūriu blondinė alyvą pila į automobilio variklį... Net apšalau... Prieinu arčiau, žiūriu... Ai, ne viskas gerai... Alyvą pila į stiklų ploviklio bakelį...

egise 2014-02-22 15:58

:thumbsup:
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/MuyMuLGXxTs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Apple 2014-02-23 16:03

:juokiasi: :juokiasi: :juokiasi:

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/6PKQE8FM2Uw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

woodoooo 2014-02-23 16:38

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 316422)
:juokiasi: :juokiasi: :juokiasi:

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/6PKQE8FM2Uw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

archeologas :D

Apple 2014-02-23 16:43

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 316426)
archeologas :D

prisiminiau sena bajeri, paziurejau :juokiasi:
vis dar juokingas :thumbsup:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:40.