![]() |
|
Man tai absurdas kai varo 10+ metų senumo auto į silber, žiūri į sąmatas ir drasko akis pardavėjui. Būkim biedni bet teisingi, tas w211 bus remontuojamas garaže, ir silber mato pirma ir paskutinį kartą. Tad tegul varo pas vasia į garažą ir ten tikrina, ir vasios sąmatom skaičiuoja pirkti ar ne.
|
Tiesiog yra zmoniu kurie tuos 4k taupo 8metus ir nori nusipirkti gera daikta:) o gal net nevarys, tik tikrina pardaveja ar neuzmys. Po servisus mane varineja ir uz 1500e pirkdami masina, nieko cia tokio. Varykit jei norit, ot beda. 10e ant kuro duokit ir prasau
|
Citata:
|
Visi skirtingai suprantam, kas yra tvarkinga auto. Todel ir varo patikrint.
Yra zmoniu kurie tik rata sugeba pasikeist, tad jiems koks barskantis traukes antgalis gali atrodyti, kaip didziulis defektas. |
Citata:
|
Citata:
Na tiesiog, merso centre tikrina konkretu varianta manau zmogus, nelabai ismanantis apie masinas, is ko seka, kad ka merso centre pasakys, kas ten naturaliai po 11m eksploatacijos yra ne tokia dalis, kokia nauja, tai galvos kad viska ir reikia keist :) O jei butu toks mersas 06m kuri nuvezus i silberi, nerastu prie ko prikibti, negi is tikro jis galetu kainuoti 4k eu? :) Manau jo kaina butu kaip minimum 6k + euru. Ir gal net daugiau :confused: Tad tiesiog, bus praprastas klientas, sugaista laiko ir nervu bereikalingu.. |
Citata:
Blevyzgu tema tam ir sukurta o jei turejai adekvaciu klausymu apie defa klausk PM - kazkas eilini karta pratryne arba nerandu |
Citata:
|
Geriausiai apsimest neva isvis nieko apie ja nezinai, mazdaug pralekei nieko blogo nepastebejai. Jokiu komentaru skelbime jei skambines atvaziuokit ir ziurekit kada paciam patogu kad ne lakstyt kiekviena diena su tais pirkejais. Manau taip paprasciausiai pardavinet tokio lygio masinas.
Ir jeigu matai kad masina ne be trukumu tai pasirasyk mazesne suma kad nekiltu poto pirkejui pagundos grazint jos |
Citata:
Taigi, man vardinti jam defektus, kuriuos laikys defektais silber auto, ar tuos defektus, kurie man atrodo defektai? Zodziu nenusprendziau kaip daryt, bandysiu duoti masina jam pats tegul vezasi purtyti, arba tiesiog ant traliuko pasiulysiu nusivezt, nes draudimas nebegaliojantis. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:59. |
|