![]() |
man tai irgi liux skonio reikalas :)
|
Na man tai irgi nekazka :D !
|
Balsu pradėjau juoktis kai vyrukas išlipo:
Attachment 16245 |
matyt dukra labai myli :))
|
Citata:
|
Jo Vlado sitas, maciau dabar lyg ir S65 w222 parsiplukde dar, arba tiesiog apdailas susidejo ant S500
|
dar buvo kažkur sąrašas ką sudėjęs jis į tą w164, visas w166 priekis
|
Manau musta imant is JAV ne toks ir didelis skirtumas kraunant iskart w166 prieki
|
prieš tai jis lyg baltas buvo ar maišau? Teko matyt ne kartą, iš USA numerių atpažinau.
|
Ziauriai valdas pasisiukslino, kai imete fotke su lambo ir ferariu, konteineri stovinciais. Parase, kad pagaliau atkelevo krovinys. O ta fotke is rusu forumo, 2012 metu. :xx:
|
Citata:
|
Citata:
Maciau rase kad w212 sukraut e63 FL su full led ir spalva nuo 5k europieciu. |
Mane tai kazkaip uzblokavo pas save fb. Kai pakomentavai pora masinu su konkreciais brokais kuriu netaise (draugu masinos) po to apie viliuka pradejo kalbeti ir paklausiau gal atsiust foto kaip padaryta :) tai ir patekau i black list'a ;)
|
Kaip ir minejau, siaip jei traukt tai pas Speed-Styling, zmogus tikrai nusimano ir dalyvauja wrapinimo cempuose
|
Citata:
|
Citata:
|
tai sukurkite FB grupę apie jų kokybę ir sumeskit foto, atsiras daugiau nepatenkintų žmonių, kurie savo pvz parodys, tada ir savininkas kitaip žiūrės.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Tai, nuplest man nepakaks, reikes veidrodelius perdazyti, arba su kaskuo jo dazus nuvalyti. Nes kaskokie lievi dazai ant veidrodeliu, lupasi.
|
As ji buvau biski paspaudes. Swedijoje, automatineje plovykloje shell. Gali pasirinkti kad plautu be kontakto. Tai ziema buvo galvoju ai nuplausiu. Dave labai stiprios sroves ir suplese plevele ant dureliu moldingu. Paskambinau jam. Sakau kas cia yra? Kodel suplyse? Nesakiau, kad pats kaltas. Sako atvesk moldongus perklyjuosiu jeigu mano kalte. Sakau as visa masina atvarysiu ir pats nusimsi. Pradejo jis mygti. Irgi stume dura. Tai griestai as jam. Sakau neturiu as laiko atvarau masina ir sakau per keleta dienu perklyjuosi. Nu tai seip netaip ant rytojaus nuvariau, poto kita diena draugas parveze i kauna moldingus, masinos nenorejo pasilikti.
|
pats gali nusilupti su fenu tik neperkaitink plasmasiu nes burbulai bus aisku ar klijuodami neperkaitino nes buna kai nulupi plevele buferiai pasigarankscliave nuo pleveles klijavimo ypac linkimai buna perkaitinti:) anksciau daznai tekdavo plesti danam :)
|
Citata:
|
Citata:
|
viskas imanoma :) siulau paciam pabandyti nemazai sutaupytum:)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
rutulį suridenk ir nuveši, galės sniego senį kieme pasistatyt
|
https://www.kavosdraugas.lt/kavos-ap...so-auto-hybrid
Gal kas turit ar verta pirkti ? Atrodo visai fainas daikčiukas kelionėje :) |
Sendien radau po zapaske laidu kas cia galetu jungtis? Mb r https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b947f09a71.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
O pagal vin ka raso, kokia iranga?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:55. |