MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Markko 2017-03-13 11:53

Citata:

Pradžioje rašė Robertas1993 (Post 465837)
cia svelnus smugis, as gaves stipresni smugi ir dar su mazyciu automobiliuku :)

Speju Toyota :xx::xx::xx::xx:

wzikas 2017-03-13 11:55

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 465836)
Manau kad specialiai 99% musu forumo pabijotu padaryti toki, gan stipru autoyviki. Tad geras klausimas ar cia kazkas planuota buvo. Tikrai rimtus kqnkolus reik turet arba but ne viso proto kad segt tokiu greiciu i kliuti.

na cia i griovy panasu tai ne taip ir blogai o ir zmones yra kurie mako tai daryt. Su dzipais seip malonu dauzyt jei i kokia lengvuske.

vytis 2017-03-13 11:56

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 465839)
Speju Toyota :xx::xx::xx::xx:

kaip atspejai ? :xx::xx::xx: ar tik ne yaris buvo ? :juokiasi::juokiasi::juokiasi:

Markko 2017-03-13 12:17

Citata:

Pradžioje rašė vytis (Post 465842)
kaip atspejai ? :xx::xx::xx: ar tik ne yaris buvo ? :juokiasi::juokiasi::juokiasi:

As jau galiu ekstrasensu musi dalyvauti :xx: zinok ten dar celika berods buvo kazkada :xx: tai arba yaris arba celika :xx:

BETMENAS 2017-03-13 12:26

Nieko čia baisaus, nebent airbag nosis pabraižė, jaunystėj kvailystėj specialiai sierra karjere apvertem ant stogo ir dar pora kart ir liko tik metalo gabalas :D

KK 2017-03-13 12:39

Aš manau, kad specialiai nurašė :) O kaip ten yra realiai, gal pats pardavėjas papasakos :D Kas liečia smūgi būna daužo specialiai ir panašius daužimus padaro be didesnių pasekmių vairuotojui...

rafis 2017-03-13 12:39

Nelyginkit sieru, tojotu ir s klases merso. Tokio merso kebulas yra labai kietas. I kita masina, galejo ant 80 trenktis ir bus panasus sugadinimai.
Man tikrai yra buve kai norejau masina atsikratyt, ir islysdavo kokia masina tiesiai pries akis. Persilauzt ir nepamatyt tos masinos - misija neimanoma. Taip kad pasneket visi gali, o tikru kaskadioru reikia ieskoti, ir manau ju darbas gan gerai apmokamas :)

Kitas momentas, pardavineju dabar e220, atleke perekupai is rusyno, atsuko tepalo kamsti, kur pilasi variklio tepalas. Dave gazu. Parode man savo delna kuris buvo apsitepalavęs, kuriuo buvo užkimšę tepalo įpylimo angą - ir kažką pradėjo aiškint. Kas čia per tikrinimo būdas naujjas :xx:
Man jau panašiai yra tikrine ne vieną mašiną, ir žmonės pabėgo. Prieš tai buvo taip tikrino 2,0tdi skoda octavia irgi uzmynus dugna taskosi tepalas per ipylimo anga ir atseit kažkas blogai.
Klausiau dar seniau savo mechaniko-variklisto - sako nieko čia nėra blogo, ir taip turi būti, jei mašina 5m ar ten pravažiavusi 200t km...
Gal kas iš teorinės pusės pasakys ką nors?

KK 2017-03-13 12:42

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 465850)
Nelyginkit sieru, tojotu ir s klases merso. Tokio merso kebulas yra labai kietas. I kita masina, galejo ant 80 trenktis ir bus panasus sugadinimai.
Man tikrai yra buve kai norejau masina atsikratyt, ir islysdavo kokia masina tiesiai pries akis. Persilauzt ir nepamatyt tos masinos - misija neimanoma. Taip kad pasneket visi gali, o tikru kaskadioru reikia ieskoti, ir manau ju darbas gan gerai apmokamas :)

Kitas momentas, pardavineju dabar e220, atleke perekupai is rusyno, atsuko tepalo kamsti, kur pilasi variklio tepalas. Dave gazu. Parode man savo delna kuris buvo apsitepalavęs, kuriuo buvo užkimšę tepalo įpylimo angą - ir kažką pradėjo aiškint. Kas čia per tikrinimo būdas naujjas :xx:
Man jau panašiai yra tikrine ne vieną mašiną, ir žmonės pabėgo. Prieš tai buvo taip tikrino 2,0tdi skoda octavia irgi uzmynus dugna taskosi tepalas per ipylimo anga ir atseit kažkas blogai.
Klausiau dar seniau savo mechaniko-variklisto - sako nieko čia nėra blogo, ir taip turi būti, jei mašina 5m ar ten pravažiavusi 200t km...
Gal kas iš teorinės pusės pasakys ką nors?

Tai reikia nepamiršt, kad nemažai įvykių padaro vairuotojui išlipus... :) Pasakot ir pasakot galima kokie lietuviai išradingi šiuo klausimu... :D

rafis 2017-03-13 13:00

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 465851)
Tai reikia nepamiršt, kad nemažai įvykių padaro vairuotojui išlipus... :) Pasakot ir pasakot galima kokie lietuviai išradingi šiuo klausimu... :D

ne tik lietuviai, manau tu tokiu "varkiu" visam pasaulyje daro. Bet draudimai siais laikais irgi ne debilai, sedi suinteresuoti asmeniskai asmenys, kurie teisiniais budais bando paneigti itartinas avarijas.

wzikas 2017-03-13 13:20

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 465853)
ne tik lietuviai, manau tu tokiu "varkiu" visam pasaulyje daro. Bet draudimai siais laikais irgi ne debilai, sedi suinteresuoti asmeniskai asmenys, kurie teisiniais budais bando paneigti itartinas avarijas.

dauzo paprastai ir uztikrintai. Nereikia tik visokiu situaciju durnu issigalvot. Isisbeget, prie sviesaforo kalt i sikna tiesiai ir formint.

Del tepalo as irgi nesuprantu ko ten lenda - juk matosi judantys elementai per ta skyle, nuo ju ir tasko.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:39.