![]() |
|
Citata:
|
kiek esu masinu pirkes nei karto su tais kamsciais nezaidziau. Atsukinejau tik paziuret ar antifryzo nera tepale. Cia gal aktualu seniem daug begusiem grabam
|
Buvo ir man visokių kur dūmus uosto, laižo kiekvieną tepaliuką ir t.t :) Dažniausiai tokiems net rankos nebespaudi, kai atsisveikini... :D
|
Tokiem laizytojam, nusipirkusiem masina, niekada nesakau jokiu niuansu, ka gal but reiketu pasidaryt, ar atkreipt demesi, ir jei masina buna realiai su kazkokiu defektu, ar bepasibaigiancia detale, jokios sazines grauzaties :xx:
O kokiai naiviai merginai ar moteriai blogos masinos niekada neparduodu. |
Citata:
|
Citata:
|
Tai tu čia hibridinis :xx: visur lygini savo turėtas kitas markes. Kas būtų, jei kiekvienas iš mūsų tai darytų? :bounce:
|
apple, seki savo svajonių CL'ą? :D
https://www.copart.com/lot/20748427/ |
O ka jie laižydami pajaučia? Gal katalyzus taip tikrina........ Man buvo irgi rumunai kažkokie sprinterį apžiūrėti, kišo nosis ir pirštus ì duslintuvą poto laižė tepalus pirma kart susidūriau, buvau apšales tikraja žodžio prasme . Paskui ką jie užsimanė ten moldingus norėjo nusisukt, būdoj faniera išlupti ir ieškoti rudžių,nebeatlaikė nervai ant 2 raidžių pasiunčiau ir išpūtė burbuliodami. Aš nedažnai pardavinėju auto ir jau su tokiais susidūriau ir įsivaizduoju dar įdomesnių yra užjaučiu mašinistus neturėčiau nervų :D
|
Ponai Būrėjai ką galit pasakyt?
CLS WDD2193561A041926 |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:34. |
|