MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

rafis 2017-03-17 14:28

Citata:

Ratai tokie buvo, kai pirkau :) Jeigu bus noro pasilikti sau, būtinai pakeisiu į kitus.
Tai pirkai perpardavimui, jei perkant noro pasilikti sau net nebuvo?
Citata:

Padangos vienodo aukščio,
Padangos skirtingo aukscio, aiskiai matosi nuotraukoje prie galo, kur nufotkinta is sono.
Citata:

žibintai jau nupoliruoti
Nera ten ka poliruoti, ten is vidaus sudege tie zibintai, poliruok kiek nori.

Citata:

PS: Dar klausimas kaip geriau ar tech stovis normalus ir realybėj gyvas ar tavo "saldainis" su krūva problemų :)
Kaip realybej gyvas gali buti, jei per fotkes baisiai atrodo?
O prie ko cia mano? TU mano merso net nematei koki dabar vairuoju :)
Ir beto, cia ne tau asmeniskai, net nezinojau kurio cia dalyvio, tiesiog pastabas savo tokias pateikiau.
Na toks, statistinis clk su 2,7cdi motoru ir 600k km italiskos ridos.. bent taip atrodo :)

KK 2017-03-17 14:37

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 466400)
Tai pirkai perpardavimui, jei perkant noro pasilikti sau net nebuvo?

Padangos skirtingo aukscio, aiskiai matosi nuotraukoje prie galo, kur nufotkinta is sono.

Nera ten ka poliruoti, ten is vidaus sudege tie zibintai, poliruok kiek nori.

Kaip realybej gyvas gali buti, jei per fotkes baisiai atrodo?
O prie ko cia mano? TU mano merso net nematei koki dabar vairuoju :)
Ir beto, cia ne tau asmeniskai, net nezinojau kurio cia dalyvio, tiesiog pastabas savo tokias pateikiau.
Na toks, statistinis clk su 2,7cdi motoru ir 600k km italiskos ridos.. bent taip atrodo :)

Pirkau sau bet gaila neprilipo man iki galo CLK :)

Tai nupirk man naujus žibintus nebadys akių ;) (sarkazmas)

Atrodo kaip atrodo, ką padarysi :) Nepatinka apeini ir tiek ;)

Robis 2017-03-17 14:57

Citata:

Pradžioje rašė Salival (Post 466392)

tai kad salontas toks padrožtas, sunkiai tikėtina tokia rida

Rykštė 2017-03-17 15:19

Citata:

Pradžioje rašė Darius (Post 466385)
Rykšte, ne tavo? Labai jau raudona guma išsipūtus prie turbinos.

mano,ta raudona guma,ne tarpine? vakar pakeite kuro slegio davikli ir siandien kai uzkuriau buvo toks kaip turbos atodusis girdet,tai istrauke biski daugiau tos gumos. gal ji jau sukietejus,kad normalioj padety praleidzia.

salonas nekazka,bet,kuris ml'o salonas istikro grazus? nu amg dar dar,o siaip nepastebejau grazesniu spalvu.

Burė 2017-03-17 17:29

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 466401)
Pirkau sau bet gaila neprilipo man iki galo CLK :)

Tai nupirk man naujus žibintus nebadys akių ;) (sarkazmas)

Atrodo kaip atrodo, ką padarysi :) Nepatinka apeini ir tiek ;)

vakar skelbime buvo parašyta, kad parduotas. profilio antraštėj užrašytas, kaip "buvęs". šiandien vėl parduodamas. per anksti apsidžiaugei? :D

Robertas1993 2017-03-17 17:31

Citata:

Pradžioje rašė Burė (Post 466425)
vakar skelbime buvo parašyta, kad parduotas. profilio antraštėj užrašytas, kaip "buvęs". šiandien vėl parduodamas. per anksti apsidžiaugei? :D

ir as ta pastebejau :D

marius 2017-03-17 19:33

Citata:

Jus skaityt mokat? Taigi rase jau viska:unreal:

Robertas1993 2017-03-17 19:37

Citata:

Pradžioje rašė marius (Post 466437)
Jus skaityt mokat? Taigi rase jau viska:unreal:

pries kelias dienas, parase buvo prasyta'' buves S klases mersas ir tas clk, dabar???'' :) veliau patase parasa :)

KK 2017-03-17 19:48

Citata:

Ilga istorija nenoriu plėstis, bet auto buvo parduotas galima sakyti, bet finale man buvo iškeltos sąlygos ko pasekoje pasiemiau mašina atgal ir padariau, kaip man naudingiau. Gal kai 2 antrą kartą parduosiu apšviesiu liaudį kas įvyko :D Bet dabar palieku jus su savo fantazijom :D Rafis pvz žino už mane geriau kokias padangas pirkau ir uždėjau t.y. net išmatavimus nustato iš nuotraukos, tikras rafis, erelio akis... :D

Darius 2017-03-17 20:06

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 466404)
mano,ta raudona guma,ne tarpine? vakar pakeite kuro slegio davikli ir siandien kai uzkuriau buvo toks kaip turbos atodusis girdet,tai istrauke biski daugiau tos gumos. gal ji jau sukietejus,kad normalioj padety praleidzia.

Na, ta guma nekietėja, ji ištyžta nuo tepalo. Ir ji neturi taip būti, siūkau būnant kaune užlėkti į silberį ir unusipirkti už 10€ tą naują gumą. Ji turi būti lygiai su turba ir giliai iki galo vamzdyje sukišta. ;)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:29.