![]() |
auto registruotas LT,dabar ilga laika stovejo be draudimo ir tapo nurasytu,kad praeit technikine reikia pirma uzsiregistruot ar jiems visiskai vienodai?
|
Zodziu. Uzvakar likau be priekiniu tamsintu langu.
Reikes pleveles nusipirkti ir duoti, kad kas uzklyjuotu, nes man misija persunki. Bandysiu dabar klyjuoti tokios pacios spalvos plevele kaip langai. Melsva, tik buti gerai kad keraminikine rasciau, nes metalizuotos trugdo rysiui. |
Darai draudimą, varai technikinę ir tada į regitrą.
|
Citata:
|
Jeigu buna metalizuota, tai raktas is toli negaudo. Grafitines, keramikines, dzin.
|
nzn mano gaudo is toli :)
|
Bent 211 imobilaizerio antena prie galinio stiklo, tai priekiniu langu tamsumas itakos nedaro
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Tai stora ar nestora nera skirtumo. Yra tik skirtumas struktura.
Jeigu plevele blizgi, tiketina kad metalizuota ir gali siek tiek sudaryt trigdziu Citata:
Pleveliu gamintojas teigia, kad renkantis metalizuota plevele, gali sudaryti trigdziu. |
na amerikietiskos dauguma metalizuotos bet negirdejau kad kas skustusi kad raktai nebeima :)
|
Rakina raktai viska. Nu tik gali buti kad istoliau prasciau rakina, ne is karto atrakina. Gali buti kad pas kita radija geriau gaudo nei pas tave.
Todel rimti gamintojai prigalvojo visokiu pleveles strukturu kad, nereiktu metalizuoti. Jug folijos neuzvarai ant langu, kad rysio nebutu? Tik sakau kad gali sukelti trigdziu. Priklausomai nuo antenu, nuo pleveliu ir t.t. |
na jei kelia tikrai nejauciu del to kaskokio diskomforto :) manau drasiai tamsink ir tu nepajausi :)
|
Mano ir yra uztamsinta metalizuota plevele.
Noreciau keramikos, arba anglies pluosto. |
stiklus carboninius susidek :DD cia be reikalo tiek vargsti:))
yra juk stiklai kur tamsuma gali reguliuotis tokius dek ir baigsis bedos :) |
Jo jo dar prie to pacio slr'a nusipirksiu
|
Citata:
|
Pasilieku prie savo idejos. Trauksiu plevele tokia pacia spalva kaip langai arba isvis permatoma.
Tos kitaitskos chameliono nenoriu, man negraziai atrodo. |
ta tai gali tik traukt zmogus kuris buvo jaunystei svieciancius purkstukus susidejas :)
|
Citata:
|
apie ta plevele tavo kalbu :) kur rasei
Tos kitaitskos chameliono nenoriu, man negraziai atrodo |
https://s27.postimg.org/6g3yb3sr7/IMG_3216.jpg
:seile2: :seile: :bounce: P.S. Gal kam inksto reikia? :xx: |
fu koks baisus.
|
Skonio reikalas. Man tai ziauriai geras glc coupe.
|
Citata:
|
Šitas GLE grynai palei skoni į dvi dalis, vienėm šlykštus kitiem afigėnas, man kai x6 išėjo iškart patiko taip ir šitas :seile: Kaina tiktai pakolkas kosmosas šiomis dienomis kainuoja vos ne kaip 222 , o jo vertė dvigubai greičiau kris nei s'niko manau
|
GLE ir man patinka, x6 jau nuvalkiota vos ne eilinė mašina:)
|
Tai kad jo kaina startuoja nuo 45.000 eur. Tai nera kosmosas. Manau uz keleta metu butu galima toki isigyti
o w222 coupe kainos startuoja nuo 100.000 eur. |
Citata:
Citata:
|
Turėjau omenyje kai pasirodė 07 ar 08 metais, dabar jo jau nebeįdomi, o dar kaip už tokius pinigus, naujasis modelis nesigavo nieko gero.. Aš naujų nežiūrėjau tik taip kartas nuo karto skelbimus prametu geriau 14m. esniką imčiau nei 16 GLE :) Ir šiaip tas 45 tai tik dėl vaizdo, normaliai pasikomplektavus 70-80 vistiek reiktu susimokėt manau :)
|
nezinau kaip jus, bet as GLC nuo GLE atskiriu tik pagal veidrodelius. GLC turi W205 forma :)
|
Prikciau glc ir taksisto nudrosta, dzin susiremontuociau po truputi... :)
|
tai neturi ant naujo? :D
|
Aš išvis maniau kad yra GLE coupe ir viskas, o GLC visai kitoks, pasirodo ir toks yra, o kuom jis skiriasi mažesnis? Tai tada ir dėl tos kainos viskas aišku... Kol daug jų nėra tai niekaip neina priprasti prie tų naujų MB pavadinimu ... :xx:
|
Citata:
Gal zinai kam inksto reikia uz brangiai? :xx: |
blin parduodi mb ir beveik turi ant inaso pradinio ir vazineji su paciu pigiausiu paskui dasidesi bajeriu.. geriau nei taksisto nudrozta tvarkyti :)
inksta veliau parduosi:) |
Tai žodžiu palei klasę GLC skaitosi kaip x3 o GLE kaip x6 teisingai supratau ? :xx:
BOMBA - http://autoplius.lt/skelbimai/merced...s-5085231.html |
Citata:
Cia tu? :xx::xx::xx: [IMG]<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/trA6M85fszE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/IMG] |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:27. |