![]() |
|
|
veidrodziai paruosti atlyginti uz priklijavima :D
|
|
viskas aisku, kodel uzpaspiskis taip daznai skraido i rusyna :D
|
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/R9Yzf4jk0Ko" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
1640 metu rinkinukas :)
|
|
Žurnalistai ima interviu iš moters, kuri pragyveno su savo vyru penkiasdešimt metų ir niekada nesipyko:
- Ponia, o kaip jums pavyko tiek pragyventi taikiai ir harmoningai? - О, tai labai paprasta. Po tuoktuvių, mano vyras mane pasodino į vežimą ir vežė į savo rančą. Kol mes važiavome, vienas iš arklių suklupo ir jis ramiai ištarė: "- Vienas". Po penkiolikos minučių, tas pats arklys suklupo dar kartą ir vyras pasakė: "Du". O, kai jau buvo matyti jo ranča, tas pats arklys suklupo jau trečiąjį kartą. Vyras pasakė: "Trys" ir nušovė vargšą gyvulį. Žinoma, aš pradėjau rėkti ir puoliau į isteriją, pradėjau gailėti vargšo gyvulio... - Ir ką? - Ir tuomet jis pasakė: "Vienas"... |
Į sovietinį fabriką atvyksta amerikiečių delegacija. Mato, prie staklių ginčijasi meistras ir darbininkas. Amerikiečiai prašo vertėjos, taip pat amerikietės, išversti, apie ką jie kalbasi. Ši, kiek kuklindamasi, verčia:
- Meistras sako darbininkui: kažkas užmezgė intymius santykius su tavo motina, tu laisvo elgesio moteris, netgi šito išprievartauto dantračio, laisvo elgesio moteris, nemoki, laisvo elgesio moteris, teisingai padaryti, laisvo elgesio moteris. Direktorius, laisvo elgesio moteris, duos tau gerą moters lytinį organą, laisvo elgesio moteris, ir užmegs su tavim intymius santykius, per tiesiąją angą, laisvo elgesio moteris, jeigu per tave, pasyvus homoseksualiste, vėl nutūks ant vyriško lytinio organo visas gamyklos privalomas įvykdyti planas, laisvo elgesio moteris! Darbininkas atsako, kad kažkas užmezgė intymius santykius su meistro motina, kad darbininkas jau užmezgė intymius santykius su direktoriaus kalbos ir artikuliacijos organais, kad darbininkas jau užmezge intymius santykius su visais gamykloje esančiais dantračiais, ir, kas keisčiausia, jis suko ant savo lytinio organo visą gamyklą, su jos planais... |
Reikėjo originalo kalba, o dabar tai grybas čia visiškai.
|
Vistiek prisižvengiau :D
|
originalo kalba butu eilinis barnis
|
Citata:
nieko tu nesupratai :D |
gerulis:D kai kurie esme sunkiai gaudo,vertime ir yra esme, kaip kitiem pagal vertima atrodo
|
Balsuojam ar forumas prisijungia prie rublio, ar ir toliau lieka lietuviskas. :)
|
Tai is pradziu reikia referendumo del nepriklausomybes nuo MB :D
|
Referendumo biuletenis:
TAIP, Mercedes-Benz yra vienintelis tikras automobilių gamintojas. NE, nėra kitų automobilių gamintojų be Mercedes-Benz. |
http://www.funniestmemes.com/wp-cont...here_2440.jpeg
maziau kurkit temu del check engine - stai jums remonto manualas :D |
|
geras :D
|
:juokiasi:
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Z4Zg5o7OhrY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
:thumbsup:
|
Geras, pabaigoi gerai suvarė :D
|
|
Nezinojau i kuria tema geriau ikelt, bet turbut cia labiausiai tiktu
http://www.perpasauli.lt/kelioniu-bl....d?id=64325982 |
Citata:
Citata:
|
as irgi perskaiciau, pritariu vanixui. Seip Minskas tai tas miestas kuriame noreciau gyenti. Ne tai kad batkos diktatura patinka, bet pats miestas, jo tvarka. Galetu Vilnius toks buti
|
Minske turbut nei vienos nuorukos gatvej nerasi :) ideali tvarka. Aisku pakazucha, bet labai malonu. Buvau karta minske futbolo varzybose, noreciau dar nuvaziuot pabludint.
|
valstybe valstybeje.miestas iscackintas,sutvarkytas.prie ko cia autorius plugas?kad pasiepe moralini atsilikima ir kujo bei pjautuvo kulta?ir nereikia tik pasakeliu,kad cia istorijos dalis ir tie uzrasai,zvaigzdes cia pasididziavimas yra.turistams is vakaru tai gal ir idomu,egzotika savotiska,bet realiai tai graudus vaizdas ir atsilikimo smekla
|
Pritarsiu, kad visgi autorius plugas.
kultas kultu, bet esme ta kad ten niekas nauju leninu nestato, bet ir senu negriauna. Tvarka ten ne tik Minske, bet ir kituose miestuose ir miesteliuose. Taip kad nereikia lialia, koks bulbasynas bananalendas ;) |
Buvau Gardine,tai pakankamai tvarkingas miestas pasirode.ko mums pavydeti,tai sporto baziu,aikstynu,stadionu,ciuozyklu,ledo arenu.batka tuo klausimu gerai sudirbes yra.bendras salies vaizdas mano akimis ziurint-15-20 metu atsilikimas.radau tokiu parduotuviu,kur pardavejos su baltais chalatais ir baltom juokingom kepurem,kur sovietmeciu buvo,sulciu aparatai dar tie stikliniai kugio formos.pavaziavus atokiau nuo pagrindiniu keliu,tai vaizdas ne koks.keliai tragiski,kaimai kaip 19 amziuje...trobos kreivos,tvoros susmukusios..ne viskas ten auksu ziba :)
|
senas geras :)
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/d2-GmGAm5wI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
:)
|
|
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/rp8hvyjZWHs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Uzsukau pas viena partneri :) sako imk kava pienas saldytuve :) nuejau paimti pieno :)
http://s29.postimg.org/9rwsnad9j/20140414_112432.jpg image |
Bankas. Kreditų skyrius.
– Man reikalingas kreditas. – Kokiems tikslams? – Noriu atidaryti gėjų klubą. – Kas jį lankys? – Pi*erai visokie… Jonas, Petras ateis, tie, kurie lifte mygtukus degtukais degina, krepšinio teisėjai ateis… – Atsiprašome, bet mes nesuteiksime jums paskolos. – O, ir jūs ateikite. |
Citata:
Vakare nebaisu kažkaip vaikščiot,nes pilna milicijos ir šiaip tauta ramesnė,viskas iki tiek švaru,kad noris net batus nusiimt,man labai patinka Minskas,tikrai gražus,tvarkingas,kulturingas miestas. :) |
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:39. |