![]() |
|
mano pirmasis experienc'as buvo merso su 190e 2,6 :seile: negaliu pamirst kaip ejo jis ir kaip plauke keliu:ralis:
|
|
|
Citata:
|
keleta kartu uzmates buvau si C140, is isvaizdos realiai vertas prasomu pinigu
|
Citata:
|
nesuprantu kam tokius sedevrus veza I lietuva? be tkokia masinai uzdejus lietuviskus numerous, praranda masina 10-40proc vertes.
|
Tai gal 98 metais atveze... Ar nepirkt niekam dabar nauju masinu. O del numeriu brieda parasei, i vokiecius veza lietuviskais numeriais pardavinet, ir specialiai registruoja kad butu techpasas lietuviskas
|
Citata:
O tu pirktum gera varianta is kokios rumunijos, bulgarijos? - mes lietuviai ir musu pragyvenimo lygis vienodas, bet dauguma lietuviu nepirktu is tokiu paciu kaip mes. O tu kalbi apie vokieti tikra. Tkras vokietis su lt registracija niekada nepirks. Nepatikima, nesaugu, uzslepta ir t.t. Nebent LT remontuota, ir parduodama vokietijoje - kitas reikalas. |
Nepatikesi, kas menesi po masina, tik dabar apstojom, laukiam teismo. Vokieciam pofik isvis kas per masina, jis pamato rida ir kaina ir perka. Svarbu masina padaryt taip kad bent tris menesiuis vaziuotu ir neuzsidegtu jokia lempute skydeli kad masina i serviza neuzsuktu, nes ten kai pamatys tikra rida ir visus kitus kasiakus tai bus kaip man dabar, po puses metu ieskinys parejo uz variklio, dezes remontus ir rida. Bet cia toks vienas naglas papuole, kiti tiesiog atvaro atgal ir fsio. Viens nupirko, per savaite 4kkm prasuko ir numete atgal. Jis ir po dvieju metu gali atgal numest, todel visai nesiparina pirkti, jam nerupi is kur ta masina.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:18. |
|