MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

MRDetailing 2017-04-13 08:59

Citata:

Pradžioje rašė tikmarius (Post 469888)

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 470083)
Nepatikesi, kas menesi po masina, tik dabar apstojom, laukiam teismo. Vokieciam pofik isvis kas per masina, jis pamato rida ir kaina ir perka. Svarbu masina padaryt taip kad bent tris menesiuis vaziuotu ir neuzsidegtu jokia lempute skydeli kad masina i serviza neuzsuktu, nes ten kai pamatys tikra rida ir visus kitus kasiakus tai bus kaip man dabar, po puses metu ieskinys parejo uz variklio, dezes remontus ir rida. Bet cia toks vienas naglas papuole, kiti tiesiog atvaro atgal ir fsio. Viens nupirko, per savaite 4kkm prasuko ir numete atgal. Jis ir po dvieju metu gali atgal numest, todel visai nesiparina pirkti, jam nerupi is kur ta masina.

Tai ir koks cia verslas? Tipo parduodi, bet grazina atgal po savaites ko pasekoje grazini saibas....?

ShotGun 2017-04-13 09:03

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 470104)
Tai ir koks cia verslas? Tipo parduodi, bet grazina atgal po savaites ko pasekoje grazini saibas....?

Pelno marža galbūt tokia, kad galima susitaikyt su keliais gražinimais.

Tomskis 2017-04-13 14:16

Cia istatymai tokie, pas mus irgi gali grazint, salygos vienodos

MRDetailing 2017-04-13 22:24

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 470135)
Cia istatymai tokie, pas mus irgi gali grazint, salygos vienodos

Taip, taciau ar tikrai apsimoka zaist ant tokios plonytes linijos?

Krizoks 2017-04-13 23:42

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 470072)
nesuprantu kam tokius sedevrus veza I lietuva? be tkokia masinai uzdejus lietuviskus numerous, praranda masina 10-40proc vertes.

man kartais kyla toks klausimas, tau su galva gerai?

rafis 2017-04-14 12:41

Citata:

Pradžioje rašė Krizoks (Post 470199)

Tavo galva, logikos tame nera? :xx:

Krizoks 2017-04-14 12:43

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 470232)
Tavo galva, logikos tame nera? :xx:

koks skirtumas is kur ta masina, i bukle ziuri masinos, o ne is kur atvykus, gal kokiem 20proc pirkeju tas ir idomu is kur ta masina, man tai visiskai ** kad ir is aliaskos.

dejwis 2017-04-14 14:04

Citata:

Pradžioje rašė Krizoks (Post 470233)
koks skirtumas is kur ta masina, i bukle ziuri masinos, o ne is kur atvykus, gal kokiem 20proc pirkeju tas ir idomu is kur ta masina, man tai visiskai ** kad ir is aliaskos.

Tau taip, bet pvz kokiam vokieciui ar svedui pabandyk parduoti parvaryta masina, dazniausiai net neziures ar ten ledas ar ne ledas neidomu net. Taip pat kaip ir jie net i pirkeja ziuri, kita tauciam dazniausiai net neparduoda masinos. (aisku buna isimciu babajus vokietijoje/svedijoje kad ir vogta ir pirks ir parduos tik gera kaina pasiulyk)

FUN500 2017-04-14 14:38

Kai pirkau savo w124 is esto, tai klausiau, kodel tiek ilgai pardavinejo ir kodel nebande parduoti vokietijoje. Tas estas perekupas. Sako be sansu parduoti is musi saliu ten masina. Jie ju bijo paniskai sako. Su naujom masinom gal kitaip, bet kad jokio idomumo senos masinos nesudaro tai cia faktas.

rafis 2017-04-14 20:41

Citata:

Pradžioje rašė Krizoks (Post 470199)

Na matai, pasirodo ne tik man su galva blogai, bet ir dviem zmonems pakomentavusiems irgi su galva blogai.

Klausyk, biciuli, jei jau visiem mum trim su galva negerai, gal visdel to tau su ja blogai? :xx:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:20.