![]() |
Dėl garso izoliacijos būtent šio modelio mazdos kurtais skaičiau, kad gerai padirbėta t.y. gera. Aišku geriausia pačiam su ja pervažiavus nuomonę susidaryti. Kiekvienam savo, skant.
|
ant kiek reikia nusivilt gyvenimu, kad iš merso sėst į mazdą ?:confused:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
https://www.carfax.eu |
Citata:
Economics is the science which studies human behavior as a relationship between given ends and scarce means which have alternative uses. |
Citata:
|
Citata:
|
Na cia kaip kam, bet jei man reiktu rinktis tarp seno merso ir sitos mazdos, tai tikrai rinkciausi mazda. Maziau vaziavus, mazgai visi bus geresnes bukles nei seno merso kas pasekoje eksplotuojant nekels jokiu rupesciu. ramiai atvazineji pora ar daugiau metu ir jokio galvos skausmo, su salyga kad ta mazda tvarkingai sutvarkyta. Vienas minusas jos, kad kaina greitai krenta.
|
Citata:
Citata:
Robis, Dekui uz linka, nezinojau sito saito. :) |
Citata:
|
Citata:
|
Man irgi komplektacija ne itin gera pasirode. Bet kaip uz tokius pinigus, manau, variantas butu neblogas vistiek. Siaip tokios Mazdos kainuoja daugiau. :) Butu gerai susirasti Kaune, gal isedus ir pavaziavus atsoks visos fantazijos ir imsim sena mersa :seile:
|
Siaip as neimciau jos butent del sito sviesaus salono, teko turet tik pirmos kartos amerikona su tokiu salonu, tai ilipus nors kiek slapesniam iskarto visas salonas demetas pasidarydavo, chemini nors ir kas puse metu galejai daryt, bet salonas niekad svarus neatrode...
|
Citata:
|
kas turit info apie saules elementus autobusui/kemperiui?
|
sveiki.toks klausimas:noriu ant w124 užmauti R17 ratus.kokie ratai/diskai tiktų geriausiai (kalbu apie išmatavimus,o ne apie modelius).ačiū :)
|
Čia skaitei?: http://mb1.lt/showthread.php?t=129
|
Gal kas papsakosit kaip skiriasi draudimo kainos masinom is JAV?
|
ld iki +70procentu...
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal ir ne naujiena, bet alkoholis irgi visa tai suteikia uz gerokai pigiau :)
|
Citata:
|
Citata:
P.S. jei visi tokio mentaliteto būtų kaip aš, tai Lietuvoje gyventume daug geriau :bebebe: |
Citata:
|
Citata:
|
Vaikai nesibarkit :D
|
|
Bjaurus spakliuot
|
Citata:
|
Man kito automobilio reikes hibrido, tai dabar dairausi i visokius :pepsi:
Sito kaina padori. |
Citata:
|
Jeigu zadi pirkti auto geriau vampyro neklausti, poto kai papasakoja visas noras dingsta.
Zmogus tiesiai sviesiai, kai reze be jokiu pagrazinimu :xx: Kartais geriau nezinot minusu kol taves neaplanke :pepsi: |
Citata:
|
Citata:
O zmogus zino daugiau nei mes issivaizduojam. :pepsi: |
matai jis gal tokiu senu nevairuoja o kuo naujesne tuo maziau rupesciu:)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:07. |