MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Markko 2017-05-02 22:21

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 472022)
Nei selas, nei kupčinskas nei jokie koncervai netri nieko bendro su Visvaldo nudirbtais darbais.
Ne selo jum reikia, o mero kaip pas mus ;)

Musu irgi darbu nudirbo :xx: tuja nupjove :xx:

rafis 2017-05-03 07:45

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 472022)
Nei selas, nei kupčinskas nei jokie koncervai netri nieko bendro su Visvaldo nudirbtais darbais.
Ne selo jum reikia, o mero kaip pas mus ;)

Man tai irgi juokingai nuskambo. SEL'as :unreal:
Vaflis tas selis, prie ko cia jis, ir miesto tvarkymasis?
Sustauskas ar paksas prie lietuvos ar miesto politikos labiau teigiamai prisidejo, nei SEL'as :xx:

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 471995)
Sunku jau toki gaut nedazyneta, visgi metai daro savo! Tiesa neuzkrauna tavo linko.

Rafi, tu kai pardaves ne penkis golfus bei pastoviai prekiaudamas tokias smulkmenas is penkiu kilometru turetu pastebet. Ar pats apziurejai, kad loji?

Niekada nesirinkau masinos su kriterijum "ne dazyta". O kad tokiu zmoniu yra, kuriem svarbu kaip kebulas atrodo, kuri vistiek paskui plaus i du menesis karta, tai cia jau ju psichines problemos.
O del kerzo, nekokybiskai nudazyta nera gerai, tačiau iš foto spresti nėra lengva.
Kerzas susipoliruoja uz 40euru :xx: pati maziausia investicija masinoje. Bet vėlgi, klausimas ar ten kerzas. Neabejoju kad jo nera, tik fotkej taip gavosi.

Audrius 2017-05-03 07:50

kerza yra aiskiai matyti tai aisku kad susipoliruoja bet ar uz 40e:DD

Rykštė 2017-05-03 07:54

Citata:

Pradžioje rašė Audrius (Post 472035)

rafi pulk- "dar vienas su 6 nupoliruotais pasatais" ir toki kerza uz 35 galima drasiai supoliruot. :xx:

gNt 2017-05-03 09:45

[QUOTE=rafis;472033]Man tai irgi juokingai nuskambo. SEL'as :unreal:
Sustauskas ar paksas prie lietuvos ar miesto politikos labiau teigiamai prisidejo, nei SEL'as :xx:

Juk juoko forma minejau SEL'a :D buvo cia metus atgal video kur vairuodamas sel'as savo lambo filmavo kaip siubuojasi kauno gatvese su zodziais "kreivos miesto gatves kaip ir kreivas miesto meras". Naujai isrinktas meras bent siuo reikalu tvarkosi Kaune puikiai su kuo ir sveikinu kauniecius

rafis 2017-05-03 09:51

Na sorry chebra, nematau as kur ten tame cl'e kerza yra is foto. Tiesiog nuotrauka tokia manau.

Apple 2017-05-03 10:12

Tavo pirikūpo akis neįžvelgia tokių dalykų :)
Labai aiškiai matosi ir pakankamai baisiai.

Tu pasididink nuotraukas ir žiūrėk per kompa, o ne telefona. 7 nuotrauka

P.S. pas mane net gamyklinis dažas turi kerza :D (ne MB)

Robis 2017-05-03 10:30

Citata:

Na kodėl..?

Rafinuotas | 05-02 15:42 Atsakyti privačiai
nu sorry,bet 35 euru nemokeciau uz plovima. As uz masinos poliravima be stogo moku 35eurus JuokiasiJuokiasiJuokiasi
Nuplauna visa, nuplauna ratlankius. Su rankom. Jama sveriama 3g pasta, praeina visa masina, ir ant virsaus su pieneliu paprastu praeina. Diena darbo, o kiek zmogui moket? Apakęs Cha cha aisku, kokybes nera per daug, o ir mano patalpose, bei su mano turbinke varo Šypsena bet nespecializuotam darbui i diena, pagalbinio lygio 35eurai yra geriau nei gerai, mano galva. Kaime zulintu ir uz 20euru visa diena masina dr koks pijokelis. Gal net uz 15 Šypsena

Audrius 2017-05-03 11:12

supratau ir atsiminiau.. juk savo cl pats daresi:)

MRDetailing 2017-05-03 11:45

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 472033)
Man tai irgi juokingai nuskambo. SEL'as :unreal:

Niekada nesirinkau masinos su kriterijum "ne dazyta". O kad tokiu zmoniu yra, kuriem svarbu kaip kebulas atrodo, kuri vistiek paskui plaus i du menesis karta, tai cia jau ju psichines problemos.
O del kerzo, nekokybiskai nudazyta nera gerai, tačiau iš foto spresti nėra lengva.
Kerzas susipoliruoja uz 40euru :xx: pati maziausia investicija masinoje. Bet vėlgi, klausimas ar ten kerzas. Neabejoju kad jo nera, tik fotkej taip gavosi.

Sekmes :) Taip paskui zmones ir papuole ant spakliuotu masinu, kuomet po metu laiko spaklius kibirais krenta.
As nieko pries dazyta, taciau tai turi buti atlikta kokybiskai, o jeigu tai dar galiniai sparnai,kurie nesikeicia tai duok dieve, kad nebutu spakliaus.

Citata:

Nera cia ka gincytis su asu.
Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 472048)
Tavo pirikūpo akis neįžvelgia tokių dalykų :)
Labai aiškiai matosi ir pakankamai baisiai.

Tu pasididink nuotraukas ir žiūrėk per kompa, o ne telefona. 7 nuotrauka

P.S. pas mane net gamyklinis dažas turi kerza :D (ne MB)

Turi ir tai yra normalu, taciau ji tolygesne ir ne tokia slyksti.
Citata:

Pradžioje rašė Audrius (Post 472062)
supratau ir atsiminiau.. juk savo cl pats daresi:)

Pats daresi :) :)? Sakau, kad asas

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:16.