MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Krizoks 2017-05-03 13:18

rafi, kai pats rekauji tai gerai, o kai kazkas kitas kazka pasako tai pradedi izeidinet, normalus ka zinau

rafis 2017-05-03 13:30

Citata:

Pradžioje rašė Audrius (Post 472062)
supratau ir atsiminiau.. juk savo cl pats daresi:)

is kur istraukei? Esu poliraves kelias savo masinas.. As per diena laiko naudingesniu darbu padarau, nei zulinti laka.

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 472064)
Sekmes :) Taip paskui zmones ir papuole ant spakliuotu masinu, kuomet po metu laiko spaklius kibirais krenta.
As nieko pries dazyta, taciau tai turi buti atlikta kokybiskai, o jeigu tai dar galiniai sparnai,kurie nesikeicia tai duok dieve, kad nebutu spakliaus.
s

Pala pala. Prie ko cia spakliuota ar dazyta? Tu bent dazymo technologija ismanai kad tokias pievas kalbi? :)
Ar pagal kolega, jei dazyta, tai reiskia versta ir makrofleksas su spaklium kiauras ertmes uzpildes?

Audrius 2017-05-03 14:00

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 472068)
is kur istraukei? Esu poliraves kelias savo masinas.. As per diena laiko naudingesniu darbu padarau, nei zulinti laka.

nu kazkurioje temoje prasei patarimu .. tipo nebeatsimeni???:))

rafis 2017-05-03 14:23

Citata:

Pradžioje rašė Audrius (Post 472071)
nu kazkurioje temoje prasei patarimu .. tipo nebeatsimeni???:))

Tikrai cl'o pats nepoliravau. As juos esu 3vnt turejas.. Nu nezinau, gal kazkuri ir esu poliraves pats. Bet prie ko cia tas poliravimas ir senos, ismetimui skirtos masinos. bet nedazytos pirkimas?

MRDetailing 2017-05-03 14:30

Citata:

Pala pala. Prie ko cia spakliuota ar dazyta? Tu bent dazymo technologija ismanai kad tokias pievas kalbi? :)
Ar pagal kolega, jei dazyta, tai reiskia versta ir makrofleksas su spaklium kiauras ertmes uzpildes?

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 472073)
Tikrai cl'o pats nepoliravau. As juos esu 3vnt turejas.. Nu nezinau, gal kazkuri ir esu poliraves pats. Bet prie ko cia tas poliravimas ir senos, ismetimui skirtos masinos. bet nedazytos pirkimas?

Seni tau laikas atostogu, nes plesai maike bereikalo :)

rafis 2017-05-03 18:48

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 472075)
Seni tau laikas atostogu, nes plesai maike bereikalo :)

Jei ka, man atostogos dabar :xx:
Pyksti kad dazyta, nes "krenta spaklius gabalais"
Tu supranti, kad dazyta nera lygu spakliuota ir sarysio jokio spakliaus kritimas nuo perdazyto masinos neturi.
O del poliravimo, nepamenu kad buciau poliraves pats savo rankomis cl'a, bet bijau primeluot, gal is kokio archuvo istrauks kas kad poliravau. Bet tik ne dabartini. Puikiai pamenu kaip meistrui praitais metais dabartini cl''a buvau palikes.

Audrius 2017-05-03 19:13

ok ok gal ne cl bet kazkokiai juodai prasei patart.. bet esme kad kad pats moki:D

MRDetailing 2017-05-03 20:25

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 472088)
Jei ka, man atostogos dabar :xx:
Pyksti kad dazyta, nes "krenta spaklius gabalais"
Tu supranti, kad dazyta nera lygu spakliuota ir sarysio jokio spakliaus kritimas nuo perdazyto masinos neturi.
O del poliravimo, nepamenu kad buciau poliraves pats savo rankomis cl'a, bet bijau primeluot, gal is kokio archuvo istrauks kas kad poliravau. Bet tik ne dabartini. Puikiai pamenu kaip meistrui praitais metais dabartini cl''a buvau palikes.

Pagal tai kiek masinu man dabar teko apziureti, pagal tai kiek yra teke sutikti tai jeigu jau galiniai sparnai dazyti, tai is 10/8 bus su spakliuotu sparnu, visgi saip sau niekas nedazo , o jeigu jau ibrezimai gilus tai be spakliaus niekaip, ar ne taip kolega :).

Atostogauk be nervu rafi ;)

Apple 2017-05-03 21:29

Citata:

Nesuprantu ko tu cia ardaisi? Ar bent vienai masinai ka nors esi gero padares? ar esi bent viena gera dali nupirkes (lemfa, originala ir panaisia) ar bent viena detale esi kokybiskai perdazes?

rafis 2017-05-04 10:30

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 472110)
Nesuprantu ko tu cia ardaisi? Ar bent vienai masinai ka nors esi gero padares? ar esi bent viena gera dali nupirkes (lemfa, originala ir panaisia) ar bent viena detale esi kokybiskai perdazes?

Gerbiamasis, ko tu išvis nori? Ar tave lietė mūsų pokalbis?
Prie ko čia tas tavo lemforderis ir dažytos mašinos skirtumas nuo špakliuotos?
:wacko::wacko::wacko:
Del mano supratimo apie metalo laužą jau senai visi žino, ir aš to neslepiu.
Tiesa, nuo kada lemforderis geras dalis daro? :xx::xx::xx:
Cia panasiai kaip svyturio alus.. Kažakada... gal....

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:00.