![]() |
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
Nu as asmeniskai pvz kiek turejau S klasiu ar 7er, pas mane sedyne priekine atstumta pilnai iki galo. TOdel, kai gale vezu bet ka, vaikus, moteris, vyrus - turiu sedyne pasistumt i prieki. Kas mane labai nervina. Jei esi smulkaus sudejimo zmogelis, tai aisku kam tau ten gale ta vieta, bet mano atveju, primokeciau. Apskritai, jau vien techniskai ziurint, moki tiek pat, o gauni daugiau(metalo). Minusas, tik jei vaziuokle butu kitokia ir sunkiau daliu gaut, ir galines durys brangesnes nes longas. Visi kiti tik privalumai. |
Citata:
Pats nevairavau, bet zmogus kuris vairavo longa keleta metu sake, kad ir valdosi jis visiskai kitaip, nu grynai kaip su limo vaziuoji :) jauti, kad ilga masina. |
Citata:
|
Citata:
Turejau labai trumpai 2-3men longa e65 FL 730Ld, tai pasaka ne masina. (pries tai turejau gal 4 paprastus ne longus), absoliuciai kita masina. Galiu paprasta pvz pasakyt,keturi vyrai, s klasej ne longe tikrai nesedes labai patogiai. Jei ju ugiai po 190~. O va su longu... nu as turejau kelias keliones po lietuva su longu, tai pasaka... |
Mano nuomone tokia pati, jei jau renkiesi 7er, S-class ar A8 tai tik longus. Parkuotis, beabejo, sunkiau, bet jei tai trukdo, tai kazka kitko rinktis reiketu.
|
bandet gal kas nors pastaruoju metu c140 parduot/pardavinet?
pasiule toki wdb1400701a429165,viena rudis apie spynele ir buferis nubrauktas,o siaip pasakoja,kad ledas. reikia ratu,nes ramuneles,tik kaina labai gundo +-4k. auto is ch,as bent kiek turejau is ten,budavo baisiai priziuretos. |
Citata:
Turejau gerus metus laiko e66, ziauriai patiko. Visi stebedavosi i gala isede del erdves. Nepajutau jokiu sunkumu parkuojantis del tu papildomu 20cm. Jei ne lepus 4.4 variklis tai turbut iki siol vazineciau. |
Manau neblogas variantas :) Lietuvoj neparduosi, bet į LV EE ar RU manau išvažiuos. už 5k tai tikrai.
Aišku, būtų juodas - būtų geriau. Toks geriau sau imti kaip projekta, pardavimui tokie modeliai nelabai. |
https://autoplius.lt/skelbimai/merce...s-5540111.html
pusė velnio atrodo su tokiu dropu. Ratai aišku galėtų būti geresni ir pandagos be tų baltų užrašų :D matosi vaikas kažkoks turi |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:31. |
|