MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Apple 2017-06-28 13:17

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 475571)
:good: kokio galingumo variklis ? Nes pamenu esi sakes, kad niekada nepirktum masinos mazesniu nei 200ag. varikliu :) aisku laukiam pristatymo, ir greit cia tau "iskeps" nebent senei uzsakes nes su gausiom komp. Ilgai kol ateina iki klijento :bounce: (dazniausiai)

Tos opcijos nepavyko įgyvendinti :( 130kw. Mano kainos kategorijoj +- 30k EUR nebuvo nei vieno variklio, kuris būtų galingesnis nei 130kw. Visi galingesni nauji bolidai jau eina po 45-60k EUR :D bet važiuoja smagiau nei ML. Dėžė daug gyvesnė ir mašina lengvesnė, todėl pojūtis geras, net ir po 170kw ML'o.

Mašina buvo sandelyje, tik spalva ne tokia kokios norėjau. Norėjau vienos, bet jos tektų laukti apie 3-4 mėnesius, tai issirinkau is jau esamų (ta spalva buvo antra mano sarase). Tik dabar laukiu kol pargabens į Lietuvą

pucenas 2017-06-28 14:21

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 475572)
Tos opcijos nepavyko įgyvendinti :( 130kw. Mano kainos kategorijoj +- 30k EUR nebuvo nei vieno variklio, kuris būtų galingesnis nei 130kw. Visi galingesni nauji bolidai jau eina po 45-60k EUR :D bet važiuoja smagiau nei ML. Dėžė daug gyvesnė ir mašina lengvesnė, todėl pojūtis geras, net ir po 170kw ML'o.

Mašina buvo sandelyje, tik spalva ne tokia kokios norėjau. Norėjau vienos, bet jos tektų laukti apie 3-4 mėnesius, tai issirinkau is jau esamų (ta spalva buvo antra mano sarase). Tik dabar laukiu kol pargabens į Lietuvą

Na va,,, niekada nesakyk niekada :) mane draugai dar ir dabar lazdavoja, nes as sakoau niekada nepirksiu dyzelio. Bet tu teisus nauji auto nors ir skaiciai deklaruoja mazesne galia, bet vaziuoja gerai. Pas mus firmoi yra dabar tiguana nauja 1.4 tfsi lyk (benzas) tiktai maloniai vaziuoja. O kaip su ml'u pardavei gal jau?

Apple 2017-06-28 14:27

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 475575)
Na va,,, niekada nesakyk niekada :) mane draugai dar ir dabar lazdavoja, nes as sakoau niekada nepirksiu dyzelio. Bet tu teisus nauji auto nors ir skaiciai deklaruoja mazesne galia, bet vaziuoja gerai. Pas mus firmoi yra dabar tiguana nauja 1.4 tfsi lyk (benzas) tiktai maloniai vaziuoja. O kaip su ml'u pardavei gal jau?

Rytoj turiu avansa gauti. Rankom sukirtom :)

pucenas 2017-06-28 14:29

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 475576)
Rytoj turiu avansa gauti. Rankom sukirtom :)

Greit isejo :good: as dar vis seku ml'us tai tavo pagal kompl. Metus ir zinoma stovi kaina labai maza lyginant su kitais autopliusiniais ml'ais. Tai dar karta irodo, kad geras daigtas ilgai neuzsibuna be savininko:)

Robis 2017-06-28 17:13

tai mersisto odisėja baigėsi?:xx:

Apple 2017-06-28 17:18

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 475582)
tai mersisto odisėja baigėsi?:xx:

Kodėl? :) gal kada galėsiu naują įpirkti :D
Dėvėta MB dabar nebent savaitgaliams kokį, bet stovis turėtų būti ne blogesnis nei vanix

rafis 2017-06-28 17:21

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 475583)
Kodėl? :) gal kada galėsiu naują įpirkti :D
Dėvėta MB dabar nebent savaitgaliams kokį, bet stovis turėtų būti ne blogesnis nei vanix

Jei deveta imt, tai is jav poros metu senumo, su maza rida ir ne dyzeli.
Kitu atveju tikrai imciau nauja dyzeli, jei daug km sukant, maziau tu nervu. Nes su dyzeliais, devetais, tai vargo vakariene, loterijoj labai retas laimi kur mazai prieziuret reikia.. o ypac prie musu dabartiniu garaziniu kainu... kurios realiai jau susilygino su vokietijos...

Apple 2017-06-28 17:24

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 475584)
Jei deveta imt, tai is jav poros metu senumo, su maza rida ir ne dyzeli.
Kitu atveju tikrai imciau nauja dyzeli, jei daug km sukant, maziau tu nervu. Nes su dyzeliais, devetais, tai vargo vakariene, loterijoj labai retas laimi kur mazai prieziuret reikia.. o ypac prie musu dabartiniu garaziniu kainu... kurios realiai jau susilygino su vokietijos...

Apie dyzeli artimiausiu metu net negalvoju :) kol kas tik benzas.

Rykštė 2017-06-28 17:36

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 475585)
Apie dyzeli artimiausiu metu net negalvoju :) kol kas tik benzas.

10 litru alaus statau,kad bus optima. :isveik:

munde8 2017-06-28 17:51

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 475587)
10 litru alaus statau,kad bus optima. :isveik:

pritariu tau, visai neblogos ,gan grazus

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:52.