MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

rafis 2017-06-30 08:59

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 475743)
Bardačioko skyriuje tuštutis :D Jau kaip ir labiau į w203 dairausi, o ir Lietuvoj pirkt auto nelabai vilioja :confused:

kazin is kur toj lietuvoj pareina masinos, ar ne is pacios europos, is ten is kur tu nori pirkt? :)) koks tikslas paciam gaisti savo laika, ir permoket uz parvezimus ir t.t.

Robertas1993 2017-06-30 09:07

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 475741)
Apziurejo kelis variantus ir nebegalvoji ir ka cia reiskia? Kad tavo tevas kvailas, ar kad dabar visi zinokit, volvo xc60 bloga masina?
Labiau i pirma varianta panasu.. sorry :wacko:

o bmw 3 e46 prilygsta? arba w203?
Ziurint kokia audi ir kokia volvo.
Audi 3.0 benzas su gera komplektacija visom prasmem lenks volvo s60 mano galva. Bet velgi, s60 pagal mane turetu buti aukstesnes klases, nei a4 3er. Turbut v40 turetu buti a4 klases.. bet to negaliu teigti, tik pamastymai.

niekam tikusi masina, tevas nera kvailas, jo hobis yra tvarkyt aurt o kai sutvarko- patikimai laiko, jei kokiu klausimu iskila elektronimoj jis prisiskaito info rsu tinklapiuose kad ojoj... :) volvo yra letas, sunkus irkaip sake del vietos irgi nera :) jo pasirinkimas buvo Land Rover Discovery3 ir sis auto lenkia volvai visu kaupu :)

beto s60 reik lygint su A6 o ne A4. a4 lygink su s40

Markko 2017-06-30 09:09

Discovery 3 labiau prie XC90 statyciau..

Darius 2017-06-30 09:10

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 475749)
kazin is kur toj lietuvoj pareina masinos, ar ne is pacios europos, is ten is kur tu nori pirkt? :)) koks tikslas paciam gaisti savo laika, ir permoket uz parvezimus ir t.t.

Tam, kad padoresnį ten nusipirksi ;)

Pavidolis 2017-06-30 09:25

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 475749)

Jei pas mus parvežta mašina "ledas" kainuoja vis tiek mažiau, nei iš ten, kur parsivežė, tai kokią mašiną turėjo ten pirkt, ant kokių snarglių tvarkyt ir kiek dar burti dėl išvaizdos, kad automobilis atrodytų ir be mušimų, gedimų, mažos ridos?
Tikiu, kad būna tų variantų, kad ir koks krušos sudaužytas - ten tokie tvarkymai labai daug kainuoja, tai pigiai parduoda ir nebrangiai Lietuvoj sutvarkai, bet rask tu man tokį variantą.

Aš renkuosi sumokėt daugiau, bet tikėtis, kad nebus užslėptų gedimų ir lipdymų iš dviejų mašinos į vieną.

Robis 2017-06-30 09:46

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 475755)
Jei pas mus parvežta mašina "ledas" kainuoja vis tiek mažiau, nei iš ten, kur parsivežė, tai kokią mašiną turėjo ten pirkt, ant kokių snarglių tvarkyt ir kiek dar burti dėl išvaizdos, kad automobilis atrodytų ir be mušimų, gedimų, mažos ridos?
Tikiu, kad būna tų variantų, kad ir koks krušos sudaužytas - ten tokie tvarkymai labai daug kainuoja, tai pigiai parduoda ir nebrangiai Lietuvoj sutvarkai, bet rask tu man tokį variantą.

Aš renkuosi sumokėt daugiau, bet tikėtis, kad nebus užslėptų gedimų ir lipdymų iš dviejų mašinos į vieną.

https://www.copart.com/lot/23436795 skaičiuokis šitą- klaipėdoje iki muitų atsidurtų su mano interesu už 1450eu, mokesčiai bus maži, nes mašina >10m senumo. Gal išeis nupirkt už kokius 2000 baksų.

Darius 2017-06-30 10:07

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 475760)
https://www.copart.com/lot/23436795 skaičiuokis šitą- klaipėdoje iki muitų atsidurtų su mano interesu už 1450eu, mokesčiai bus maži, nes mašina >10m senumo. Gal išeis nupirkt už kokius 2000 baksų.

Sakyčiau, kad visai neblogas variantas :)

Mr. Chow 2017-06-30 10:19

[QUOTE=rafis;475741]Apziurejo kelis variantus ir nebegalvoji ir ka cia reiskia? Kad tavo tevas kvailas, ar kad dabar visi zinokit, volvo xc60 bloga masina?
Labiau i pirma varianta panasu.. sorry :wacko:

o bmw 3 e46 prilygsta? arba w203?
Ziurint kokia audi ir kokia volvo.
Audi 3.0 benzas su gera komplektacija visom prasmem lenks volvo s60 mano galva. Bet velgi, s60 pagal mane turetu buti aukstesnes klases, nei a4 3er. Turbut v40 turetu buti a4 klases.. bet to negaliu teigti, tik pamastymai.

V40 yra golfo klases ne jokiu ne 3iuku. S60 yra a4 C-klases lygio. S80 audi a6 eMB 5tuko.

Mr. Chow 2017-06-30 10:28

XC60 yra Freelanderio konkurentas.

Robis 2017-06-30 10:37

Citata:

Pradžioje rašė Darius (Post 475766)
Sakyčiau, kad visai neblogas variantas :)

ir man taip pasirodė. Rida labai gera, mašina nesuniokota, tik nežinau už kiek išeis, šiandien aukcionas beje. Dujinasi šitie varikliai nesunkiai, tai kasdienai labai neblogas daiktas, salone jau faceliftinė konsolė :good: vieta mašinos tik nedėkinga, kad vakarų pakrantė, tai ir parvežimas brangus.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:08.