MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Robis 2017-06-30 14:39

trydos tai būtų, visi nervuojasi, kai pirmą kartą perka :D

Pavidolis 2017-06-30 14:58

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 475802)
trydos tai būtų, visi nervuojasi, kai pirmą kartą perka :D

Man tryda ir už nedaužtą bus :D Pirmą kartą pirksiu, o ne iš kiemo pasiimsiu :geda:

rafis 2017-06-30 15:31

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 475799)

Aš renkuosi sumokėt daugiau, bet tikėtis, kad nebus užslėptų gedimų ir lipdymų iš dviejų mašinos į vieną.

bet pasuoju. Nemanau, kad tilpsiu į biudžetą

Paėmus ir sutvarkius normaliai realu prastumt už vidutinę rinkos kainą?

Sorry, bet tokio svaigalo senai nemaciau forume.
Tai jis perka tiesiai is vokieciu ir brangiai ir gera, tai jau nebenori moketi daug, tai gauna pasiulyma is jav tikrai geros bukles masina pasimt, tai jam per daug...
Isvis tokius zmones tusciazodziautojus banint laukis forumo,su tokiom kvailom blevyzgom, Nei tu pirksi, nei tau reikia to merso.

Rykštė 2017-06-30 15:49

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 475810)
Tai jis perka tiesiai is vokieciu ir brangiai ir gera, tai jau nebenori moketi daug, tai gauna pasiulyma is jav tikrai geros bukles masina pasimt, tai jam per daug...
Isvis tokius zmones tusciazodziautojus banint laukis forumo,su tokiom kvailom blevyzgom, Nei tu pirksi, nei tau reikia to merso.

isgerk ar uzkask ko nors. statom po 100 euru,kad nusipirks mersa? sokinedamas,trydaliodamas,bet nusipirks.

simaso 2017-06-30 16:05

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 475811)
isgerk ar uzkask ko nors. statom po 100 euru,kad nusipirks mersa? sokinedamas,trydaliodamas,bet nusipirks.

manau neverta jam pirkt merso.

Hunter 2017-06-30 16:23

ir tuo labiau coupe, kurio dalys yra brangesnes uz sedano ir ju zymiai maziau

Rykštė 2017-06-30 16:49

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 475818)
ir tuo labiau coupe, kurio dalys yra brangesnes uz sedano ir ju zymiai maziau

nekalbu apie amerikoniska clk,apskritai c ar e bet pasiims. jei zmogui pirma perkama masina,tai jis ir naktim sunkiai uzmiega-kiek rupesciu.

Pavidolis 2017-06-30 19:46

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 475810)

Nu palauk, reiktų jaust skirtumą, kai esi pasiruošęs mokėti daugiau už gerą ir kai jau yra per daug. Pvz.: 6k būtų daugiau nei Lietuvoje galima nusipirkt, bet 7-8k jau man yra per daug. Tuo labiau, absoliučiai neaišku, kas tai mašinai gali būt blogai ir kiek gali išaugti išlaidos, prie viso to, labiau žiūriu į C. Tai kodėl svaigalas?

Reikėtų C220 universalo, tai jau turėčiau tikrai, nes jų pilna ir kainos mažesnės. Kokio aš noriu, randu vos 1-2, kurie bent dalinai atitinka norus ar traukia akį.
Tuolab ir turėjau C220 universalą jau, tik senesnį :D Dėl to ir noriu merso, o ne kažko kito, nors tikrai bandžiau dairytis kitokios markės, bet nelimpa visai. Tai ramiai, dar patrydaliosiu, bet nusipirksiu, ką noriu :vairuot:

Darius 2017-06-30 20:23

:good:

rafis 2017-07-01 09:14

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 475811)

Gal ir nusipirks, bet savo kriterijus tegul pakoreguoja, nes nusikalbejimas yra labai stiprus is jo puses. Nori gero, mokes daugiau, bet atsiranda variantas, jau per daug. Uz kiek jis nori FL clk su amg apdaila ir su maza rida nusipirkt? Tokiem pirkejam tik is lietuvos pirkt, nupirks su tikra rida 350k atsukta iki 130, dazineta, daryta ir dziaugsis, kam cia taip keltis, kad va jam netinka lietuvoj padarytos, nori pats is vokiecio pirkt.
Gal man imesti mobile.de skelbimus normaliu tokiu clk su maza rida ir normalia komplektacija, ar pats pasiziuresi?

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 475830)
Nu palauk, reiktų jaust skirtumą, kai esi pasiruošęs mokėti daugiau už gerą ir kai jau yra per daug. Pvz.: 6k būtų daugiau nei Lietuvoje galima nusipirkt, bet 7-8k jau man yra per daug. Tuo labiau, absoliučiai neaišku, kas tai mašinai gali būt blogai ir kiek gali išaugti išlaidos, prie viso to, labiau žiūriu į C. Tai kodėl svaigalas?

Reikėtų C220 universalo, tai jau turėčiau tikrai, nes jų pilna ir kainos mažesnės. Kokio aš noriu, randu vos 1-2, kurie bent dalinai atitinka norus ar traukia akį.
Tuolab ir turėjau C220 universalą jau, tik senesnį :D Dėl to ir noriu merso, o ne kažko kito, nors tikrai bandžiau dairytis kitokios markės, bet nelimpa visai. Tai ramiai, dar patrydaliosiu, bet nusipirksiu, ką noriu :vairuot:

zmogau, atkreipk demesi kad is jav tau pasiule clk su apdaila, gera komelktacija maza rida, ir fl modeli.
6k eu vokietijoj pre fl gal ir iseis su apdaila ir normalia komplektacija, bet ir to klausimas.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:40.