![]() |
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xrly6mA_RsI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
dar smagiau,nieko lauzyt ar ardyt nereikia :) |
aš galvojau ,galvojau prie ko prives tie video ... O priveda jie prie signalizacijos reklamos , dėl kurios visi mercedesų savininkai kurie matė šitą į muilo operą panašų video puls konsultuotis su "egzpertu" kuris nufilmavo ir patalpino tą video apgaulę ... Bus pagydyti dėl super geros ir aišku gera negali būti pigi signalizacija :D
|
Citata:
|
montuokis greičiau gerą signalizaciją nes ir tavo mersas ,kaip nebūtų liūdna, patenka į statistiką :( bus dar geriau jei montuosies video autoriaus rekomentuotoje kontoroje
arba gali nusipirkti "Kirby" :D , kirbis nepadės dėl mašinos ,o pinigų praradimas garantuotas :D |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Vagia ir pas mus su 'meškerėm', nėra čia kažkoks pramanas
|
Citata:
|
Su keyless, tai kai uogos eina masinos. Ima viska iseiles.
|
Citata:
|
Citata:
|
Pries 4 menesius nunese. Su keyless buvo :) Kam jis toks reikalingas?
https://s24.postimg.org/iqlipgp0l/IMG_3240.jpg |
Citata:
|
Citata:
Gal ir distronic buvo? |
ne tik katapultavimo funkcija.
|
tai kad neturejo W203 nei keyless go, nei distronic, nei tarkim ventiliuojamu sedyniu. Visai tai turi tik W209 (nu arba W211 ir t.t.). Matyt buves savininkas susidejo pats nuo w209.
Pats turiu w203 su visom imanomom opcijom, vienos tik truksta - galines uzuolaideles :) |
Citata:
|
Citata:
Aišku su keyless tai čia buvo trolis, nes net foto matosi, kad jokio keyless ten nėra |
Citata:
|
Citata:
|
Dawai duosiu facebook kontaktus ir kasnors uzklauskit :)
|
Citata:
|
Citata:
|
|
Nea, Lietuvos ryto redaktoriai turejo mazai darbo, tai photoshopo darbais uzsieme :xx:
|
Citata:
|
Citata:
Žodis kilometrinė yra perkeltinės prasmės. Esmė nuo ti nesikeičia, eilė tikrai didelė |
Citata:
|
Pas mane tokiai plovyklai bankrotas pirma diena :)))
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal kas esate susidure su individualios veiklos pazymejimu? Bandau per mano vmi uzregistruot individualia veikla (e-parduotuve) kurioje butu parduodami kompiuterines irangos aksesuarai, uzpildau ir moketina suma buna ~600eur. Kiek esu registraves seniau, moketi nereikedavo tiek... Is kur cia tokia suma? Ar pildau as kazka netaip?
|
megink numanoma pelna 1€ ir apyvarta 1€ neturetu reiketi moketi pvm i prieki uz ketvirti.
|
Gal kas po naujų metų pasikeitė, negali žinoti. Dabar už ištisinės kirtimą teises atima:xx:
|
Gal galit kasnors paaiškinti ar išmanęs jau draudime išvis iš****nėja ar kame čia replės, kodėl aš turiu mokėti vos ne 30prc už draudima brangiau nes mano mašina amerikonas? Praeityje nei skendusi nei degusi. Draudikas taip nieko ir nepaaiškino,Kas čia per nesamonės bananų respublikoj daros jau nebeturiu nervu ant kiekvieno kampo po nesamonę
|
Citata:
|
Citata:
|
Ačiū pasitaisiau :) O tai kokiu pagrindu jie sugalvojo? Tai tada kodėl mašinai perkaltai per pus iš europos nereikia antro draudimo pirkt...
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:21. |