![]() |
Buvau kelis kartus niekas nebraizo ivaziavus pirma nupucia kerkeriu purvo tirpiklio poto dar apeina karta o poto tik po sepeciais
Citata:
|
Citata:
Net nežiūrint į jų naudojamą chemiją - su tom šluostėm plauną mašiną be šluostės skalavimų, trina nuo pat apačios iki viršaus, t.y. surenka visus nešvarumus nuo apačios ir brauko smiltelėm per visą mašiną. Vašką purškia dar ant putų :D Naudoja nubraukėjus. Tarpdurius "valo" su "odinėm" šluostėm :juokiasi: Su kuriom ir sausint kėbulą bando :D Ir dar nežiūrint, kad pirštu teko rodyt, kur nedaplovė.. Tragedija! |
Citata:
|
Citata:
|
Supratau
|
kur pasitikrint svediska rida?
|
Google „auto is svedijos rida” berods pirmas ar antras linkas apie passata b5
|
Gal kas kokiu atsiliepimu turit, apie panasius daiktus?
https://s13.postimg.org/6tbftnclj/IMG_3289.jpg |
maciau wzikas gryzo tai patars:) nes man irgi idomus sitie daigtai :)
|
Man atrodo grizo ir vel isejo :xx:
|
Man atrodo, tas daiktas nelabai daug naudos duoda, nes nuo visko neapsisaugosi, o cia labiau pasitikejimui savimi sukelti, nei realiai naudai.
|
taprasme pasitikejimui :D
man idomu ar veikia tas uz 600eu kur tarnybines masinas visas rodo netik policija, ten veikia ir uz kalno ar posukio berods kilometro atstumu |
Pries 13 metu mano draugas turejo, tai veikdavo is toli. Net nesimato, o jau karkset pradeda. Idomu kaip dabar visgi istobulejo sistemos.
|
Citata:
Lazerinius Unipar, Traffi patrol, Poliscan aptiks tik tada, kai busi jau nušautas, nebent pareigūnas nušaus iš labai toli ir nuspręs antrą kartą šaut pasitikrinimui, tada gali būt spejęs pristabdyt. Bet 90proc, kad jau bus užfiksuotas greitis. Į video principu matuojančius prietaisus trip-track, kurie dažniausiai būna nežymėtose mašinose ir neskleidžia nei šviesos, nei radio bangų, neraguoja. |
Dabar neseniai mečiau klipuką, kai testavo panašų detektorių ir šalia dar prisiklijavę video rekorderį su detektoriaus funkcija, tai tas detektorius tokias nesąmones mieste darė, kad nu naaaa. Daug pypė, o nebuvo dėl ko. O tas su rekorderiu, tai visai patiko, kad dvi fukcijos viename, ir detektorius ir rekorderis.
|
|
Citata:
|
Nu bet tas neonline puse velnio. 2in1. Jeigu netenkina radaras visados vaizdo registratoriu turesi :)
|
gal ir nieko butu jeigu jo gabariti butu zmogiskesni :)
Citata:
|
Turiu detektoriu, tai mieste tikrai uzknisa nenaudoju. Uzmiesti europoj neblogai, fotikai zinai kurie veikia, aisku papypsi veltui irgi daznokai. Pazaisi ir numesi kaip ir as
|
Sveiki, po salciu nebeuzsilenkia vienas is veidrodeliu (lenkiasi is salono su mygtuku).
Nuspaudus jis juda labai letai, o veliau visai sustoja. Siek tiek paspaudus su ranka uzsilenkia. Ka reiketu pasikeisti ? Auto W210 |
Citata:
|
Sveiki, trecias kartas nemeluoja, bet pabandysiu. :D w203 C270 CDI problemos su kurimusi. Zodziu ant salto masina uzsikuria is pirmo karto, bet iskarto uzgesta, antra trecia ar ketvirta karta kuriant, neuzsikuria, nors suka gerai, atrodytu, kad stareris suka, taciau net negrieba visiskai. Taip pat ijungus degima, variklio skyriuj suburzgia, lyg kazkoks motoriukas. Kame beda gali but? Penktadieni vezu pas meistra masina, kad kuro bake siurbli pakeistu, i tema vezu ar nelabai? :D Saugiklis geras. Dekui uz info, kolegos. :) :geda:
|
Citata:
|
Ar dareisi diagnostiką? Pasiskambink forumiečiui Gintarui 862233588, kad privažiuotų ryte ir pasižiūrėsit ką rodo staras.
|
Citata:
|
vieninte gyja kuria su malonumu skaitau (y)
toks klausymas - pagrindiniai darbai atliekami vienam specializuotam servise kur dirba ivairus specai ar pats krapstaisi ir daugiausiai barbu atiduodi kas tuom specializuojasi? Tiesiog pirma karta susiduriau su senos masinos prikelinejimu ir mano iprasti meistrai nesusitvarko ir net nesupranta ko is ju noriu. Na, pvz atiduodu vaziuokle tvarkyt kad VSIKA ispurtytu, jie krapstosi keleta dienu ir finale net skyscio reduktoriuje nepakeicia mol nereikejo. Arba atiduodi varyklistui kad vel viska pereitu o tas grazina su plastmasine trupancia pravodke. |
wazikai, kokį modelį jau turi ? :) realiai, senai transporto priemonei, turi beveik viską keist, jei nori ledinio stovio, vieną tvarkai, kitas sugenda...
|
Nieko jis neturi
|
w203 FL vs w209 preFL?
Viskas panašu (iš techninės, problemų pusės) ar yra esminių skirtumų? Kuris teoriškai patikimesnis ar mažiau ligotas, skaitant, kad stovis vienodos būklės? |
Citata:
|
negi taip sunku apsispręst, ar gražios jaunatviškos mašinos nori (clk) ar paprastos ?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Del to ir idomu ar tavo atveju tokio tipo auto pastatytos ant konvejerio su aiskiu biudzetu, tikslu ir prie jo dirba profai ar cia pacio pramogos reikalas, restauruoji neskubedamas ir pats puikiai tuos darbus ismanai. Citata:
|
Isesmes panasus modeliai. W203 praktiskesnis, kebulo detales pigesnes ir pasiula didesne. Kadangi FL nebebus d2b, bus most kuri yra greitesne.
|
:ohne: tuščios kalbos ir tiek.
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
O siaip kas liecia most, tai jeigu ziuret duomenu perdavima is tv tunerio per most ir per sena sistema laidu, tai most turi atsilikima apie 0.5s Most sistemoj navigacija jau buna ir tiek tu navarotu |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:04. |