![]() |
|
rafi, rafi... :( kaip tu mašinom užsiėmi, jei supratimo nelabai turi. Tu man paaiškink kas blogai su tuo stogo keitimu, ar tu galvoji šituo GLK atveju reikia pjauti per stoikes ir privirinti kitą stogą per stoikių vietą? Ten gi viršuje tik pačią "plokštumą" pakeisti galima šiuo atveju, stoikės ok
|
pas GLK 2049XX stogas laikosi ant A B C ir D laikmenu, jos susideda is min 2 daliu. kaip ir visos extrem detales jos nesiklijuoja, o virinasi punktiniuose taskuose.
|
Citata:
jau pradedant tuom, kad visą saloną reikia išimti, tiek stogines, tiek sedynes ir dažnu atveju visas abšyvkes. Kas iš tos mašinos lieka rinkta, perrinkta.. Aišku, tragedijos nėra, bet sveikatos mašinai tokie perrinkimai neprideda. Paskui visokie paneliu krebždesiai, ir absyvkiu traškesiai prasideda normaioje mašinoje. ne visi atstovau tokius darbus geba gerai padaryt, o tu čia garaže darytumeis, tai visai nekažką. |
Aš tau jau sakiau, susirask normalius meistrus, o ne mėgėjus.
|
su salonu ardymais Rafis tiesa sako, labai retas meistras sugeba graziai nieko nesulauziant isardyt salona.
Sau tai tikrai neverta pirkt tokios masinos kur reikia stoga keist, taupyt taupam, bet nu ne ant tiek.. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
kitas momentas, ne apie kebulistus čia kalba eina dėl tavo/mano e65, o apie elektrikus. Kuom elektrikai susiję su stogo keitimu? :wacko: |
Verta važiuot/domėtis, ar prie lavonų priskirtumėt? su 2.2 varikliu, APD, FL universalu geriau pakomplektuotu neperdaug...
https://autoplius.lt/skelbimai/merce...s-6393403.html |
Man tai įdomiai atrodo,kai "perikupas" ir keitimu domisi,turbut tikrai geras variantas,kad iskeistu i bet ka.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:39. |
|