MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

dejwis 2017-12-16 22:40

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 487498)
Ikelk foto is uosto pries remonta

Reikia pagal vin ieskoti jei buvo, as nesidomejau nes man nelabai idomu, siaip sia masina Kniupsius direktorius sau parsivare susitvarke ir kelis metus vazinejo bet labai mazai, po to pardave mano giminaiciui, dabar ji pas mane kieme.
Is smalsumo kaip suprantu idomu ? :D

Apple 2017-12-16 23:09

Citata:

Pradžioje rašė dejwis (Post 487500)
Reikia pagal vin ieskoti jei buvo, as nesidomejau nes man nelabai idomu, siaip sia masina Kniupsius direktorius sau parsivare susitvarke ir kelis metus vazinejo bet labai mazai, po to pardave mano giminaiciui, dabar ji pas mane kieme.
Is smalsumo kaip suprantu idomu ? :D

Tu tiesiog ja gini labai smarkiai, kaip ledu leda :) idomu pamatyt koks buvo ir koks yra. Galvojau pats is USA paemei

dejwis 2017-12-16 23:13

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 487503)
Tu tiesiog ja gini labai smarkiai, kaip ledu leda :) idomu pamatyt koks buvo ir koks yra. Galvojau pats is USA paemei

As nieko negiriu, as nesakiau kad ledu ledas niekada !
O tas kazkur uzsienyje stovintis su 2x rida be registraciju tik 600e pigiau tipo ledu ledas? kiek atsistos parvaryti supirkti padangas praeiti ta uzregistruoti smulkmenas aptvarkyti ?
Nejuokinga rimtai tokias pievas skaityti jau.

rafis 2017-12-17 08:06

Citata:

Pradžioje rašė dejwis (Post 487504)
As nieko negiriu, as nesakiau kad ledu ledas niekada !
O tas kazkur uzsienyje stovintis su 2x rida be registraciju tik 600e pigiau tipo ledu ledas? kiek atsistos parvaryti supirkti padangas praeiti ta uzregistruoti smulkmenas aptvarkyti ?
Nejuokinga rimtai tokias pievas skaityti jau.

čia skaitosi usa mašinu "haipas". Nežino nieko apie parvaryma, sutvarkyma, kates maiše, bet vistiek "kaip gerai".
Toks jausmas kad už atlanto ten mašinas prižiūri belenkaip visi :)
Mano senas meistras, mechanikas, dirbo prie iš jav parvarytų mašinų, tai gerai pamenu kaip sakydavo, jog iš jav parėjusiom kai tepalus keičiu, tepalai būna pagal jį nekeisti 50 tūkst km. Juodi, praradę savybes ir pan. Čia iš akies sprendžiant. Ir nebudavo jam jokio tikslo persūdyt, ypač tuo metu.. tiesiog stebėdavosi kad apynaujės auto, o ant tiek neprižiūrimos..

Rykštė 2017-12-17 09:56

Citata:

Pradžioje rašė dejwis (Post 487497)
60k rida ir 120k rida aisku tas pats, o skirtumas 600e :D
pats turetum ta su 60k rida klyktum apsipurslaves kokie visi nuvazineti neverti net 10k o tavo minimum 15vertas ,nu rimtai 600e damesti del 2x mazesnes ridos nebevariantas cia forume ? :)

11,4 cia lietuvoje priregistruotas, su TA, su apynaujom zieminem+vasarinem padangom ? :D

cia paskaitai kartais nei juoktis nei verkti nebesinori :)

dejwi,nei tu juokis,nei tu verk,as tik parodziau,kad 12k nera maziausia kaina europoj.
ieskodamas gal ir uz 10 rasciau. zinoma jis neregistruotas LT,zieminiu padangu niekada ant jo nebuvo uzdeta,gal net ne direktorius vairavo. zinoma cia kitas modelis,vergai ir varguoliai jo neapziures,bet tu zinai koks tokiems "pirkejams" minusas,kad is JAV? geriau europa su 800k,nei JAV su 80k km.

dejwis 2017-12-17 12:45

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 487524)
dejwi,nei tu juokis,nei tu verk,as tik parodziau,kad 12k nera maziausia kaina europoj.
ieskodamas gal ir uz 10 rasciau. zinoma jis neregistruotas LT,zieminiu padangu niekada ant jo nebuvo uzdeta,gal net ne direktorius vairavo. zinoma cia kitas modelis,vergai ir varguoliai jo neapziures,bet tu zinai koks tokiems "pirkejams" minusas,kad is JAV? geriau europa su 800k,nei JAV su 80k km.

Tai taip, bet tokios ar mazesnes kainos nei is jav ne is eu nera pardavime bent siuo momentu.
Is Jav vienam minusas kitam neminusas, cia skonio ir nusistatymo reikalas.

Visu pirma nei as persu kazkam ta masina nei ka, parasiau gal ka domina, uzsipuole cia visas forumas tipo kaina per didele, bloga kad is jav ir tt, pilni skelbimai pigesniu uzsienyje :)
O patys parduoda tai tik pacias geriausias ir brangiau nei visur kitur, nes neva gera masina turi brangiai kainuoti ir suprasciau kad noreciau 15-18 gauti tada pagrista butu komentuoti kaina bet dabar tikrai kaina nera uzlauzta, mano manymu.
Itariu parasyciau 9 tada visi klyktu kad lavonas uzdroztas uz tokia kania geru nebuna...

Rykštė 2017-12-17 14:59

Retesnis:
https://m.autoplius.lt/skelbimai/mer...m=2200&first=1
Šitokiu gyvai matęs tik danijoj.

Artunas 2017-12-17 16:23

Idomesnis

https://autoplius.lt/skelbimai/merce...s-6518359.html

Somesword 2017-12-17 17:43

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 487539)

butu airmaticas dar butu jeginis variantas :)

Hunter 2017-12-17 18:16

C klasej airmatic prasidejo tik nuo 205 modelio kaip nekaip

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:40.