Citata:
Pradžioje rašė Apple
(Post 488159)
o, tai pas jį su dokumentais kazkas negerai, kad jo neregistruoja?
|
aš asmeniškai neregistravau, nes tolko jokio iš registracijos:
1. mašinos numeriai originalūs vokiški su visais lipdukais - tai kelia didesnį susidomėjima(tipo parvaryta mašina o ne lt drožta)
2. papildomos išlaidos bereikalingos registruojant: apžiūra praeit, dokus lt išsiimt, drausti privaloma, nors ir nevažinėtum.
3. parkavimas-radarai tau nė motais.
o dabartinis savininkas kodėl neregistravo tai galimai bus dėl to jog TA nepraejo - išmetimas baubia baisiai + dar kokios smulkmenos. o ryšiu kitu būdu praeit manau neturi.
dėl dokų, ne jei abu briefus turi, tai nelabai ir gali kilti problemų užregistruot. tokių nevogia gi niekas mašinų, o aš pirkau iš babajaus.. aišku ten kokio 1proc tikimybė visda yra kad gali būt kas blogai, tiek lt perkant mašina su lt numeriais(anstoliai ar dar kažkas), tiek iš europos, ypač fr-italai. bet konkretus atvejas 99proc kad viskas ok o ir šiaip koks tikslas tam žmogui registruot tą mašiną, jei ji yra legali su kitos šalies dokais? Aš tai nematau prasmės regitrai atidavinėt pinigų, yra europos sąjunga, ir važinėji su kokiais nori numeriais - čia mano reikalas.
|