MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Rawwslt 2017-03-08 22:48

Rastu. Bet matyt paskaiciuota buvo :)

Seip audi man kaip masinos labai patinka. Ir grazios ir is technines puses gana geros ir kebulai korozijai atsparus. Tik galetu gamint su galiniais varomais, tai isviso butu super

vanix 2017-03-08 22:51

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 465227)
Taigi yra w222, tai audi nelabai idomi bus

C217 ;)

Edga005 2017-03-08 22:51

Vasara gerai saldomos .tik klausimmas ar gale buna saldomu .
Citata:

Pradžioje rašė BETMENAS (Post 465199)
Šaldomas ir aš paimčiau :) Būtu smagu karštą vasaros dieną atsisėst ant ledinės sėdynės :xx:

Slapyvardis 2017-03-08 22:55

patikslinti: saldomos ar vedinamos? (cia ne apie galines, bet bendrai)

Rawwslt 2017-03-08 22:56

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 465235)
C217 ;)

Galejo c217 pavadinti smartu o ne ta kibira ant ratu :xx:

BETMENAS 2017-03-08 23:03

Citata:

Pradžioje rašė Slapyvardis (Post 465238)

Aš su ironija kalbėjau, nėra šaldomu sėdynių dar, tik ventiliuojamos, bet aš jo neskaitau kaip dideliu privalumu

Edga005 2017-03-08 23:04

Ar saldomos ar vedinamos kaip vadinasi tiklslai nezinau bet sedet vesiau nei be ju..
Citata:

Pradžioje rašė Slapyvardis (Post 465238)

Slapyvardis 2017-03-08 23:10

Tesiog kazkokios masinos turejo kondicionuojamas, tai sudvejojau.

Edga005 2017-03-08 23:17

Siaip reikalingos 2 priekines bet pakeitus manau skirsis spalva tiek zinau kad vesina o kaip pavadint nezinau
Citata:

Pradžioje rašė Slapyvardis (Post 465245)
Tesiog kazkokios masinos turejo kondicionuojamas, tai sudvejojau.

FUN500 2017-03-09 00:24

kas nors gali mane apsviesti, snd nuo mano visu turimu saskaitu tolygiai nusiskaiciavo bendroje sumoje apie 850 Eu... Banko israsai rodo VMI PLAIS ten kruva skaiciu ir registru centras.. ir man dabar klausimas ar cia as kazkam kazka buvau skolingas?? nes tikrai nesu tuo maloniai nustebintas

Apple 2017-03-09 07:16

Citata:

Pradžioje rašė FUN500 (Post 465249)
kas nors gali mane apsviesti, snd nuo mano visu turimu saskaitu tolygiai nusiskaiciavo bendroje sumoje apie 850 Eu... Banko israsai rodo VMI PLAIS ten kruva skaiciu ir registru centras.. ir man dabar klausimas ar cia as kazkam kazka buvau skolingas?? nes tikrai nesu tuo maloniai nustebintas

Skambink į VMI. Gal kokius mokesčius esi skolingas. Gal dirbi užsienyje ir nesi deklaravęs išvykimo, dėl ko tau skaičiuoja mokesčius?

Robis 2017-03-09 13:07

Citata:

Pradžioje rašė BETMENAS (Post 465241)
Aš su ironija kalbėjau, nėra šaldomu sėdynių dar, tik ventiliuojamos, bet aš jo neskaitau kaip dideliu privalumu

man tai superinis dalykas, vasarą kai salonas prikaista, įjungtus ventiliavimą super, ir apskritai vasarą kai važiuoji, nugara prie odos prilipusi net su kondicionieriumi (aš visada ant 22 pastatęs temperatūrą) tai tas ventiliavimas kai įjungtas neprilimpa :)

vanix 2017-03-09 13:28

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 465308)
man tai superinis dalykas, vasarą kai salonas prikaista, įjungtus ventiliavimą super, ir apskritai vasarą kai važiuoji, nugara prie odos prilipusi net su kondicionieriumi (aš visada ant 22 pastatęs temperatūrą) tai tas ventiliavimas kai įjungtas neprilimpa :)

tokie orai, kai prilimpi prie odos nuo karscio Lietuvoj gal koks menuo max, realiai tai dar maziau :) tai jai sitos opcijos nera, tai galima menesi per metus ir pakentet :xx:

samagonas 2017-03-09 13:35

pas mane nepakentesi :xx:

Rawwslt 2017-03-09 13:48

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 465314)
pas mane nepakentesi :xx:

O galima pas jus langus uzsiniaukti?

Peter 2017-03-09 14:26

https://www.youtube.com/watch?v=N-QAiFMgA-I

Idomus video, tik fake.

Robis 2017-03-09 15:08

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 465312)
tokie orai, kai prilimpi prie odos nuo karscio Lietuvoj gal koks menuo max, realiai tai dar maziau :) tai jai sitos opcijos nera, tai galima menesi per metus ir pakentet :xx:

bet kai mašinoje yra ta funkcija ir pasinaudoji ja, supranti koks super navarotas:xx:

Edga005 2017-03-09 19:08

Vasarai tai puikus dalykas . O fl ejio tik 2003m

Pavidolis 2017-03-09 19:30

Protingieji žmonės, su auto pardavimais susiję profesionalai, prašau apšvieskit ir patarkit.

Pardavinėju Sharan'ą, viena didesnių kainų iš skelbimų. Viskas su juo tvarkoj buvo, bet apšvarino ilgapirščiai apdailos detales - moldingus vienos pusės ir visą priekį su parktronikais (moldingas, grotelės apatinės).
Bėda, kad tos detalės eina su blizgučiu, o jų absoliutus deficitas. Vieną tik žmogų suradau, kuris sako, kad turi, bet dvi savaites neišėjo normaliai susitart, o dabar pasirodo, kad išvis dviem savaitėm išvykęs.

Mąstau ką daryti:
1. Ar palikt skelbimą, kaip yra (nelabai kas ir domis) ir telefonu informuot, kad apvogta bei ramiai laukt dar dvi savaites, kol tamsta grįš arba negrįš.
2. Ar mest iškart 500€, įkelt foto, kaip atrodo po vagystės ir rezervui dar 100€ galėčiau numest.
3. Sudėt parktronikus, priekinį moldingą be blizgučių ir burt kažką su šoniniais moldingais.
4. ????

Skelbimas

Nežinau, kaip elgtis :wavecry::wavecry::wavecry:

Rykštė 2017-03-09 20:02

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 465345)
Protingieji žmonės, su auto pardavimais susiję profesionalai, prašau apšvieskit ir patarkit.

Pardavinėju Sharan'ą, viena didesnių kainų iš skelbimų. Viskas su juo tvarkoj buvo, bet apšvarino ilgapirščiai apdailos detales - moldingus vienos pusės ir visą priekį su parktronikais (moldingas, grotelės apatinės).
Bėda, kad tos detalės eina su blizgučiu, o jų absoliutus deficitas. Vieną tik žmogų suradau, kuris sako, kad turi, bet dvi savaites neišėjo normaliai susitart, o dabar pasirodo, kad išvis dviem savaitėm išvykęs.

Mąstau ką daryti:
1. Ar palikt skelbimą, kaip yra (nelabai kas ir domis) ir telefonu informuot, kad apvogta bei ramiai laukt dar dvi savaites, kol tamsta grįš arba negrįš.
2. Ar mest iškart 500€, įkelt foto, kaip atrodo po vagystės ir rezervui dar 100€ galėčiau numest.
3. Sudėt parktronikus, priekinį moldingą be blizgučių ir burt kažką su šoniniais moldingais.
4. ????

Skelbimas

Nežinau, kaip elgtis :wavecry::wavecry::wavecry:

kai nores,kazkas atvaziuot ziuret,pasakyk,kad sianakt apvoge,o jei susidomejimo nedaug,tai tos dvi savaites prabegs ir niekas nepasikeis.

Tomskis 2017-03-09 20:20

Kam isvis metyt po 7-9 eur skelbimam kai dar pries dedant aisku kad nieks nepirks uz tokia kaina, be to skelbima gali paslepti laikinai

Rykštė 2017-03-09 20:53

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 465365)
Kam isvis metyt po 7-9 eur skelbimam kai dar pries dedant aisku kad nieks nepirks uz tokia kaina, be to skelbima gali paslepti laikinai

vargu ar auto+ yra skelbimu po 7-9,man atrodo 9.99 pats pigiausias.

Tomskis 2017-03-09 21:26

Pavedimu 7,99 sms 9,99 berods taip

Pavidolis 2017-03-09 21:41

Jei nebūtų apvogtas, tai sakyčiau, kad kaina normali. Nėra pats brangiausias, o trūkumų be sėdynės nėra + naujos padangos, gera komplektacija ir tvarkingai prižiūrėtas. Dar ne taip ir ilgai skelbimas įdėtas, pora interesantų sulaukiau, bet nerimti.

Man tik įdomus pirkėjų psichologinis aspektas, ar nuleidus 500€ ir parodžius defektus sukuriamas užsikabinančių žmonių ratas ar geriau pralaukt ir susitvarkyt viską bei parduot kaip gerą. Gal čia ne tos sumos, kurios poveikį padarytų - nežinau, dėl to ir klausiu patyrusių :)

Hunter 2017-03-10 06:03

galima uzsakyt visus moldingus ir blizgucius. Tik klausimas kokiu metu masina ir ar apsimoka. Realiai deficito dalims nera, yra tik per mazos pajamos

Peter 2017-03-10 08:31

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 464469)
Jeigu kas planuojat rūkoriai išbandyt galiu gauti pigiau IQOS.

Attachment 16490Attachment 16491
https://www.iqos.lt/index.php?dispat...ing_page.light

Kaina - 100 Eur oficialiai

Aš pats nerūkau, tai man cigaretė kaip cigaretė aišku žymiai švelnesnė negu tikra, bet kai nerūkau pats tai manes nedomina... :D
Pats daiktas kokybiškas, gerai atrodo, veikia, patogus...

Su pristatymu į namus galiu padaryt už - 50 Eur

O tai kame čia bajeris su šituo aparatu? Ar bent pigiau gaunasi? Nes tie kur rūko tas elektronines su skysčiais, tai sako, kad pigiau, o čia?

Pavidolis 2017-03-10 11:30

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 465391)
galima uzsakyt visus moldingus ir blizgucius. Tik klausimas kokiu metu masina ir ar apsimoka. Realiai deficito dalims nera, yra tik per mazos pajamos

Kiniečiai negamina, o servise sakė, kad vieno moldingo kaina 100€ :confused:
Deficitas naudotų dalių, galim taip pasakyt.

KK 2017-03-10 11:40

Citata:

Pradžioje rašė Peter (Post 465410)
O tai kame čia bajeris su šituo aparatu? Ar bent pigiau gaunasi? Nes tie kur rūko tas elektronines su skysčiais, tai sako, kad pigiau, o čia?

Pigiau, sveikiau ir gali rukyt visur. Tas su skysčiu jau uždraudinėja irgi rukyt viduje.

simaso 2017-03-10 11:41

ar ne juokinga kišt į burną kažkias plastmases? arba rūkai, arba nerūkai išvis :)

KK 2017-03-10 11:54

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 465435)
ar ne juokinga kišt į burną kažkias plastmases? arba rūkai, arba nerūkai išvis :)

Ar nejuokinga važinėt su SAAB kai yra normalios mašinos ? tas pats...

Peter 2017-03-10 11:57

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 465440)
Ar nejuokinga važinėt su SAAB kai yra normalios mašinos ? tas pats...

O kiek tie papildymai kainuoja? Kiek žiūrėjau, tai ten lyg ir pusė normalios cigaretės ar kažkas panašaus dedasi?

KK 2017-03-10 12:27

Nežinau tiksliai yra statoil pirkti papildymų spec jiems. Yra puslapis ten paskaitykite nes aš pats išvis nerūkau :) Galiu tik padaryt per pus pigiau nei parduotuvės kaina,

Rykštė 2017-03-10 12:35

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 465379)
Jei nebūtų apvogtas, tai sakyčiau, kad kaina normali. Nėra pats brangiausias, o trūkumų be sėdynės nėra + naujos padangos, gera komplektacija ir tvarkingai prižiūrėtas. Dar ne taip ir ilgai skelbimas įdėtas, pora interesantų sulaukiau, bet nerimti.

Man tik įdomus pirkėjų psichologinis aspektas, ar nuleidus 500€ ir parodžius defektus sukuriamas užsikabinančių žmonių ratas ar geriau pralaukt ir susitvarkyt viską bei parduot kaip gerą. Gal čia ne tos sumos, kurios poveikį padarytų - nežinau, dėl to ir klausiu patyrusių :)

nu bent manes negundytu aplaupytas,nebent baisiai pigiai,o tavo atveju taip nera. manau ieskok,grazink ir bandyk parduot.

Fanax 2017-03-10 12:45

Gal yra kas turit kontaktų, kas Lietuvoj tvarko. ABS bloko, vienas iš vožtuvų užsikirtęs. Toks mechaninis gędimas. Todėl rodo panelė ABS klaidą.

Kitas klausimas, vairuotojo saugos diržo įtempiklis iššovęs, todėl nesifiksuoja, ko pasekoje meta dashboardas Airbag klaidą. Gal irgi kokių kontaktų parekomenduotumėt?

Somesword 2017-03-10 13:51

o 51 gaisro, kilusio naujausio modelio transporto priemonėse (30 iš jų užfiksuoti JAV), Vokietijos prabangių automobilių gamintoja planuoja atšaukti apie milijoną automobilių, siekdama užkirsti kelią kitiems potencialiai dėl elektros gedimo kilti galintiems gaisrams, rašo thetruthaboutcars.com.

Remiantis JAV nacionalinės greitkelių ir eismo saugumo administracijos (NHTSA) pateikiama informacija, nesklandumų kilo 2015-2017 m. C klasės transporto priemonėse, to paties periodo CLA modeliuose, 2017 m. E klasės ir GLA modeliuose, 2016-2017 m. GLC automobiliuose. Iš milijono atšauktų modelių 354 tūkst. 434 buvo parduoti JAV. „Mercedes-Benz“ motininė įmonė „Daimler AG“ 2016 m. birželio mėn. pradėjo preliminarų tyrimą po gautų pranešimų apie kilusius gaisrus. Nuo tada tyrėjai visą dėmesį sutelkė į problemą.

kas ka zino daugiau?

Rawwslt 2017-03-10 16:12

Citata:

Pradžioje rašė Somesword (Post 465461)
o 51 gaisro, kilusio naujausio modelio transporto priemonėse (30 iš jų užfiksuoti JAV), Vokietijos prabangių automobilių gamintoja planuoja atšaukti apie milijoną automobilių, siekdama užkirsti kelią kitiems potencialiai dėl elektros gedimo kilti galintiems gaisrams, rašo thetruthaboutcars.com.

Remiantis JAV nacionalinės greitkelių ir eismo saugumo administracijos (NHTSA) pateikiama informacija, nesklandumų kilo 2015-2017 m. C klasės transporto priemonėse, to paties periodo CLA modeliuose, 2017 m. E klasės ir GLA modeliuose, 2016-2017 m. GLC automobiliuose. Iš milijono atšauktų modelių 354 tūkst. 434 buvo parduoti JAV. „Mercedes-Benz“ motininė įmonė „Daimler AG“ 2016 m. birželio mėn. pradėjo preliminarų tyrimą po gautų pranešimų apie kilusius gaisrus. Nuo tada tyrėjai visą dėmesį sutelkė į problemą.

kas ka zino daugiau?

Tai kad jau w204 dega. Ner ko noret is jaunesniu :)

vampyras 2017-03-10 16:56

Citata:

Pradžioje rašė Somesword (Post 465461)

kas ka zino daugiau?

taip, jaigu bandai uzvesti uzkalusi motora, pradeda svilti starterio laidai ir vazos ar reles.
dedam papildoma saugikli i sistema, ir bedu kaip nebuta :)

Artunas 2017-03-10 18:39

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 465449)
Nežinau tiksliai yra statoil pirkti papildymų spec jiems. Yra puslapis ten paskaitykite nes aš pats išvis nerūkau :) Galiu tik padaryt per pus pigiau nei parduotuvės kaina,

Žiaurus tu verslininkas :D

Peter 2017-03-11 09:20

http://klaipeda.diena.lt/naujienos/k...omobili-801483

Idomi situacija, zinant ta veikeja :D Kazkaip nuotraukos atrodo apkarpytos, as tai manau, kad tiesiog gavo i kupra, o spaudai ir fb raso kitaip :) :) Nes ir apkarpytose nuotraukose matosi kaip "berniukai" veiksme :)

brasil181 2017-03-11 11:17

Citata:

Pradžioje rašė Peter (Post 465564)
http://klaipeda.diena.lt/naujienos/k...omobili-801483

Idomi situacija, zinant ta veikeja :D Kazkaip nuotraukos atrodo apkarpytos, as tai manau, kad tiesiog gavo i kupra, o spaudai ir fb raso kitaip :) :) Nes ir apkarpytose nuotraukose matosi kaip "berniukai" veiksme :)

Tai taip ir buvo berods komentare rase kad 1700e nunese is jo

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:10.