![]() |
Rastu. Bet matyt paskaiciuota buvo :)
Seip audi man kaip masinos labai patinka. Ir grazios ir is technines puses gana geros ir kebulai korozijai atsparus. Tik galetu gamint su galiniais varomais, tai isviso butu super |
Citata:
|
Vasara gerai saldomos .tik klausimmas ar gale buna saldomu .
Citata:
|
patikslinti: saldomos ar vedinamos? (cia ne apie galines, bet bendrai)
|
Citata:
|
Citata:
|
Ar saldomos ar vedinamos kaip vadinasi tiklslai nezinau bet sedet vesiau nei be ju..
Citata:
|
Tesiog kazkokios masinos turejo kondicionuojamas, tai sudvejojau.
|
Siaip reikalingos 2 priekines bet pakeitus manau skirsis spalva tiek zinau kad vesina o kaip pavadint nezinau
Citata:
|
kas nors gali mane apsviesti, snd nuo mano visu turimu saskaitu tolygiai nusiskaiciavo bendroje sumoje apie 850 Eu... Banko israsai rodo VMI PLAIS ten kruva skaiciu ir registru centras.. ir man dabar klausimas ar cia as kazkam kazka buvau skolingas?? nes tikrai nesu tuo maloniai nustebintas
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
pas mane nepakentesi :xx:
|
Citata:
|
|
Citata:
|
Vasarai tai puikus dalykas . O fl ejio tik 2003m
|
Protingieji žmonės, su auto pardavimais susiję profesionalai, prašau apšvieskit ir patarkit.
Pardavinėju Sharan'ą, viena didesnių kainų iš skelbimų. Viskas su juo tvarkoj buvo, bet apšvarino ilgapirščiai apdailos detales - moldingus vienos pusės ir visą priekį su parktronikais (moldingas, grotelės apatinės). Bėda, kad tos detalės eina su blizgučiu, o jų absoliutus deficitas. Vieną tik žmogų suradau, kuris sako, kad turi, bet dvi savaites neišėjo normaliai susitart, o dabar pasirodo, kad išvis dviem savaitėm išvykęs. Mąstau ką daryti: 1. Ar palikt skelbimą, kaip yra (nelabai kas ir domis) ir telefonu informuot, kad apvogta bei ramiai laukt dar dvi savaites, kol tamsta grįš arba negrįš. 2. Ar mest iškart 500€, įkelt foto, kaip atrodo po vagystės ir rezervui dar 100€ galėčiau numest. 3. Sudėt parktronikus, priekinį moldingą be blizgučių ir burt kažką su šoniniais moldingais. 4. ???? Skelbimas Nežinau, kaip elgtis :wavecry::wavecry::wavecry: |
Citata:
|
Kam isvis metyt po 7-9 eur skelbimam kai dar pries dedant aisku kad nieks nepirks uz tokia kaina, be to skelbima gali paslepti laikinai
|
Citata:
|
Pavedimu 7,99 sms 9,99 berods taip
|
Jei nebūtų apvogtas, tai sakyčiau, kad kaina normali. Nėra pats brangiausias, o trūkumų be sėdynės nėra + naujos padangos, gera komplektacija ir tvarkingai prižiūrėtas. Dar ne taip ir ilgai skelbimas įdėtas, pora interesantų sulaukiau, bet nerimti.
Man tik įdomus pirkėjų psichologinis aspektas, ar nuleidus 500€ ir parodžius defektus sukuriamas užsikabinančių žmonių ratas ar geriau pralaukt ir susitvarkyt viską bei parduot kaip gerą. Gal čia ne tos sumos, kurios poveikį padarytų - nežinau, dėl to ir klausiu patyrusių :) |
galima uzsakyt visus moldingus ir blizgucius. Tik klausimas kokiu metu masina ir ar apsimoka. Realiai deficito dalims nera, yra tik per mazos pajamos
|
Citata:
O tai kame čia bajeris su šituo aparatu? Ar bent pigiau gaunasi? Nes tie kur rūko tas elektronines su skysčiais, tai sako, kad pigiau, o čia? |
Citata:
Deficitas naudotų dalių, galim taip pasakyt. |
Citata:
|
ar ne juokinga kišt į burną kažkias plastmases? arba rūkai, arba nerūkai išvis :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Nežinau tiksliai yra statoil pirkti papildymų spec jiems. Yra puslapis ten paskaitykite nes aš pats išvis nerūkau :) Galiu tik padaryt per pus pigiau nei parduotuvės kaina,
|
Citata:
|
Gal yra kas turit kontaktų, kas Lietuvoj tvarko. ABS bloko, vienas iš vožtuvų užsikirtęs. Toks mechaninis gędimas. Todėl rodo panelė ABS klaidą.
Kitas klausimas, vairuotojo saugos diržo įtempiklis iššovęs, todėl nesifiksuoja, ko pasekoje meta dashboardas Airbag klaidą. Gal irgi kokių kontaktų parekomenduotumėt? |
o 51 gaisro, kilusio naujausio modelio transporto priemonėse (30 iš jų užfiksuoti JAV), Vokietijos prabangių automobilių gamintoja planuoja atšaukti apie milijoną automobilių, siekdama užkirsti kelią kitiems potencialiai dėl elektros gedimo kilti galintiems gaisrams, rašo thetruthaboutcars.com.
Remiantis JAV nacionalinės greitkelių ir eismo saugumo administracijos (NHTSA) pateikiama informacija, nesklandumų kilo 2015-2017 m. C klasės transporto priemonėse, to paties periodo CLA modeliuose, 2017 m. E klasės ir GLA modeliuose, 2016-2017 m. GLC automobiliuose. Iš milijono atšauktų modelių 354 tūkst. 434 buvo parduoti JAV. „Mercedes-Benz“ motininė įmonė „Daimler AG“ 2016 m. birželio mėn. pradėjo preliminarų tyrimą po gautų pranešimų apie kilusius gaisrus. Nuo tada tyrėjai visą dėmesį sutelkė į problemą. kas ka zino daugiau? |
Citata:
|
Citata:
dedam papildoma saugikli i sistema, ir bedu kaip nebuta :) |
Citata:
|
http://klaipeda.diena.lt/naujienos/k...omobili-801483
Idomi situacija, zinant ta veikeja :D Kazkaip nuotraukos atrodo apkarpytos, as tai manau, kad tiesiog gavo i kupra, o spaudai ir fb raso kitaip :) :) Nes ir apkarpytose nuotraukose matosi kaip "berniukai" veiksme :) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:10. |