![]() |
Citata:
|
Del kebulo irgi :)
|
Citata:
Visgi gal uz pinigus kaip nors :xx: |
ar norint isimti zibinta (priekini) reikes man nuimineti buferi ar ne? R klase (padarytas FL)
|
Kaledine :egle:kas perdaug tas nesveika
Citata:
|
Citata:
|
Reiktu patarymo pradeda list rudis duru apacioi ... smeluot ir dazyt ar pirkt kitas durys
|
Citata:
|
Smeluosiu pats grumtuosiu pats tai liks tik dazimas betkokiu atvejiu dazysis visas auto tik ar smeliavimas sustabdys rudi
Citata:
|
https://s12.postimg.org/43mb98mal/IMG_3468.jpg
Honda cr-v 2.4 benzas automatas, keturi varomi. Paziekit kiek sveria. Cia jis is popieriaus pagamintas? |
Citata:
Citata:
|
Cinkas tepamas ?
Citata:
|
Citata:
|
Po smėliavimo naudojamas epo gruntas ir viskas ok.
|
Citata:
|
Citata:
Nu kur tai matyta kad suv klases 1,5t o jis gan nera mazas. |
Citata:
Prasau, praktiskai visi tos klases SUV sveria panasiai, kai kurie net ir maziau. |
Citata:
Tai cia skaitosi normalu? |
Citata:
|
Svarbu ne aerozolis nes poto beda su pulveriu pust
|
Nepurkšk cinko, nemesk pinigų į balą. Ne tam jis pritaikytas, skamba tik gražiai :)
|
Koki grunda patartumet naudot? Dar toks klausimas w220 bagazinei kur akumas pradejo slapti soninis apmusimas ties + klema. Cia nebus usikises koks latakas liuko ...bent as taip manau ir kaip ji pravalyt?
Citata:
|
Beja gal kas kokiu nuolaidu turi kebulo dalim kaune reikia sparnu w220
|
org galima uzsakyt, bet tuo paciu ir validolio galima pasiimt :D
|
Dekui org nereik:) ogmitoi netoli 76,30 reik 2 bet gal su nuolaida kur gautusi pigiau gal kas esat pirke is sito puslapio https://www.autodoc.lt
|
Citata:
|
Citata:
|
Viskas tvarkoi nera kad nepristato ar pristato ne ta ka reikia ?
Citata:
|
Pristato visados, nes vokieciu parduotuve. Viena karta pirkau daug detaliu, ir idejo neta, vairo traukes antgali. Parasiau emaila, tai ta pacia diena issiunte mano kuri uzsakiau. O gautaji pasilikau nors ir buvo brangesnis nei as uzsakiau ir neprase grazinti. Tai dabar turiu atsargini. Labai patenkintas kokybe. Net tas febis atrodo 5 kart geriau nei is eolto.
Mano kolega is ten perka pacias pigiausias detales ir nesiskundzia. Dar nebuvo, kad uz keliumenesiu subiretu. |
Dekui uz info ziuriu stiprintuvo siurbli bet vieno gamintojo du siurbliai vienas su abc kitas be ir dar Transporto priemonėms be važiavimo aukščio reguliavimo ir nzn koks man priklauso kaip suzinoti kokia dalus tinka pagal vin ar ka
Citata:
|
taivanio sparnus kai nusiperki is pradziu uzdek, o tik veliau dazyk nuemes, nes daznai buna kad tarpai nesusireguliuoja su jais
|
Kaskas pirke is forumo seke kad viskas gerai ...gal papuole geri ... jeskojau devetu bet visi geri nupirkti .cia jie taip puna? Beja kaip itariu be sparnu buferis nesilaikys?nes kuri laika ju nedesiu kol pilnai nesutvarkysiu kebula o vazinet reiks
Citata:
|
tipo be sparnu važinesi? :xx::xx::xx:
kur važinesi ,atvažiuosiu pasižiuret:xx::xx: |
O kas ? 2 men vazinejau su ispjautom arkom be sparnu .. per diena ar dvi nepasidarysiu visko
Citata:
|
Citata:
nejau,nera pažystamu su atliekamu auto,kokiom 2 savaitem?nereiketu gazdint praeiviu... |
stipru
|
Sveiki, neseniai tiksliau uzvakar buvo pastrige kazkas elektronikoj, valytuvai eme ir nustojo veikt man dar vaziuojant per lietu (bet ta rankenele gera nes veikia tolimos sviesos ir langu apiplovimas)... nusipirkes saugikliu rinkini ir nerades saugiklio blogo niekur (prie variklio, salone ir bagazinei), vaziuojant atsargiai per lietu eme ir pradejo veikt ir nuo tos dienos visada veikia... tai iskylo klausimai, yra saugiklis valytuvams ar ne? kas cia galejo nutikt? kur yra problemiskausia valytuvu laidu vieta (jeigu yra tokios vietos) kad pasiziuret? :) prasau be jokiu blevyzgojimu kaip pvz laikas pasikeist auto ir panasiai :)
p.s. kas nemato paraso mano, tai auto : MB w211 e270 :) |
Citata:
|
Citata:
|
Nieko kitaip nepadarysiu . O kasko blogo nematau kad trumpai pavazinesiu be sparnu buferio .nebent padengus graviteksu ar antikorozija vel sudeti senus kol pervirins slenscius ir pasiruosiu dazimui .uz kokia kaina galima paimti naudota star c3 c4?
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:53. |