![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Cia ne kaip pagrindine masina. Man apskrytai tu vw vidus slikstus, panele negrazi, begiu rycagas kaip golfo lazda apversta aukstyn papais, logikos tame pirkinyje nebutu. Del likvidumo ir klausiu, noreciau toki zaislsa patureti neilgai, bet prisiklausau protingu zmoniu nuomones, gal neverta pulti i krastutinumus is nevilties kad negaliu sau leisti norimo zaislo
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Bus problemu su likvidumu! Niekam ju su tais varikliais nereikia.
Vienas zmogelis du metus pardavinejo. |
Gali buti kad nebuvo .... bet uzdarydavo jai neklystu uzrakinima paspaudus du kartus ir palaikius :confused:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
Citata:
Tų kvapukų yra atsirade rinkoje padėlku iš Kinijos. Šiuos originalius prekiauja gero draugo sūnus. |
Jau siandien geriau biski. Nebuvo tokio stipraus prakaitavimo nakti, o ir potraukis buvo vos keleta kartu ir nestiprus. Labai dziaugiuos, kad lengveja ir nebereikia visko kisti i skrandi kas papuola :)
|
Citata:
jei kalba apie L320 tai pardavimo prasme nera neparduodamas modelis,tik va tas 2.7 motoriukas,gali gerai nuskausmint. bet jei cia savaitgalinis variantas galima ieskok 4.4 ar 4.2,bet zinoma ju kainos dar utiutiu. |
Kokie atsilispimai apie ratus ... tiktu w220 priekis 8J, galiniai 9J, isnesimas ET35.
|
Citata:
|
Citata:
|
Man jie visai nieko kaip 18 tik idomu ar jie tiks uzdet
Citata:
|
Isduosiu paslapti! Jeigu nezinai kokius ratus issirinkti, tai visados imi zvaigzdes 5 stipinu ir niekad neprasausi. Aisku gal nebus kaskas wow, bet ir tikrai negadins :)
Ivesk googleje " dotz las vegas mercedes" ar tikrai tau jie tinka? |
Galvojau apie 18 amg bet ir anie neblogai ziurisi man
Citata:
|
Esi žmogus su tikrai unikaliu skoniu :)
|
Kad mazai kam itiks kaskas sunkus varijantas
Citata:
|
Visai nieko. Ne facelift užsidedi, o sekantį modelį.
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/VGDIpeXFMrU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Citata:
|
Citata:
|
Tai min et 44?
Citata:
|
Min et 40
|
Matit nelabai supratau r18 8x8.5 et35. 245/45 toliau visi et 40.,44..46 tas 35 kuom iskirtinis
|
Yra Panevėžy meistrų mersam?
|
Vyrai ką darot su langais? Ką tik nusiploviau nu nebegaliu žiūrėti jau į savo auto, dar kai pas mane longas, jau grįžo gale 100prc užtrauktas, priekis tai kaip nukirstas atrodo. Galvoju gal vežti perlupti daryti ~ 30/60/90. , bet vėl salonas visiškai juodas kas duoda tamsumo iš lauko, iškart matysis neįsivaizudoju net ar verta pradėti žaisti. Labiausiai norėčiau visą šoną durti 50 ir man būtų per akis. kaip su baudom ir tech perbraukimu reali situacija šiai dienai?
Kodėl limo klasės šiais laikais nepadaro tokių tonuotų langų, kaip w140.. |
manau priklauso nuo to kokiam lietuvos regione vazineji ir kaip daznai :)
|
Aš pagrinde Klp sukiojos, mano kartos patruliai arba jau kilę pareiguose, kad nebepašnekinsi, arba metę darbus, o tie jaunieji išvis daugumoj pridurkai, suras už nieką prisikabinti, prieš kelias d. priemestį netoli namų sustabdė, prisikabino kad jau saulė leidinėjas, o pas mane dar ledai šviečia, sakau auto lempos pas mane niekad nieko nejunginėju jos pačios žino kada persijungti. Nežinau ar jis ten praktikantę buvo pasiemes snarglys prie jos pavaidinti norėjo,bet kai paklausė kodėl "zapaskės" nesivežiuojate, nieko nebeatsakiau, pamatė kad toj pratrūksiu tai palinkėjo gero kelio ir nuėjo :xx: Tai tokie sustabdę 100prc perbrauks tech.. juk reikia už kiekvieną spyrį į šikną mokykloj atkeršyti kitiems
|
50% normaliai atrodo. Persimato bet bentjau neatrodo kai siuksliu maisai.
Tris su puse metu pravazinejau su 50% ir uzsiroviau. Teko nusiplesti ir fsio :) |
Citata:
|
Draugas buvo užsidėjas kažkuriam laikotarpiui, man nepatiko, kaip su žaliuzėm važiuoti, o policija į tokius nereaguoja? :) Bandysiu vežti, manasis 1:1 šitam, tik truputį šviesiau norėčiau. bent šiltajį sezona būtų smagu atvažinėt kol su vasariniais kaliošais. P.S kas turit nuoskaudą kitai markei nepykit :)
http://i65.tinypic.com/2gw5q1w.jpg |
Citata:
|
Neprakaituoji naktim? Aš kai buvau metęs pamenu mėnesį laiko visiškai šlapias atsikeldavau
|
Prakaitavau stpriai 5 naktis, dabar dvi naktis tik vos vos. Nu pobiski lengveja. Jau savaite laiko, bet dar priklausomybe jauciu.
|
Citata:
|
Man atrodo su elektros srove, ten gaunasi kaip su lenta uzkalta.
|
Citata:
|
Pasirodo veikia langai nuo raktelio .... tik veike mazu atstumu paspaudus du kart atrakinima su antru paspaudimu palaikai prie akutes ant duru rankeneles
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:23. |