MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Darius 2017-04-03 20:29

Užtenka vieną kartą paspausti ir laikyti ;)

Audrius 2017-04-03 20:50

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 468817)
Aina sau! Sianakt sapnavau, kad prisipirkau L&M bloku ir tuoj uztrauksiu keles iseiles, bet poto atsikeliau. :wave:

as sapnuodavau kad begu i virtuve nakti parukyti ir ryte atsikeles toks kaltas jausdavaus.. paskui tik dasyldavo kad neturiu cigariku:))) atrodydavo viskas taip tikra :))

samagonas 2017-04-03 21:02

Citata:

Pradžioje rašė Edga005 (Post 468878)
Pasirodo veikia langai nuo raktelio .... tik veike mazu atstumu paspaudus du kart atrakinima su antru paspaudimu palaikai prie akutes ant duru rankeneles

Citata:

Pradžioje rašė Darius (Post 468885)
Užtenka vieną kartą paspausti ir laikyti ;)

Shiandien ir pas mane veikia :) Kogero, kai saule shviechia i duris, neveikia. Atidarinejau, pora kartu, liukas kazhkaip netaip buvo atsidares, tai maigiau nepamenu kaip, bet kai isedau, buvo ijungtas ir sedyniu aushinimas ir langai atidaryti. Taip gaunasi, kad su raktu ir sedynes galima ijungti? Tik nezhinau, ka ten prispaudinejau :)

Rawwslt 2017-04-03 21:13

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 468895)
Shiandien ir pas mane veikia :) Kogero, kai saule shviechia i duris, neveikia. Atidarinejau, pora kartu, liukas kazhkaip netaip buvo atsidares, tai maigiau nepamenu kaip, bet kai isedau, buvo ijungtas ir sedyniu aushinimas ir langai atidaryti. Taip gaunasi, kad su raktu ir sedynes galima ijungti? Tik nezhinau, ka ten prispaudinejau :)

Bus perkaites tavo w211 kompas :xx: :xx:

pauliusl 2017-04-03 21:18

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 468895)

Atidaro langus ir I jungia vairuotojo sėdynės vėdinima - taip ir turi veikt

samagonas 2017-04-03 21:20

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 468898)

Tu chia rimtai? Katik nepatingejau ishejau i lauka, padarinejau langus, tai kai atidarai langus pasirodo ishkart ir sedynes isijungia (tiksliau tik vairuotojo) :wacko: Priesh savaite buvau palikes kulibinams mashina, kad diagnostika padarytu, tai gal tie ka pribure?

samagonas 2017-04-03 21:21

Citata:

Pradžioje rašė pauliusl (Post 468899)
Atidaro langus ir I jungia vairuotojo sėdynės vėdinima - taip ir turi veikt

Dekui zhinosiu. Niekad nebuvau to pastebejas.

Edga005 2017-04-03 21:23

pas mane ir kuri laika neatidarinedavo ansciau kai pabandziau atsidare usidare .nors tik siendien suzinojau kad reik i akute nukreipt rakta is toliau nenori veikt nors masina uzrakina per atstuma nemaza..nors ir dabar atidaro tik langus ,liukas neatsidaro kasko...
Nors Hunter sake (originaliai tokios funkcijos nebuvo) nebent as vel kaska netaip supratau
Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 468898)

MRDetailing 2017-04-03 21:43

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 468847)
Prakaitavau stpriai 5 naktis, dabar dvi naktis tik vos vos. Nu pobiski lengveja. Jau savaite laiko, bet dar priklausomybe jauciu.

Keista, as vel pradejau rukyt, tai mane kaip tik dabar prakaitas nakti ismusa.... :(

pauliusl 2017-04-03 21:43

Citata:

Pradžioje rašė Edga005 (Post 468904)
pas mane ir kuri laika neatidarinedavo ansciau kai pabandziau atsidare usidare .nors tik siendien suzinojau kad reik i akute nukreipt rakta is toliau nenori veikt nors masina uzrakina per atstuma nemaza..nors ir dabar atidaro tik langus ,liukas neatsidaro kasko...
Nors Hunter sake (originaliai tokios funkcijos nebuvo) nebent as vel kaska netaip supratau

Galbut reik sinchronizuoti. Manuale yra parasyta kaip tai padaryt priklausomai koks stoglangis

Robertas1993 2017-04-03 22:01

zodziu uzvakar is forumiecio pirkau cd changeri ir betvarkant pastebejau kad sviesolaidziu fiske skyriasi tiek manojo tiek forumiecio, galvojau kad visur vienodai eis fiskes, o pasirodo ne... tiek mano tie forumiecio magas yra aps 50, auto pagaminimo metai skyriasi 1 metais, t.y. mano 2002 forumiecio 2003 :) atrodo nelysta prie changerio, bet ar is tiesu jie skiriasi? :) tai ismasciau perdeti tuos sviesolaidzius, paardyti changeri gerokai reikejo.. bet nieko viskas veikia :) abudu automobiliai w211

Rawwslt 2017-04-03 22:05

Irodimus i studija!!!!
Gal ten veikia, bet reikia daug funkciju atlikti, kad eitu paleisti

Robis 2017-04-04 12:38

Turiu bėdą su kaimynais, laikas nuo laiko vis randu kiaušinį ant mašinos:cenzura: nesuprantu ar dėl pavydo, ar kokios priežastys, naktimis negazuoju kieme, kad kelčiau triukšmą:ne: žodžiu yra nuo to kiaušinio lakas pažeistas, tokie maži kaip voratinkliai, net nežinau ką daryt, nes kapotas, bagažinės dangtis, bamperis, galinis sparnas paženklinti, ar eina kažkaip užslėpti tokius dalykus ar viską dažyti?

Apple 2017-04-04 12:47

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 468973)
Turiu bėdą su kaimynais, laikas nuo laiko vis randu kiaušinį ant mašinos:cenzura: nesuprantu ar dėl pavydo, ar kokios priežastys, naktimis negazuoju kieme, kad kelčiau triukšmą:ne: žodžiu yra nuo to kiaušinio lakas pažeistas, tokie maži kaip voratinkliai, net nežinau ką daryt, nes kapotas, bagažinės dangtis, bamperis, galinis sparnas paženklinti, ar eina kažkaip užslėpti tokius dalykus ar viską dažyti?

Užtycharink, pagauk ir policijai priduok. Perdažys visą mašiną savo noru.

Debilai :ne:

Robis 2017-04-04 12:48

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 468975)
Užtycharink, pagauk ir policijai priduok. Perdažys visą mašiną savo noru.

Debilai :ne:

Siūlai kiekvieną naktį budėti? :) čia jau be šansų. Kaip nekenčiu juodos spalvos, tikiuosi daugiau nebebus juodos mašinos.

Rawwslt 2017-04-04 12:51

Kamera pastatyk.

simaso 2017-04-04 12:52

yra ir pas mane vienas veikėjas kieme, kauriam noris iš kiaušinio paleist. nieks už dyką taip nesielgia :)

Robis 2017-04-04 12:53

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 468977)
Kamera pastatyk.

Ir kiek tų kamerų siūlai statyt kad visas puses matyt? Kova su vejo malūnais

Rawwslt 2017-04-04 13:04

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 468979)
Ir kiek tų kamerų siūlai statyt kad visas puses matyt? Kova su vejo malūnais

Jeigu nesimsi veiksmu poto dar ir padangas keisi ir masina dazysi ir t.t.

justinasm 2017-04-04 13:27

Sunku tokius pagaut, nes meta per langa. Bandyk registratoriu padet atsukta i nama, kad visi langai matytusi.

Apple 2017-04-04 13:55

Citata:

Pradžioje rašė justinasm (Post 468983)
Sunku tokius pagaut, nes meta per langa. Bandyk registratoriu padet atsukta i nama, kad visi langai matytusi.

jei per langa kiauša mesi, tai ten duobes ant kapoto butu. Manau praeinant užmeta.

Geriau prisipažnik ką kaimynams blogo padarei :)

man nulaužė MB žvaigžrę ir prapjovė padangą už tai, kad paprašiau moters nesattyti mažinos garaže ant pravažiavimo, nes neįsuku į savo garažą :xx:

Robis 2017-04-04 14:13

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 468984)
jei per langa kiauša mesi, tai ten duobes ant kapoto butu. Manau praeinant užmeta.

Geriau prisipažnik ką kaimynams blogo padarei :)

man nulaužė MB žvaigžrę ir prapjovė padangą už tai, kad paprašiau moters nesattyti mažinos garaže ant pravažiavimo, nes neįsuku į savo garažą :xx:

nieko blogo nedariau :) nujaučiu kažką išmetimo garsas nervina, nes garsokai girdisi sakė :) konfilktų neturiu su kaimynas, yra tik su namo pirmame aukšte esančio grožio salono savininke, kad mašina jai langus užstoja ar per arti įėjimo stovi, nors praeiti ar net invalidui pravažiuoti vietos pakanka, ne kartą siunčiau ją ant trijų raidžių, bet čia naktimis viskas vyksta, sunku patikėti būtų, kad naktimis atvažiuotų ir taip darytų...

ShotGun 2017-04-04 14:17

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 468984)

Šita istorija turėjo tęsinį? :)

Rawwslt 2017-04-04 14:19

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 468986)
nieko blogo nedariau :) nujaučiu kažką išmetimo garsas nervina, nes garsokai girdisi sakė :) konfilktų neturiu su kaimynas, yra tik su namo pirmame aukšte esančio grožio salono savininke, kad mašina jai langus užstoja ar per arti įėjimo stovi, nors praeiti ar net invalidui pravažiuoti vietos pakanka, ne kartą siunčiau ją ant trijų raidžių, bet čia naktimis viskas vyksta, sunku patikėti būtų, kad naktimis atvažiuotų ir taip darytų...

Tai jeigu matosi per tavo langa automobilis, tai statai kamera su ifraredu ir ziuri per kur gauni kiausa.

Apple 2017-04-04 14:19

Citata:

Pradžioje rašė ShotGun (Post 468988)
Šita istorija turėjo tęsinį? :)

neturėjau jokių įrodymų ir per 4 metus daugiau tos kaimynės nemačiau. Gal išsikraustė ir ant išvažiavimo "atsidėkojo" man :)

Markko 2017-04-04 15:24

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 468973)

Robi :xx: kokiai mergyckai pasakei -ne :xx:

Edga005 2017-04-04 17:38

Viskas ok atidaro ... kadangi buvo atjunktas akumas tai reikejio liuka manau pririst ar kaip ten skaitosi ...bet gal reikia rakto baterija pakeist nes buna kad atidaro o uzdaro iki puse
Citata:

Pradžioje rašė pauliusl (Post 468910)
Galbut reik sinchronizuoti. Manuale yra parasyta kaip tai padaryt priklausomai koks stoglangis

Rawwslt 2017-04-04 18:22

https://s21.postimg.org/zdqvtgto7/51-_V-aul_P0_L.jpg

Gal kas buvot susidure? Ar veiksmingas toks daiktas?

pauliusl 2017-04-04 18:27

Citata:

Pradžioje rašė Edga005 (Post 469010)
Viskas ok atidaro ... kadangi buvo atjunktas akumas tai reikejio liuka manau pririst ar kaip ten skaitosi ...bet gal reikia rakto baterija pakeist nes buna kad atidaro o uzdaro iki puse

jei iš toli rakina, tai baterijos pakeitimas nieko gali neduoti. tai labiau pačio infraredo problema. nekontaktuoja arba užsinešęs.
https://www.youtube.com/watch?v=HSBwMFts9t8

vytis 2017-04-05 07:14

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 468986)

garsokai :D pas mane dirba taip kad jautrios signalizacijos sudirba pravaziuojant :xx::xx:

Robertas1993 2017-04-05 08:01

Citata:

Pradžioje rašė vytis (Post 469099)
garsokai :D pas mane dirba taip kad jautrios signalizacijos sudirba pravaziuojant :xx::xx:

mqne tokios jautrios signalkes nervina... buvo pas mus toks auto, tik praeini ir supypsi garsiai :)

Robis 2017-04-05 08:23

Citata:

Pradžioje rašė vytis (Post 469099)

Pas mane panašiai... užkuriu šalia stovinti kaimyno vieno mašina kaukdavo :xx: bet senokai nemačiau jau jo Picasso jolačkos

simaso 2017-04-05 09:48

A klasei w168 reikia ratų varžtų ilgesnių lietnykam. dabar buvo uždėti skardiniai. tinka nuo preFL modelių ? patys ratai FL modelio.

Hunter 2017-04-05 13:59

tinka nuo daugumos senu mersu 124/210/202 ir t.t.. 12mm storio, ziurek kad butu ilgis 15mm islinde kai ikisi i ratlanki

simaso 2017-04-05 14:04

ačiū, Hunter!

Pavidolis 2017-04-05 17:17

HELP!!!
Nerandu Lietuvoje dalių Sharanui - noriu greičiau susitvarkyt, parduot ir grįžt į normalių bičų gretas :D
Šiandien toptelėjo mintis, kad reiktų pasidairyti detalių Lenkijoje, bet tai :cenzura: lenkiškai nemoku, vertėjas nepadeda ir nerandu reikiamų dalių.
Mačiau, kad yra allegro specų, man reikia VW Sharan 2008m. kairės pusių abiejų durelių moldingų su blizgučiu, priekinio moldingo su blizgučiu bei skylėmis parktronikams arba iškart su pačiais parktronikais ir apatinių grotelių visų su skylėms priešrūkiniams žibintams.

Užsiknisau su vienu idijotu, kuris dedasi, kad detales turi, bet jau apie mėnesį stumia dūrą ir veda į neviltį. Prašau padėkit :wavecry: Būčiau laimingiausias Sharan'o vairuotojas pasaulyje :thumbsup:

Edga005 2017-04-05 17:26

O tokie kaip moldingai netinka nuo alchambros... tiksliai nzn bet manau turetu tikti. Su blizguciu ir parkais bus sunku https://m.skelbiu.lt/skelbimai/vw-sh...-21200493.html
Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 469167)
HELP!!!
Nerandu Lietuvoje dalių Sharanui - noriu greičiau susitvarkyt, parduot ir grįžt į normalių bičų gretas :D
Šiandien toptelėjo mintis, kad reiktų pasidairyti detalių Lenkijoje, bet tai :cenzura: lenkiškai nemoku, vertėjas nepadeda ir nerandu reikiamų dalių.
Mačiau, kad yra allegro specų, man reikia VW Sharan 2008m. kairės pusių abiejų durelių moldingų su blizgučiu, priekinio moldingo su blizgučiu bei skylėmis parktronikams arba iškart su pačiais parktronikais ir apatinių grotelių visų su skylėms priešrūkiniams žibintams.

Užsiknisau su vienu idijotu, kuris dedasi, kad detales turi, bet jau apie mėnesį stumia dūrą ir veda į neviltį. Prašau padėkit :wavecry: Būčiau laimingiausias Sharan'o vairuotojas pasaulyje :thumbsup:

Darius 2017-04-05 17:36

Matai, kad pas jį su blizgučiu, plius gali skirtis ilgiai ir pločiai.

Edga005 2017-04-05 17:46

Plotis gal ir nesiskirs tik kad pas viena eina su blizguciu pas kita ne ilgiai ir neturetu ... tiksliai nepamenu bet saranas galaksis ir alhambra kaskurie is siu modeliu ejio su nemazai vienodu kebulo daliu sparnai duris ir panasiai ... manau arba jieskoti su blizgusiu arba keist visus i juodus

[QUOTE=Darius;469170]Matai, kad pas jį su blizgučiu, plius gali skirtis ilgiai ir pločiai.

W220 priekines kapoto groteles fl ir pries fl skiresi ir kuom ?

Hunter 2017-04-05 19:19

Citata:

Pradžioje rašė Darius (Post 469170)
Matai, kad pas jį su blizgučiu, plius gali skirtis ilgiai ir pločiai.

W220 priekines kapoto groteles fl ir pries fl skiresi ir kuom ?

skiriasi, dydziu

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:08.