MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   woodoooo W220 S430 Long (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8603)

armagedonas 2012-10-03 10:00

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 232489)
na nzn pas mane pakeitus batarkes jokiu bedu. kortele visada taseje o tase ant galines sedynes. pas mane tai atsirakina prilietus duru rankena o ne priejus, jei atsirakintu priejus tai marazmas butu, o jei as noriu vaiksciot aplink masina bet kad ji butu uzrakinta?

Tai priliesti reikia ir pas mane, tiesiog rakteli tureti kiseneje. Jei raktelis bus imestas salone, tai uzrakinti masinos nepavyks; o jei bagazineje netycia rakteli palieki ir bandai uzdaryti, tai neuzsidaro pats dangtis.

woodoooo 2012-10-03 10:08

Citata:

Pradžioje rašė armagedonas (Post 232493)
Tai priliesti reikia ir pas mane, tiesiog rakteli tureti kiseneje. Jei raktelis bus imestas salone, tai uzrakinti masinos nepavyks; o jei bagazineje netycia rakteli palieki ir bandai uzdaryti, tai neuzsidaro pats dangtis.

tai ir pas mane taip as cia kalbu apie glutamina jis kalbejo apie priejima prie masinos kad ji atsirakintu.

aware 2012-10-03 10:15

O man toks klausimas, per top gear maciau sita funkcija, tik ne ant MB, tai vienas vedejas noredamas is kito pasijuok, paime ir nuvaziavo su jo masina, tai ant Mb ar nera tokio bairio, kad pvz isoks koks zulikas uzsives ir nuvaziuos? ar blokuoja variklio darba sita sistema kazkiek nutolus nuo rakciuko?

Robis 2012-10-03 10:18

Citata:

Pradžioje rašė aware (Post 232498)
O man toks klausimas, per top gear maciau sita funkcija, tik ne ant MB, tai vienas vedejas noredamas is kito pasijuok, paime ir nuvaziavo su jo masina, tai ant Mb ar nera tokio bairio, kad pvz isoks koks zulikas uzsives ir nuvaziuos? ar blokuoja variklio darba sita sistema kazkiek nutolus nuo rakciuko?

paprastai visose sistemose blokuojamas variklis kai atstumas didelis nuo kortelės.

aware 2012-10-03 10:20

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 232499)
paprastai visose sistemose blokuojamas variklis kai atstumas didelis nuo kortelės.

Na pas mane pvz imobilaizas blokuoja variklio darba po minutes, tai jai mieste kazkur garazai netoli, gali per ta laika jau kazkur nulekus paslept masina :)

Robis 2012-10-03 10:21

o šiaip matau nuo S600 komplektuojiesi salono detales, siūlyčiau dar faceliftinį ekraną įsimesti, vaizdas pagerės :)

woodoooo 2012-10-03 10:53

Citata:

Pradžioje rašė aware (Post 232501)
Na pas mane pvz imobilaizas blokuoja variklio darba po minutes, tai jai mieste kazkur garazai netoli, gali per ta laika jau kazkur nulekus paslept masina :)

pas mane kol masina stovi ant parkingo uzvesta ir iseini su kortele nieko nesidaro imetus begi uzsidega skydelisraudonai ir raso kad nera korteles, vaziuot nebandziau, nors kai buvo pasedusios batarkes vaziuojant budavo ismesdavo kad nera korteles bet motoro neuzgesindavo. manau kazkokia apsauga tikrai turetu but.
Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 232502)
o šiaip matau nuo S600 komplektuojiesi salono detales, siūlyčiau dar faceliftinį ekraną įsimesti, vaizdas pagerės :)

kai rasiu uz ta kaina kuria noriu moket tai isidesiu :)
dabar labai noriu rast sedynes nuo s600 su staliukais mediniais gale.

armagedonas 2012-10-03 11:28

As ir pastebejau, kad islipus su raktelius masina ir toliau dirba, tik atstumas buvo gal 10m. Idomu, kas per apsauga jei is vaziuojancios masinos ismetamas raktelis. Nemanau, kad uzges auto staiga.

woodoooo 2012-10-03 11:46

Citata:

Pradžioje rašė armagedonas (Post 232521)
As ir pastebejau, kad islipus su raktelius masina ir toliau dirba, tik atstumas buvo gal 10m. Idomu, kas per apsauga jei is vaziuojancios masinos ismetamas raktelis. Nemanau, kad uzges auto staiga.

tai juk rasiau postu auksciau kad neuzgesta o uzsidega skydelus raudonai ir raso kad nera korteles

armagedonas 2012-10-03 11:53

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 232526)
tai juk rasiau postu auksciau kad neuzgesta o uzsidega skydelus raudonai ir raso kad nera korteles

Tai tik toks ir pranesimas? Pajudet gali?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:03.