![]() |
Tai norint susidet fl prieki reik naujio kapoto? Ar dar ko..
Citata:
|
Gal kam pravershttps://m.autogidas.lt/mercedes-benz...I7czowOiIiO319
|
Debilas perekupas, ant w210 skelbimo pardavineja R klase uz 9k ir negali sukrapstyt 7eur skelbimui. Dideliu ratu tokius apeit reik
|
:) neznau kaip ten kas ziurineju kaska dar viena is mb ir uzmaciau ....
Kaip atsiliepimai apie w203 cupe Citata:
|
Gal zinot internetiniu parduotuviu kur butu galima pasidairyti duslintuvu? (reikia man vidurinio bakelio) Orginalo nepirksiu nes parsiduoda su puse duslintuvu.
|
Citata:
|
Buferi rizikuojiu amg tvarkyt sake sutvarkomas tik kaina dar nera aiski...reiks jieskoti kapoto ir groteliu ....QUOTE=Hunter;469232]kapotas, bamperis, grotos, zibintai[/QUOTE]
|
|
O tu matai, kad jis nuo fl?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
as manau kad tu jo neipirksi visu pirma, o antra kiek skaitau tavo postus tu tik viska nori viska dedi visko ieskai..
Citata:
|
Sveiki ponai, at perkate kas nors is www.amazon.com parduotuves, kaip ten viskas ok, reikia muitus moketi siustai prekei, per kiek laiko + - atsiuncia ir t.t. aciu
|
aš iš co.uk perku. Atsiunčia labai greit.
iš USA muitai priklauso nuo sumos. Jei moki suktis ir klastot dokumentus, tai gali ir nemokėt muito, bet jei viską darysi ąžiningai ir prekė bus brangesnė nei 30 eur, tai mokėsi muita + PVM |
Citata:
|
jei ne iš europos siunti, tiesiog galima su pardavėju susitart, kad išsiųstų kaip dovaną ar mažos vertės daigtą. čia jau pardavėjo rūpestis.
|
Amazon labai brangu :)
|
kai kas pigiau, kai kas brangiau. niekur neradau pigesnio K&N filtro nei amazone
|
Citata:
|
|
|
tuo metu kai pirkau, neradau ebay pigiau. siuntimas labai brangus buvo
|
Citata:
|
Citata:
|
Kaip kam, buna ir rimtesni muitai
|
Citata:
|
Kažkada sakėt pranešt apie akcijas plovyklose, tai Lukoil (Viada) plovyklose iki gegužės 3d. nuolaidos antrai ir trečiai programai.
Išduosiu paslaptį - būtent šitas programas ir pirkit BP, Viada, Lukoil plovyklose net ir ne akcijos metu :geda: Jei nepasitikit, tai pm paaiškinsiu kodėl :) https://scontent.fvno1-1.fna.fbcdn.n...69&oe=5961B21E |
Citata:
|
Citata:
mano nuomone, gal jis retas ar dar kas, bet sau aš jo tikrai nedėčiau :vairuot: |
Kiek laiko reikia kepti orkaiteje lempa?
|
uz 150 is to vairo like bus tik skudurai..
bet idomumo deliai as ji noriu pamatiti pas tave! gal bus pirmas tavo zingsnis investuojant o nesnekant Citata:
|
Citata:
|
tarp kitko pas w211 salia pagrindinio akumo yra kaip modulis ( kazkokia dezute) su fiske stovi, ka jisai atlieka? :) tvarkiau laidus nuo tos dezutes fiskes
|
Citata:
Nu zinai kaip atjungia prietaisus del kritusios itampos. Tai va tas daiktas atsakingas :mastau: |
Citata:
|
Citata:
|
Su tokia pravodke gali mersas ir iki temos nedatraukt...
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:19. |