![]() |
|
[QUOTE=Apple;501350]Atrodo labai tvarkingai :) manau tikrai vertas apžiūrėjimo.
Telika įdėsi lengvai, nes ten eurofyškė standartinė eina. Jo kaina ~50 EUR (aš už tiek europini nusipirkau). Tau dar rėmelio reiks, va su juo klausimas kaip seksis ačiū,Apple,už atsakymą. :) |
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Šią/kita savaite bus 2/3 vnt tokiu ir gal truputi geresniu.[/QUOTE]
Rykšte,ką pardavimui turi MB?Domina C,E,ML klasės.4-5k euro. |
Citata:
parasyk,kuri omniva tau arciausiai ir idesiu. Citata:
nieko visiskai,pats is aiksteles pasiemiau,kad vaziuot kuo tureciau. nelabai ir noriu ,kazka veztis vietiniai rinkai ant vasaros. jei rasiu kazka idomaus-imesiu. |
Citata:
Iš 210 man nieko nereik (spidometra savo susitvarkiau už 30 EUR), dabar kaip naujas ir su km/h :) man iš 208 reikia avantgarde žalio medžio keleivio pusės su elektra ir atmintim, centrinės konsolės žalio medžio prie stiklo (tos plonos juostos). Juodo šildomo salono ledinio (elektrinio) ir originalios vėjo užtvaros. Daugiau viska kaip ir turiu jau. Dar kilimėlius juodus originalius paimčiau pigiai. Visas šias dalis galiu keisti su priemoka į šiek tiek ne ledines :) Dar veidrodėlio stiklikliukus (vienas temstantis) EU versija veikiančia paimčiau :) ir H&R ar Eibach žeminančias spyruokles. |
2 Attachment(s)
Citata:
vilfoot,sita ant rytojaus pasizymejes,atrodo gyvas,tik minusas,kad sostai be sildymo |
matei kad pedalu perdaug?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:49. |
|