MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

vilfoot 2018-07-02 12:43

[QUOTE=Apple;501350]Atrodo labai tvarkingai :) manau tikrai vertas apžiūrėjimo.
Telika įdėsi lengvai, nes ten eurofyškė standartinė eina.

Jo kaina ~50 EUR (aš už tiek europini nusipirkau). Tau dar rėmelio reiks, va su juo klausimas kaip seksis

ačiū,Apple,už atsakymą. :)

simaso 2018-07-02 12:45

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 501343)

labai gražus! Nupirkčiau tą magę iš Tavęs, jei cd skaito :)) commandas dedasi paprastai, nereikia jokio kito rėmelio.

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 501344)
Skurdokas komplektacija, bet atrodo gyvas ir graziai pruostas pardavimui. :)

Skurdokas? Nieko juose per daug nebūna. Šildomos sėdynės jau yra gerai :)

Apple 2018-07-02 13:17

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 501353)
labai gražus! Nupirkčiau tą magę iš Tavęs, jei cd skaito :)) commandas dedasi paprastai, nereikia jokio kito rėmelio.

Jo, tu teisus, nemačiau stalčiaus. Jį išėmus dedasi paprastai :) Žodžiu - 50 EUR ir 15 min darbo

Rykštė 2018-07-02 13:24

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 501353)

Šią/kita savaite bus 2/3 vnt tokiu ir gal truputi geresniu.

Apple 2018-07-02 13:33

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 501356)

Gal man jau dovana gali atsiųsti? Paštomatą apmokėsiu, tik reik žinoti kokį tau geriausia užsakinėt.

vilfoot 2018-07-02 13:53

Šią/kita savaite bus 2/3 vnt tokiu ir gal truputi geresniu.[/QUOTE]

Rykšte,ką pardavimui turi MB?Domina C,E,ML klasės.4-5k euro.

Rykštė 2018-07-02 15:04

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 501357)
Gal man jau dovana gali atsiųsti? Paštomatą apmokėsiu, tik reik žinoti kokį tau geriausia užsakinėt.

daugiau nieko? bus 2 benzininiai 210-ti,tai gal dar kazka issukt.
parasyk,kuri omniva tau arciausiai ir idesiu.

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 501360)

Rykšte,ką pardavimui turi MB?Domina C,E,ML klasės.4-5k euro.[/QUOTE]

nieko visiskai,pats is aiksteles pasiemiau,kad vaziuot kuo tureciau.

nelabai ir noriu ,kazka veztis vietiniai rinkai ant vasaros. jei rasiu kazka idomaus-imesiu.

Apple 2018-07-02 15:15

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 501362)
daugiau nieko? bus 2 benzininiai 210-ti,tai gal dar kazka issukt.
parasyk,kuri omniva tau arciausiai ir idesiu.

PC Domus PRO (Bieliūnų g.).

Iš 210 man nieko nereik (spidometra savo susitvarkiau už 30 EUR), dabar kaip naujas ir su km/h :) man iš 208 reikia avantgarde žalio medžio keleivio pusės su elektra ir atmintim, centrinės konsolės žalio medžio prie stiklo (tos plonos juostos). Juodo šildomo salono ledinio (elektrinio) ir originalios vėjo užtvaros. Daugiau viska kaip ir turiu jau. Dar kilimėlius juodus originalius paimčiau pigiai. Visas šias dalis galiu keisti su priemoka į šiek tiek ne ledines :)

Dar veidrodėlio stiklikliukus (vienas temstantis) EU versija veikiančia paimčiau :) ir H&R ar Eibach žeminančias spyruokles.

Rykštė 2018-07-02 15:25

2 Attachment(s)
Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 501364)
PC Domus PRO (Bieliūnų g.).

Iš 210 man nieko nereik (spidometra savo susitvarkiau už 30 EUR), dabar kaip naujas ir su km/h :) man iš 208 reikia avantgarde žalio medžio keleivio pusės su elektra ir atmintim, centrinės konsolės žalio medžio prie stiklo (tos plonos juostos). Juodo šildomo salono ledinio (elektrinio) ir originalios vėjo užtvaros. Daugiau viska kaip ir turiu jau. Dar kilimėlius juodus originalius paimčiau pigiai. Visas šias dalis galiu keisti su priemoka į šiek tiek ne ledines :)

Dar veidrodėlio stiklikliukus (vienas temstantis) EU versija veikiančia paimčiau :) ir H&R ar Eibach žeminančias spyruokles.

ta plasmasiuka idesiu,o 208-ta pjaustymui vargu ar susigundysiu paimt,nebent skebuklingai rasciau angla uz 300 euru. :)

vilfoot,sita ant rytojaus pasizymejes,atrodo gyvas,tik minusas,kad sostai be sildymo

exxon 2018-07-02 15:33

matei kad pedalu perdaug?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:49.