MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

vilfoot 2018-07-30 12:02

Citata:

Pradžioje rašė Mr. Chow (Post 502543)
kad sitie ML isvis nesusipratimas nei jie grazus nei jie patvarus nei vietos nera daug juose nei jie bekelej ropoja...

savo medinę nuomonę pasilaikyk sau,ropotojau.pradžiai bent youtube įsijunk prieš komentuodamas ;)

KK 2018-07-30 19:07

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 502552)
šitą buvau nulėkęs apžiūrėti.atrodo gan neblogai,bet yra rūdžių ir jos gan nemažos.foto nesimato,deja :)

https://autoplius.lt/skelbimai/merce...s-7491945.html

Kaip šitas ? :)

vilfoot 2018-07-30 19:20

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 502573)

norėjau įmest kaip tik-aplenkei.atrodo neblogas ir tvarkingas.pasiskambinsiu.manau,lėksiu apžiūrėti.beje,gal yra Utenoje kas iš forumiečių ir pagelbėtų su diagnostika?
skambinau.kaip visada viskas ok,viskas gražu,jokių kasiakų ir panašiai.MB iš Italijos.Kėbului kaip ir pliusas,o pačiai auto?sklando legendos,kad geriau vengti auto iš Italijos.Rafio litanijas žinau dėl atsuktų ridų :D

KK 2018-07-30 20:14

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 502574)
norėjau įmest kaip tik-aplenkei.atrodo neblogas ir tvarkingas.pasiskambinsiu.manau,lėksiu apžiūrėti.beje,gal yra Utenoje kas iš forumiečių ir pagelbėtų su diagnostika?
skambinau.kaip visada viskas ok,viskas gražu,jokių kasiakų ir panašiai.MB iš Italijos.Kėbului kaip ir pliusas,o pačiai auto?sklando legendos,kad geriau vengti auto iš Italijos.Rafio litanijas žinau dėl atsuktų ridų :D

Draugas pirko kelis italus ML’us tokius. Vienam nuo karščio sutrunijo aušinimo bakelis ir keletas šlangučių... Visa kita buvo ok.

Kitam teko deže perrinkt, bet ten gal buvo galima numatyt šita reikala... Nepakeitė dežėj tepalų, kaime patampė kitas užklimpusias auto ir jau su dežės simptomais vyko atgal į Vilniu... Žodžiu čia turbūt toks papuoles buvo, bendrai apart neveikinčių parku viskas ok :)

vilfoot 2018-07-30 20:36

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 502577)
Draugas pirko kelis italus ML’us tokius. Vienam nuo karščio sutrunijo aušinimo bakelis ir keletas šlangučių... Visa kita buvo ok.

Kitam teko deže perrinkt, bet ten gal buvo galima numatyt šita reikala... Nepakeitė dežėj tepalų, kaime patampė kitas užklimpusias auto ir jau su dežės simptomais vyko atgal į Vilniu... Žodžiu čia turbūt toks papuoles buvo, bendrai apart neveikinčių parku viskas ok :)

ok supratau.dėkui už nuomonę. ;)

Rykštė 2018-07-30 22:00

mano favoritai turintys daugiausia bedu/neprieziuros: italija,prancuzija,belgija.......
italijoj kainos puikios,bet masinos retai.
prancuzijoj truputi brangiau ir zymiai geriau,nei italijoj.
belgijoj kaip ir viskas neblogai,bet ka jie daro su vaziuokle? gal tik man papuola is vaziuojanciu akmenims grystais keliais,nes kai kada baisesnes uz atvazinetas lietuviskais zvykeliais.

vilfoot 2018-07-31 07:17

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 502585)
mano favoritai turintys daugiausia bedu/neprieziuros: italija,prancuzija,belgija.......
italijoj kainos puikios,bet masinos retai.
prancuzijoj truputi brangiau ir zymiai geriau,nei italijoj.
belgijoj kaip ir viskas neblogai,bet ka jie daro su vaziuokle? gal tik man papuola is vaziuojanciu akmenims grystais keliais,nes kai kada baisesnes uz atvazinetas lietuviskais zvykeliais.

Rykšte,numušei man dabar ūpą važiuoti į Uteną...:D

a-1 2018-07-31 09:26

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 502587)

nu :cenzura:, negali visko suabsoliutinti, ziuri vietoj, siaip rida tai man tokia sypsni kelianti, o tada jau bedos susijusios su didesne rida tik gali vargint, ir...viskas:-)

Rykštė 2018-07-31 09:28

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 502587)

Važiuok jei labai netoli ir kondicionierius veikia.
220k km ,tikra rida,bus su servizo knygom ir kėbulas be ibrezimo.

rafis 2018-07-31 10:12

220 būna po pirmų trijų metų :wave:

šiaip visada svarbiausiai mašina, būna supuvusių iš italijos ir būna su kiaura važiuokle ir visiškai neprižiūrėtū iš voiketijos.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:15.