MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

exxon 2018-08-02 10:24

Nesakiau kad kitos geresnes, pasatai traska nereik net liest uztenka ventiliatoriu pajungt;)

KK 2018-08-02 10:28

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 502714)
tikrai taip :) pradėjo smarkiai taupyt, o kaina nevaikiska. 35k eur uz baze, pasikomplektavus lengvai susirenka 45k. Net už 35k eur gali daug geresne auto paimt. Su visa pagarba MB, bet nekažką...

Visa tai atperka tik c43 arba c63 versijos... Bet aš kai pirma kart pačiupinėjau nauja C klase ir lengvam šoke buvau bet nenustebau, nes jau kuris laikas kaip tam tikrose vietose mb nemaloniai stebina. Realiai galima suprast bmw’istus kurie taip myli f10,f30,f01 nes kokybė salone ir tvirtumas jo idealu beveik. Yra kaip yra ;)

MPXΞ 2018-08-02 10:28

Citata:

Pradžioje rašė Robertas1993 (Post 502753)
w210 puna, w211 nepuna :) maniskis 2002m. o dugnas ledinis, net TA darbuotojas pastebejo jog neblogai islaikytas :)

Pas mane irgi ledinis, nes dengtas plastmase :)

Darius 2018-08-02 10:51

Citata:

Pradžioje rašė Robertas1993 (Post 502753)
w210 puna, w211 nepuna :) maniskis 2002m. o dugnas ledinis, net TA darbuotojas pastebejo jog neblogai islaikytas :)

Citata:

Pradžioje rašė MPXΞ (Post 502761)

:xx::xx::xx: :thumbsup::thumbsup::thumbsup: :daro::daro::daro:

utiutiu 2018-08-02 11:03

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 502699)
Menesis jau vazineju su 205 kebulo ceske. Gavno... man octavia saziningai sakau yra geresne masina. Ceskes vaziuokle labai kieta ir joja (r17 stock ratai), multimedijos valdyma kure debilas, neimanoma naudotis normaliai, vietos isvis nera, bagazinej 2 didelis prekiu maisai tik telp, vairas tragiskas, oda medine ir siule labai islindus ir astri, nemalonu laikyt. Vienintelis pliusas lyginant su octavia - garso izoliacija.

Asmeniskai niekada tokio modelio sau nepirkciau

P.S. Deze tragiska :D 7g... paspaudi ir gali cigarete surukyt kol sureguoja :D dar kai motoras galingas tai kompensuoja ta letuma, o kai 220 125kw tai mirtis alyvose... niekada nebuvau vazinejes su 7g ir slabnu motoru.

Labai taikliai Apple aprase. Man ta centrine konsole. Padedi ranka jau nusimaigo viskas tiesiog nieko nedarant.. ekraniukas tragiskas. ZodIu multimedija gavno. Vaziuokle kieta ( kaip ir maniskes)
O del dezes tai as uzjauciu visus kas turi maziau 150kw :D ji ziauriai leta, nebent sport rezimas yra. Tada kazkas. Bet ir tai letesne deze sport rezime negu f30f10 stockai.. zodziu :)

Apple 2018-08-02 11:33

Pas mane yra SPORT ir SPORT+. Sport rėžimas važiuoja 1 bėgiu žemiau, o sport+ važiuoja 2 bėgiais žemiau, bet dėžės greitis nesikeičia, tik kai aukštom apsukom važiuoji, tai nėra lago, nes iš variklio galios jis važiuoja. Tik kuro sąnaudos atitinkamai šoka į viršų.

Robertas1993 2018-08-02 11:37

Citata:

Pradžioje rašė MPXΞ (Post 502761)

pas mane viskas atvira ten, nera jokiu plasmasiu... bet galvojau susidet pries TA bet ttaip ir neprisiruosiau.... :xx:

utiutiu 2018-08-02 11:55

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 502766)
Pas mane yra SPORT ir SPORT+. Sport rėžimas važiuoja 1 bėgiu žemiau, o sport+ važiuoja 2 bėgiais žemiau, bet dėžės greitis nesikeičia, tik kai aukštom apsukom važiuoji, tai nėra lago, nes iš variklio galios jis važiuoja. Tik kuro sąnaudos atitinkamai šoka į viršų.

Tai sh kruva tas w205 :D
pas mane butent ir keiciasi dezes "greitis"
Taip sukius palaikys aukstesnius jei lakstysi. Bet jei ramiai vaziuosi tai krenta sukiai ir laikomi zemai net ir sport rezime.

Apple 2018-08-02 11:58

Citata:

Pradžioje rašė utiutiu (Post 502768)
Tai sh kruva tas w205 :D
pas mane butent ir keiciasi dezes "greitis"
Taip sukius palaikys aukstesnius jei lakstysi. Bet jei ramiai vaziuosi tai krenta sukiai ir laikomi zemai net ir sport rezime.

o ten laiko aukštai nepriklausomai ramiai važiuoji ar ne :) šiaip sport ir turi laikyt, tam kad paspaudus akseleratoriu visada būtų optimali galia.

utiutiu 2018-08-02 12:02

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 502769)
o ten laiko aukštai nepriklausomai ramiai važiuoji ar ne :) šiaip sport ir turi laikyt, tam kad paspaudus akseleratoriu visada būtų optimali galia.

Na viena zemiau laiko. Bet tai 1.5k-2k sukiu nepasakyciau kad labai daug :)
Kai eco rezime jeigu ramiai cruizinsi 1.2-1.7k. Na jeigu jau kaip miegantis tai gali ir iki 1k krist
Bet jautrumas visai kitoks dezes. Na neveltui visuose rewiev kur eina sena 7g deze ( net amg ) sako totalus sh, ziauriai leta :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:28.