![]() |
|
Citata:
Iš tiesų čia jos pasirinkimas MB, jos ir pinigai. Nu o aš nuo MB tai jau tikrai neatkalbinėsiu :liezuvis: |
Bent nuo dizelio pirkimo atkalbek. Nu neisivaizduoju paneles kuri suktu po 60 tukst per metus. O dar ir 3.0 ... ekonomijos jokios as neizvelgiu tokiame sprendime
|
Citata:
P.s. Ne vieno siurblio dar nepakeiciau 😉 P.p.s. sorry, alus šneka, nieko prieš benzus neturiu 😉 |
Mano nuomone dizelis turi buti iki 1.9, tada ekonomija jauciasi. Vaziojant si 3.0-3.2 pilsi kuro 9+ Ltr. Skirtumas tarp bengo 30-40 Eu ant 1000km. Ir dabar as isivaizduoju kiek praminti reikia kad susitaupyti 2000 is kuro skirtumo, o tikimybe per ta laika papulti ant remonto zymiai didesne. Ir tas nenupasakojamas kaifas dizelinio garso/vibracijos sustojant prie sviesoforo dadeda minusu prie viso to.
P.s nuo 2003 iki 2013 vazinejau vien dizeliais ir nieko geriau galvojau kad nera |
Citata:
|
Citata:
|
As 2015 metais pravaziavau su w222. Ir isgirdau ta prie sviesoforo stovint. Tas buvo galutiniu tasku kad tuo klausimu viskas beviltiska... tai tik mano nuomone ir su ja sutikti nebutina.
|
Citata:
|
Tai kalbu is paprastos kasdieniskos paziuros tasko. Vairuojant paprasta banza+dujos.
Kas kalbant del teisingo modelio, ten dabar ne viskas taip tylu... :D kazkaip as pasiryzau padaryti duslintuva, tai dabar viskas surinkta jau, tik keliauja pas manes.. bus garsu:D uz betkoki dizeli garsiau:))) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:26. |
|