![]() |
|
Dyzelis uz benza belenkiek taupesnis :) cia galima diskutuot iki numirimo, bet cia faktas. Benzi privalumas - tylus ir kolonelej nesmirda rankos pilant kura :)
|
3ltr dyzelis automatas 12 ltr mieste pasiema o kaip paviduolis rase jo 3.2 benzas pasiema 15. Tai tik 3 eur skirtumas ant 100 mieste:)
|
Citata:
Trasoj 160 važiuojant dyzelio bus 7 litrai, benzo ~12-13 :) |
Citata:
Dielis nera blogai o net labai gerai, bet tik prie mazos kubaturos. Norint galios reikia mauti jau kitoki palta... Jeigu jau apie sanaudas 18 kalbeti, tai po tom sanaudom galima imti betkoki V8, palisi drasiai:) Prirasem cia skelbimu temoje:))) |
Citata:
|
pradek kalbeti skaiciais, kam gi tu bereikalingai be skaiciu rasai :)
as paskaitysiu ir pateiksiu savo skaicius tau |
Citata:
|
GL320cdi 14l mieste, GL550 20-21l dujų. Apie važiavimo skirtumus manau kalbėti net neverta
|
Senei bebuvo diskisija dyzelis vs brnzinas :) o skaiciai tokie R320d vidurkis 9.5-10l zmonai. Man 11+- isbandyta daug kartu. Ir kur jus cia matot ekonojima. Draugas turi ml’a 350 jam vidurkis gaunasi 13-13,5l. Bet nera jokiu turbinu zvakiu sklendziu ir tt. Ir to bijojimo ziema mazu neuzsikurs. Aisku db sakysit 350 ten zvaigzdes kazkokios yra, bet remonto kastai kiti.
Bet kita medalio puse. Turiu valdiska pasata 2.0d (ne automatas) su baku nuvaziuoju 1100-1200 km. Bakas max esu ipyles 62l. Va cia gal ir apsimoka toki dyzelibpirkti. |
Pamirsom manau dedamaja kur ir kaip su dyzeliu vaziuosi.
Uzmiesti vaziuojant 90-100. Ir mano c350cdi valgo 6~ litrus :) Vidurkis su 70% miest0 30% uzmiescio gaunasi 10 l~ Visiskai nesiskundziu su tiek kw ir nm. Nezinau koki benza imt reiktu kad toks pats kaifas vaziuojant butu :) O benzas turbut irgi benzui nelygus. Teke vairuot outlanderi 2.4 benzas 125kw.(i4) cvt. Tai mieste 16-18. Trasoj min 10l . Kostmosas bent jau man :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:47. |
|