Citata:
Pradžioje rašė pucenas
(Post 502953)
Aleximo :good: viskas tiesiai i 10-tuka. Bet juk cia daugumai esanciu "ne lygis" deti dujas i Mersa. O del persijungimo is benzo i dujas tai kiek pamenu ten kazkaip galima nustatyti temperaturi kada persijunks. man asmeniskai persijungdavo po kokio 1 km. (ziema perie -20c) Kaunieciai zino pramones maxima gyvanau salia jos draugystes 4 name an duju jau persijungdavo prie pasiles sviesaforo, tai manau 1-1.5km max. tai to benzo tiek ten ir sudegdavo.
|
Man 60% laiko masina tarnauja darbui. Man asmeniskai komfortiskiau yra su 10 metu senumo MB E klase vazinet tolimesniais atstumais nei 5 metu golfu, lyginant 1,6-2.0 dyzelio ir 3.5 bezno varikliu dinamiskuma, auto klasiu skirtuma, garsoizoliacija ir t.t..
Kitas dalykas - kai perki masina savaitgaliams, vasaros sezonams ar AMG, ten aisku dujoms ne vieta.
O nuomones del "lygio ar ne lygio" - kiekvienas sprendzia pats sau, gali aisku paburbeti i eteri jei skauda :) Gadget savo projekto temoje siuo klausimu Tomskiui neseniai labai gera patarima dave ;)
Ten nustatyti galima minimuma nuo 30 ar 40 laipsniu berods, prisimenu tik kad meistras sake kad nepatartina labai zema nustatinet, 40 laipsniu optimaliausia. Man uztrunka ziema 300-400m, nes parkingas sildomas :D Lauke atsimenu trunko irgi ~1-1.5km ziema po nakties prie gero minuso, benzas sila turbo greitai.
|