MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

FUN500 2018-08-05 20:51

Man asmeniskai duju irangoje izvelgiu viena minusa - mazas baliona atsarginio rato vietoje! dazniau tenka uzsukti i degaline, o deti dideli i bagazine nepraktiska.
Arrtunai - geras pasirinkimas ir ne del to kad benzas ar ne, is visu tavo pateiktu, labiausiai nupoliruotas atrodo nuotraukose :D

aleximo 2018-08-05 20:57

Citata:

Pradžioje rašė FUN500 (Post 502948)
Man asmeniskai duju irangoje izvelgiu viena minusa - mazas baliona atsarginio rato vietoje! dazniau tenka uzsukti i degaline, o deti dideli i bagazine nepraktiska.
Arrtunai - geras pasirinkimas ir ne del to kad benzas ar ne, is visu tavo pateiktu, labiausiai nupoliruotas atrodo nuotraukose :D

Vietoje atsarginio pas mane, 62l, uzmiestyje nesidraskant vidutiniskai 450-480km. Mieste grubiai ziema 300-330km, vasara 350-370km. Man pilnai pakanka.

FUN500 2018-08-05 20:59

pas manes ar 46 ar 48ltr. tai realiai iki kauno ir atgal neuztenka truputi... nu bet kasdien iki kauno nevazinieju, tai kazkaip jau virs 3 metu susigyvenu su tuo..

Hunter 2018-08-05 21:03

Citata:

vietoj atsarginio buna pilnaviduriai balionai, jie ~20proc talpesni

FUN500 2018-08-05 21:17

As tikrai nesu dujuniu balionu specas. Dejau Sventojoje, pas kazkoki mandra meistra (jis tarp musu kalbant su savo keistenybem asmuo :D as jo dazniau nesuprasdavau negu suprasdavau) paprasiau jo kad sudetu optimaliausia varianta pagal miesto ekspluotavimui paskirti. tai gal nebrangino konstrukcijos. o gal pas manes ten zapaske tablete ir vietos nu taip sau.. zodziu tai vienintelis minusas.. ai dar per 3 metus trukcioti masina pradejo, tai nuveziau jam, pakeite viena purkstuka, paklause kur piluosi kura, sakau Trevenoje, nes arciausiai namu. tai sako nepatingek davazioti iki statoilo, bet trevenoj nebesipilk. kiek tame tiesos as nzn. jis pasake, as pilu ten kur nurode.

pucenas 2018-08-05 22:41

Aleximo :good: viskas tiesiai i 10-tuka. Bet juk cia daugumai esanciu "ne lygis" deti dujas i Mersa. O del persijungimo is benzo i dujas tai kiek pamenu ten kazkaip galima nustatyti temperaturi kada persijunks. man asmeniskai persijungdavo po kokio 1 km. (ziema perie -20c) Kaunieciai zino pramones maxima gyvanau salia jos draugystes 4 name an duju jau persijungdavo prie pasiles sviesaforo, tai manau 1-1.5km max. tai to benzo tiek ten ir sudegdavo.

aleximo 2018-08-05 23:12

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 502953)
Aleximo :good: viskas tiesiai i 10-tuka. Bet juk cia daugumai esanciu "ne lygis" deti dujas i Mersa. O del persijungimo is benzo i dujas tai kiek pamenu ten kazkaip galima nustatyti temperaturi kada persijunks. man asmeniskai persijungdavo po kokio 1 km. (ziema perie -20c) Kaunieciai zino pramones maxima gyvanau salia jos draugystes 4 name an duju jau persijungdavo prie pasiles sviesaforo, tai manau 1-1.5km max. tai to benzo tiek ten ir sudegdavo.

Man 60% laiko masina tarnauja darbui. Man asmeniskai komfortiskiau yra su 10 metu senumo MB E klase vazinet tolimesniais atstumais nei 5 metu golfu, lyginant 1,6-2.0 dyzelio ir 3.5 bezno varikliu dinamiskuma, auto klasiu skirtuma, garsoizoliacija ir t.t..
Kitas dalykas - kai perki masina savaitgaliams, vasaros sezonams ar AMG, ten aisku dujoms ne vieta.
O nuomones del "lygio ar ne lygio" - kiekvienas sprendzia pats sau, gali aisku paburbeti i eteri jei skauda :) Gadget savo projekto temoje siuo klausimu Tomskiui neseniai labai gera patarima dave ;)

Ten nustatyti galima minimuma nuo 30 ar 40 laipsniu berods, prisimenu tik kad meistras sake kad nepatartina labai zema nustatinet, 40 laipsniu optimaliausia. Man uztrunka ziema 300-400m, nes parkingas sildomas :D Lauke atsimenu trunko irgi ~1-1.5km ziema po nakties prie gero minuso, benzas sila turbo greitai.

Robis 2018-08-05 23:41

Citata:

Tai kad ir su benzo nenuvažiuosi daugiau 350km tai koks skirtumas :)

vanix 2018-08-07 22:56

https://autoplius.lt/skelbimai/merce...s-7512671.html
ziuriu ko tas priekis taip keistai atrodo, kaip paprastos C'eshkes, o gi lempos skaidrios sudetos, C63 by default eina juodos :xx:

rafis 2018-08-08 07:02

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 503087)
https://autoplius.lt/skelbimai/merce...s-7512671.html
ziuriu ko tas priekis taip keistai atrodo, kaip paprastos C'eshkes, o gi lempos skaidrios sudetos, C63 by default eina juodos :xx:

pirksi?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:09.