![]() |
|
Citata:
Man geriau plikas bet tvarkingas nei pilnas bet pavarges.. Del kainos sunku pasakyti,bet tvarkinga 211 FL be 6-6.5 eur bus labai sunku rasti.. |
Citata:
Tai ką tu parodei neturi išvis nieko mano akimis ir pagal mano norus... nei variklis, komplektacija, spalva (bet cia ok skonio reikalas), kaina tikrai nėra maža ir ne faktas, kad jis tvarkingas. Manau supratom vienas kita ;) PS: Mašina perku sau, tai tos vadybininko komplektacijos nedomina... Man svarbu muzika, navi didžioji, oda, elektra, sildomos sedynės ir pan :) |
Citata:
sakyciau nera nieko,isskyrus grazu kebula. |
Citata:
Mano kaimynas parkinge laiko CL600 pakrites,sukrites,traska braska visas bet uzkalbines suprantu kad masina “ledas”..tai vat..anyway kiekvienam savo |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Kaina tikrai nemaža jo kaip tokios komplektacijos sutik :) |
Citata:
Cia panasiai jei masina nesiveda - lavonas, nesvarbu kad akumas issikroves nes niekas nevazinejo. Arba jei padangos plikos tai lavonas, visi cia forume kiek suprantu pries paruodant dar nuliovas padangas klientams nuperka :D |
MB W211
Sveiki, ziurinejuosi W211. Uzkliuvo uz akiu sitas variantas - https://autoplius.lt/skelbimai/merce...s-7675069.html
Gal kas jau tikrinote bukle? Kazkaip nesitiki tokia maza rida :) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:29. |
|