![]() |
|
Citata:
|
Citata:
|
Pritariu, būtų mažiau problemų kylančių dėl senatvės
|
Kiekvienas perka pagal savo galimybes ir poreikius. Ka zmogui reikejo ar isnese jo finansine galimybe tai dienai ta ir nupirko ir dziugu kad tas automobilis tenkina jo poreikius. Ir po kokiu 5 postu is serijos: reikejo fl imti, diskusija prieis prie isvados kad be F10 nera ko I piatakus ziureti
Sent from my H60-L04 using Tapatalk |
Citata:
|
Gal ir reikejo imti FL, bet paziurekit kainas tu pitaku. Tikrai nekyla ranka moketi tiek, uz ganetinai sena automobili.. Tuo labiau, kai prie lito jie zymiai pigiau kainavo, negu, kad dabar. Aisku tai itakoja, kad dauguma jau nudrozti yra, o tvarkinga sunku rasti, bet reikejo automobilio, pravaziavau, patiko, tai ir pasiemiau. Poroj vietu yra nezymiu rudeliu, bet su laiku sutvarkysiu, o variklis, vaziuokle, pavaru deze, tai labai gero stovio.
|
Citata:
|
as pats fl paemes 3.0d patenkintas
|
Yra priekyje facelift lempos. 2.3, benzinas.:) Ieskojau dyzelio, juodo :D Gavosi benzas, sidabrinis.
|
As irgi galvojau apie toki, bet nepatinka man kad vairuotojui mazai vietos. (197 ugis), ten neina man isipatogint, atsislenku kaip noriu ta sedyne, bet vairas tai milziniskas, kojos kliuna tiesiog, jei reiktu staigei stabdyt tai neiseitu. :)
|
O kaip w201 tilpai?
|
Citata:
Zodziu E39 nu apskritai bent jau tu metu bmw, tai vairuotojas yra suspaustas, ka norit ta sakykit, merce, audineje taip nera. Vaira norisi biski daugiau pasikelti, kad nesidauzytu i kojas, bet to neina padaryti, todel reikia nusileisti sedyne kiek tik imanoma, atsislinkti kazkiek, ir tada net 197cm ugio vairuotojas, toks kaip as nematys kapoto, o vistiek kojos dauzysis i vaira... Nu zodziu isgelbetu tai jei eitu vaira daugiau pakelti i virsu. Pati masina tai labai smagi, draugas ka tik nusipirko universala FL tai labai minkstai vaziuoja, tai net man abydna pasidare kai dave pralekt su jo bmw ir poto teko lipt i audi.... :D Daviau sau zodi, kad po kariuomenes imsiu merca :D :D :D |
O kam tau i ta kapota ziureti? :wacko:
|
kapoto nematai, tai ir dalies kelio nematai, nepatinka man taip ir viskas. :)
|
Kad beveik visose siuolaikinese masinose kapoto nesimato
|
Na as siuolaikines nevairuoju, vairuoju audi, jei nusizeminciau sedyne iki galo tai jau man nepatogu, ant bmw dar baisiau, nematau nei kapoto nei kokiu 4-5 metru priekyje, cia ne tik, kad nepatogu, bet ir nesaugu
|
Man patinka kad pas dauguma mersu gali atsisesti ir istiesti kojas. Kede nusileidzia labai zemai, ir dinksta jausmas kad ant taburetes sedi :pepsi:
|
Citata:
|
Su bemsu svarbu gazas matos :) o kad sustojimas uz 3m kam ten idomu :) galima pravaziuot :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Taikinys dedasi tada kai ant radiatoriaus groteliu nera zvaigzdes.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
:)
|
Citata:
|
2 Attachment(s)
Perklydau nuo Jetta ant Octavia :)
Nauja, 2 litrai automatas, R17, telikas su visais bajeriais, aktyvūs xenon, keyless, stereo sistema ir daug visokių smulkmenų. Lyginant su 2013 metų modeliais, tai patobulėjo smarkiai (garso izoliacija, aparatura, pavaru deze, valdomumas ir t.t.). Modelis vizualiai nepasikeitęs, bet realiai visiskai kita masina :) Esu labai patenkintas :vairuot: Jeigu neišbaninsit, savaitgali padarysiu normalias foto :) |
Citata:
P.S. jeigu pvz butu pasirinkimas ar sestumet i W140 5.0l longa kaip company car?:xx::geda: |
Citata:
|
Čia darbinė ar is savų?
|
Citata:
|
kadangi darbinė, tai nepyksiu per daug :)
|
taip ir yra - skodos puikios korporatyvines masinos. Musiskiai darbuotojam dar senesniu fabiju pripirko - be kondyskes, be el langu, uztai kazkas apie 3l salerkos vartoja. Irgi smagus mazylis.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:39. |