MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Pavidolis 2017-05-24 10:02

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 473434)
dar tu nenusipirkai CLK ?:thumbsdown:

Yra, kas stabdo :D W203 už tą pačią kainą naujesnių metų, dar va dydis klausimas...
Nors w203 irgi mažas pasirinkimas ir beveik visi dyzeliai, o širdis linksta prie benzino :geda:

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 473435)
pagal ploti vienodos, pagal gyli tai CLK lyg ir gylesne minimaliai. Shiaip tai labai panasios

Tiksliai, pas tave juk šeimoj abu modeliai yra :D Dėkui!

O kaip su pakaba, identiškos? Kažką man buria, kad coupe būna pritaikyta mažesniam svoriui vežti nei sedanai/universalai.

simaso 2017-05-24 10:20

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 473436)
Yra, kas stabdo :D W203 už tą pačią kainą naujesnių metų, dar va dydis klausimas...
Nors w203 irgi mažas pasirinkimas ir beveik visi dyzeliai, o širdis linksta prie benzino :geda:

Tiksliai, pas tave juk šeimoj abu modeliai yra :D Dėkui!

O kaip su pakaba, identiškos? Kažką man buria, kad coupe būna pritaikyta mažesniam svoriui vežti nei sedanai/universalai.

kas tau ką stabdo?, jei clk nusipirksi, tai panų turėsi,, o jei ceškę, tai galėsi vienas prisikrovęs kanistrų bagažynėj važynėt :D

Pavidolis 2017-05-24 10:30

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 473438)
kas tau ką stabdo?, jei clk nusipirksi, tai panų turėsi,, o jei ceškę, tai galėsi vienas prisikrovęs kanistrų bagažynėj važynėt :D

Vieną turiu ir užtenka po kol kas :D Kanistrus pavėžiot geriau šiuo atveju :thumbsup:

Aš šiaip sutinku, man ir pačiam CLK tikrai gražesnė, bet vien jausmais nenoriu pasikliaut, reik ir permąstyt viską, į praktinę pusę atsižvelgt :confused:

simaso 2017-05-24 10:36

tada tyliai mąstyk, nes užknisi savo neapsisprendimais:)

pucenas 2017-05-24 10:43

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 473439)
Vieną turiu ir užtenka po kol kas :D Kanistrus pavėžiot geriau šiuo atveju :thumbsup:

Aš šiaip sutinku, man ir pačiam CLK tikrai gražesnė, bet vien jausmais nenoriu pasikliaut, reik ir permąstyt viską, į praktinę pusę atsižvelgt :confused:

vakar buvau tauragei tai maciau c'eske nzn metu neziurejau, tik maciau kaina 5000e bet pilna AMG, apdaila 3,2 dyzelis, vidui kiek uzmeciau aki tai sviesus pilkas odinis salonas, sedynes sildomos navigacija ( kaip pas vanix. ) tai jauciu arba tikras fl arba ideta, prieky lempo su lesiu apiplovejai buvo tai kogero xenon. ratai AMG kaip pas willeri buvo pirmi tie 18'. zemas, zodziu aki traukianti ceske :)

vanix 2017-05-24 10:46

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 473436)

tiksliai nepasakysiu, daug maz vienoda turetu buti.

Pavidolis 2017-05-24 10:54

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 473440)
tada tyliai mąstyk, nes užknisi savo neapsisprendimais:)

Lyginant kyla klausimų, kurių atsakymų nerandu internetuose, tai čia klausiu - užkąsk snickers :D

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 473441)
vakar buvau tauragei tai maciau c'eske nzn metu neziurejau, tik maciau kaina 5000e bet pilna AMG, apdaila 3,2 dyzelis, vidui kiek uzmeciau aki tai sviesus pilkas odinis salonas, sedynes sildomos navigacija ( kaip pas vanix. ) tai jauciu arba tikras fl arba ideta, prieky lempo su lesiu apiplovejai buvo tai kogero xenon. ratai AMG kaip pas willeri buvo pirmi tie 18'. zemas, zodziu aki traukianti ceske :)

O dėkui už info. Sedanas? Kokios spalvos? Nors ir ieškau iš vokiečių, bet už tokią kainą galima ir apžiūrėt.

Apple 2017-05-24 10:55

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 473441)

320 CDI būna tik pas tikrus FL. Pas senus buna 270 CDI :) gera, greita ceškė. Kainos jų aukštos, nes nedidelis pasirinkimas.

pucenas 2017-05-24 10:59

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 473443)
Lyginant kyla klausimų, kurių atsakymų nerandu internetuose, tai čia klausiu - užkąsk snickers :D

O dėkui už info. Sedanas? Kokios spalvos? Nors ir ieškau iš vokiečių, bet už tokią kainą galima ir apžiūrėt.

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 473444)
320 CDI būna tik pas tikrus FL. Pas senus buna 270 CDI :) gera, greita ceškė. Kainos jų aukštos, nes nedidelis pasirinkimas.

tai reskia FL, spalva melyna (rasaline). rytoi vel vaziuosiu jai dar stoves nufotkinsiu, db galvoju kodel neufotkinau, dar pagalvojau kad kas iekso ceskes gal neblogas variantas.

Pavidolis 2017-05-24 11:03

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 473445)
tai reskia FL, spalva melyna (rasaline). rytoi vel vaziuosiu jai dar stoves nufotkinsiu, db galvoju kodel neufotkinau, dar pagalvojau kad kas iekso ceskes gal neblogas variantas.

Didelis dėkui būtų, jei dar numeris prikabintas tai išvis pasaka. Aš jau pradėjau skambinėt gal iš vadybininkų mūsų varo į Tauragę artimiausiu metu :D Galėčiau atsipūst :)

pucenas 2017-05-24 11:04

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 473446)
Didelis dėkui būtų, jei dar numeris prikabintas tai išvis pasaka. Aš jau pradėjau skambinėt gal iš vadybininkų mūsų varo į Tauragę artimiausiu metu :D Galėčiau atsipūst :)

bus padaryta.

Pavidolis 2017-05-24 11:07

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 473447)
bus padaryta.

Vsio, varau ryt ryte pats :D Ačiū, kad užrodei :gazuoja: :gazuoja:
Bet sedanas ten, taip?

pucenas 2017-05-24 11:09

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 473448)
Vsio, varau ryt ryte pats :D Ačiū, kad užrodei :gazuoja: :gazuoja:

Stovejo aisktelei prie MOKI vezi nauja tokia aisktele. pakrasty. (nukraudinejo nuo tralo ir pastate). taip sedanas. melynas, su melynais stabdziu suportais :) ir sviesiu pilku salonu. sale stovejo ML'as idomios spalvos (zalias toks) ir X5 e70 juodas.

Pavidolis 2017-05-24 11:14

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 473449)
Stovejo aisktelei prie MOKI vezi nauja tokia aisktele. pakrasty. (nukraudinejo nuo tralo ir pastate). taip sedanas. melynas, su melynais stabdziu suportais :) ir sviesiu pilku salonu. sale stovejo ML'as idomios spalvos (zalias toks) ir X5 e70 juodas.

:aciu::aciu::aciu::aciu::aciu:

aware 2017-05-24 18:33

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 473433)
Labai skiriasi w203 sedano ir w209 bagažinės dydžiai? Pagal specifikacija, tai tik apie 20l. Pagal nuotraukas sunku spręsti, bet atrodo lyg w209 vietomis būtų siauresnė. Gal kas gyvai palyginę buvot?
Gali prireikt pavežt kanistrų kartais, būt gerai, kad tilptų kokie 4-5 bent :D Kyla klausimas ar į CLK sutalpinčiau, bet lyinant su C sedanu, tai man labai panašūs dydžiai.

Pirkausi neseniai gumini bagazines kilima I clk, tai idiailiai tiko nuo w203, tai manyciau bagazines beveik vienodos, kas liecia kanistrus 20ltr drasiai telpa 5, 25l jau sunkiau nes per auksti sunkiai telpa po palange

Pavidolis 2017-05-24 19:01

Citata:

Pradžioje rašė aware (Post 473479)
Pirkausi neseniai gumini bagazines kilima I clk, tai idiailiai tiko nuo w203, tai manyciau bagazines beveik vienodos, kas liecia kanistrus 20ltr drasiai telpa 5, 25l jau sunkiau nes per auksti sunkiai telpa po palange

Pas mus po 25l :confused: Kalbi kai su nuleistom sėdynėm ar vien tik bagažinės skyriuje?

vampyras 2017-05-24 20:15

vejus kalbat, imi universala, mazai kanistru telpa Vito, vistiek mazai Sprinteri, vistiek mazai Actros.
Is praktines puses kuo daugiau vietos daugiau panu ir tuo daugiau pozu iseina :)

Hunter 2017-05-24 22:29

A klasej dar daug vietos jeigu sedynes isimi :D universalai ruko pavesyje

vampyras 2017-05-24 22:44

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 473508)
A klasej dar daug vietos jeigu sedynes isimi :D universalai ruko pavesyje

kaip minejau ivaziuosi i Actros priekaba, mes ten dar dicona sukelsim gera :D

aware 2017-05-24 23:47

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 473483)
Pas mus po 25l :confused: Kalbi kai su nuleistom sėdynėm ar vien tik bagažinės skyriuje?

vien bagazines skyriui, po palange sunkiai jau pasikisa 25ltr, po bagazines dangciu drasiai

Darius 2017-05-25 06:24

Tai ne stačius reikia vežti, o ant šono ;), negi netelpa taip?

Pavidolis 2017-05-25 11:58

Pucenai, nematei merso šiandie? :D Aikštelėj radau tik C30 AMG preFL juodą..

Šitas tik buvo
https://m.autoplius.lt/skelbimai/nuo...%5B67%5D=11145

pucenas 2017-05-25 12:55

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 473548)
Pucenai, nematei merso šiandie? :D Aikštelėj radau tik C30 AMG preFL juodą..

Šitas tik buvo
https://m.autoplius.lt/skelbimai/nuo...%5B67%5D=11145

ne nesukau. o aisktel is nuotrauku tai ta, bet mersas tikrai ne tas, ten buvo sviesus saslonas ir ryskus zydri suportai taip krito I aki. tie suportai.

kesha 2017-05-25 12:55

Citata:

Pradžioje rašė Darius (Post 473524)
Tai ne stačius reikia vežti, o ant šono ;), negi netelpa taip?

ant sono tik uosve reikia nest i kapus.Nes kai atverti - knarkia.

Pavidolis 2017-05-25 12:57

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 473551)
ne nesukau. o aisktel is nuotrauku tai ta, bet mersas tikrai ne tas, ten buvo sviesus saslonas ir ryskus zydri suportai taip krito I aki. tie suportai.

Aš ir supratau, kad ne tas. Bet nei žalio ML nebuvo nei nieko :confused:

pucenas 2017-05-25 13:00

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 473553)
Aš ir supratau, kad ne tas. Bet nei žalio ML nebuvo nei nieko :confused:

na nzn. jis stovejo ten gale kampe, kur db pirmoi nuotraukoi matosi kazkox rauonas kablukas, tai prie tvoros. ir ML;C; ir X5 nes ziurejau ta x'a tai atkreipiau demesi I ta cesek. ir idomios spalvos ML
va sitas ml'as (ant nuotrauku labiau juodas, bet kai saule pasviecia tai tikrai ne juodas)
https://m.autoplius.lt/skelbimai/nuo...=11214&first=1

Pavidolis 2017-05-25 13:49

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 473554)
na nzn. jis stovejo ten gale kampe, kur db pirmoi nuotraukoi matosi kazkox rauonas kablukas, tai prie tvoros. ir ML;C; ir X5 nes ziurejau ta x'a tai atkreipiau demesi I ta cesek. ir idomios spalvos ML
va sitas ml'as (ant nuotrauku labiau juodas, bet kai saule pasviecia tai tikrai ne juodas)
https://m.autoplius.lt/skelbimai/nuo...=11214&first=1

Ai tai gal šitas ir buvo. Bet šalia baltas X'as buvo. Radau dar pirikūpą tų mašinų, bet sakė nuo 2011 metų mašinom prekiauja, ne jo ceškė buvo. Kiek supratau tam kampe vien jo mašinos, tai ceškė paklydus kur :D

pucenas 2017-05-25 13:50

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 473557)
Ai tai gal šitas ir buvo. Bet šalia baltas X'as buvo. Radau dar pirikūpą tų mašinų, bet sakė nuo 2011 metų mašinom prekiauja, ne jo ceškė buvo. Kiek supratau tam kampe vien jo mašinos, tai ceškė paklydus kur :D

Buvo ir baltas bet kitoi eilei. As juoda ziurejau

Pavidolis 2017-05-25 13:58

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 473558)
Buvo ir baltas bet kitoi eilei. As juoda ziurejau

Jo lyg ne apie tą kampą kalbu :D bet viską apėjau, neradau. Tą c30 pamačiau, apsidžiaugiau jau, bet greit supratau, kad ne tas.
Šiaip jei nuo tralo buvo, tai gal vežė dar kur dailint - valyt ar poliruot. Gal dar atsiras :D Žadi dar Tauragėn?

pucenas 2017-05-25 14:06

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 473559)
Jo lyg ne apie tą kampą kalbu :D bet viską apėjau, neradau. Tą c30 pamačiau, apsidžiaugiau jau, bet greit supratau, kad ne tas.
Šiaip jei nuo tralo buvo, tai gal vežė dar kur dailint - valyt ar poliruot. Gal dar atsiras :D Žadi dar Tauragėn?

ji nukraudinejo nuo tralo maziuko tokio traliuko :) prie mano akiu. po to kai apejau rata jau buvo kaina uzkista su lapuku. Pavyduolis minti pagavau bunu tauragei I savaite 2 - 3 kartais ir 4 kartus, uzmesiu, aki jai pamatysiu butinai duosiu info tau :)

Pavidolis 2017-05-25 16:05

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 473560)
ji nukraudinejo nuo tralo maziuko tokio traliuko :) prie mano akiu. po to kai apejau rata jau buvo kaina uzkista su lapuku. Pavyduolis minti pagavau bunu tauragei I savaite 2 - 3 kartais ir 4 kartus, uzmesiu, aki jai pamatysiu butinai duosiu info tau :)

Ai specialiai neieškok, susitaikiau jau su pralaimėjimu :D

Robertas1993 2017-05-25 17:20

Sveiki, noriu pasikeisti plasmase kur randasi is keleivio puses, kur dengia radijos, changerio ir pelenines sona, viska ka buvau isardes (pelenine, changeri, radija, medzio apdaila ant paneles, apardes bardacioka)niekaip nepasiduoda ta plasmase nuimama ir kaip supratau reik dar stalciuka isimt, kaip jis issiima? dar noreciau nuimt bardacioka visa tvarkymui kad letai atsidarinetu kaip jis issima?

http://i.talpix.lt/xEhN3.jpg

p.s. beieskodamas laido servatroniko radau po vairu toki bloka su dviem fiskem, viena laisva fiske su kontaktais, ka galima cia dar pasijungti? ir aplamai ka daro tas blokelis (intikas raso jog valdymo blokas, kieno? stabdziu? )?, gaila kad fiskiu nesimato, reiks veliau geresne foto ikelt... :)

http://i.talpix.lt/kK12s.jpg

amerika 2017-05-25 17:46

ten staro pajungimui..diagnozei ta fyške :xx:

pucenas 2017-05-25 17:51

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 473567)
Ai specialiai neieškok, susitaikiau jau su pralaimėjimu :D

Nu tikrai ne. Pats ieskau tai uzeinu i aiksteles karts nuo karto.

Robertas1993 2017-05-25 18:10

Citata:

Pradžioje rašė amerika (Post 473574)
ten staro pajungimui..diagnozei ta fyške :xx:

dvieju kontaktu? :xx: manau starui pajungimui reikia daugiau kontaktu :D siaip viena fiske su nemazai laidu, tai is tu laidu du zali can laidai ateina is esp modulio kuris randasi prie saugiklines po kapotu :) tai gal ir bus susije su stabdziu valdymo bloku :) tik labai knieti suzinot ka ten papildomai galima pasijungt jei kontaktai yra laisvi :D beje niekas nezino kaip ta plasmase, kur skaiciuotuvas pritvirtintas, nusiima?

p.s. auto w211

kesha 2017-05-25 18:35

Citata:

Pradžioje rašė Robertas1993 (Post 473577)
dvieju kontaktu? :xx: manau starui pajungimui reikia daugiau kontaktu :D siaip viena fiske su nemazai laidu, tai is tu laidu du zali can laidai ateina is esp modulio kuris randasi prie saugiklines po kapotu :) tai gal ir bus susije su stabdziu valdymo bloku :) tik labai knieti suzinot ka ten papildomai galima pasijungt jei kontaktai yra laisvi :D beje niekas nezino kaip ta plasmase, kur skaiciuotuvas pritvirtintas, nusiima?

p.s. auto w211

jeigu butu 3 kontaktai ,tai jeibogu,trifazis jungiasi.

Rawwslt 2017-05-25 20:58

:seile2::seile2::seile2:

https://s4.postimg.org/f6kba3x25/mercedes_s_300.jpg

https://s18.postimg.org/50hdzu555/me...osservice4.jpg

https://s24.postimg.org/lpoap5uol/me...osservice5.jpg

https://s24.postimg.org/7187bvfdh/me...osservice6.jpg

Apple 2017-05-25 21:03

O :)))

pataikei i tema :wave:

Mano vaikui artėja 2 :isgert: ir noriu padovanoti elektrine masinyte. Bet neturiu patirties... Daug modeliu skirtingu. Gal kas turit kokias ir zinot kas yra blogai ir ko nesirinkti? Norisi nupirkt normalia :)

Rawwslt 2017-05-25 21:08

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 473585)

Mano vaikui artėja 2 :isgert: ir noriu padovanoti elektrine masinyte. Bet neturiu patirties... Daug modeliu skirtingu. Gal kas turit kokias ir zinot kas yra blogai ir ko nesirinkti? Norisi nupirkt normalia :)

Pirmiausia reiktu isitikinti ar vaikui patiks. Nevisi vaikai megsta.

P.S. Lenkijoje prekybos centre yra nuoma ju :)

pucenas 2017-05-25 21:12

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 473585)

Per mazas. Dar anksti mano bahurui 2 metai. Nupirkau traktoriu elektrini.
http://pege.lt/vaikams/elektromobili...a-l0-p581.html
Tai nepavyksta dar jam.. tai dukra duodasi (3.5metu) ne bereikalo raso ir sako, nuo 3 metu. Bet gal taviskis gabesnis. Jai pirksi pirk iskart gera. Tos pigios an zoles nevaziuoja.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:22.