![]() |
|
Citata:
|
Citata:
Ps. Passatas tikrai nepatinka, taciau neturejau kazkokio geresnio pasirinkimo priekiu varomo auto iki 2 litru varikliu ir aitomatu. Buvo galima dar a6 ziureti taciau be 8 tuks euru kainos butu teke prideti dar 4 jog privesti iki normalesnio stovio nes jos cia irgi gerai damustos. Atleisk Dariau del nesujungtu postu, su tlf tai beveik neimanoma mano dideliems pirstams :D |
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
as irgi nesuprantu ko taip prie masterkame prikibot. nu paime masina, sutvarke. o toliau jau kiekvieno savi argumentai kaip ir kokia imt ir prikelinet :)
bet jo postuose galima izvelgt daug tiesos :) Atrodo kad daugumai tikrai patuinka puslavoniais vazinet na iki kol uzsilenksi. Man asmeniskai visiskai nepriimtinas tas nesaugumo jausmas:) man irgi buvo viena menka bedele iskilus, ir servisistas iskart paklause. "sau ar pardavimui"? :) tai daug ka pasako :) |
Citata:
|
Citata:
|
kartais išloši, kartais praloši, niekada nežinai kas grįš, ką reiks tvarkyt ir tt. Juolabiau, kad neperku mašinų pardavimui, pasivažinėjau ir tiesiog nepatiko pats modelis, nematau kur važiuoju :)
|
Tikrai ne nuo 15 metu senumo cLS amg uzdirba. 20-30 proc biznis eina nuo eiliniu modeliu max 2 metu senumo. E, S, ML ir panasiai. O geriausia isvis jei tai bis BMW. Seni CL, CLS ir panasus modeliai tik sau pirkt, biznio ten niekada nebus :)
|
E63 W211 pardaviau su 5000 eur pliusu, tai galima ginčytis, bet nematau prasmės ir tema ne apie uždarbį. Mano CLS parduodamas už variklio, kapoto, farų ir bamperių kaina, tai ten viduj nors ir prišikta gali būt, man jau nebelabai ir įdomu :) turint omeny, kad pakeista nuo dėžės tepalu, visų įmanomų filtrų, žvakių, kaladžių ir n+1 kitų dalykų ko perpardavimui tikrai nebūčiau keitęs, nes važiavo ir be to.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:50. |
|