MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

exxon 2018-12-23 17:34

Tai range roveriais irgi dziaugias :D
Pora draugu turejo tai tik keike audi

vytis 2018-12-23 17:36

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 512333)
q7 yra gera mašina, ir tam tikrais kriterijais geresne ir už ml ir už x5. O jei konkrečiau, tai lygiavertė konkurentam.

ar esi nors vieną iš manęs nupirkęs, kad taip šneki?

už šmeižtą reikią tokias šiukšlių krūvas kaip tu baninti :wacko:

q7 konkurentas ne ml, o gl

vytis 2018-12-23 17:38

Citata:

Pradžioje rašė utiutiu (Post 512330)
Autistai tfu audifaniai, tave suplesytu gabalais dabar uz q7 apstumima!

rusijoj juos vadina '' vagadroceriais'':xx:

KK 2018-12-23 18:15

Mano chebroj irgi turėjo kelis kju7, tai kai paklausi kaip mašina net purtytis pradeda... :D iki FL tikrai bėda ant ratų, fl geriau bet su fl kitos bėdos lenda :D Kol važiuoja gerai, visai nieko kaip ir A8... :D

simaso 2018-12-23 18:39

šlamšto krūva :)
https://m.autoplius.lt/skelbimai/nuo...22AWaU009RvExs

exxon 2018-12-23 18:40

labai fainas sitas, bet man kakta virs lango lenda :D

utiutiu 2018-12-23 19:18

Citata:

Pradžioje rašė vytis (Post 512344)
rusijoj juos vadina '' vagadroceriais'':xx:

Ziuriu tie kiekvienoj saly turi savo "pavadinima " ��
Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 512348)
Mano chebroj irgi turėjo kelis kju7, tai kai paklausi kaip mašina net purtytis pradeda... :D iki FL tikrai bėda ant ratų, fl geriau bet su fl kitos bėdos lenda :D Kol važiuoja gerai, visai nieko kaip ir A8... :D

Ee e e tuoj islys pucenas ir irodys kd audi yra :cenzura: masina!

pucenas 2018-12-23 19:23

Citata:

Pradžioje rašė utiutiu (Post 512357)
Ziuriu tie kiekvienoj saly turi savo "pavadinima " 😄

Ee e e tuoj islys pucenas ir irodys kd audi yra axujena masina!

Tu girtas ar seip tau sventine depresija? As klausiu kur ta riba. Ar tai sudo kruva ar ne? Man man gal ceske sudo kruva? :) peace. Neturejas audi as nzn tik zinau is draugu. Nei vienas kazkaip nesake, kad ten kazkas blogiau ar geriau nei kitose. Aisku vienas nauja pirkes, tai zino nuo nulio kas kaip kitas ne nauja, bet kazkaip vaziuoja. O ar pirktu antra tokia nezinau neklausiau. Bet man R’as irgi negenda, bet turetu damoketi 2x tiek, kad pirkciau as ji antra karta. Bet ar nuo to pasidaro jis šudo kruva?? Nezinau :)
Visos masinos geros kurios negenda. Ir blogos kurios genda.

utiutiu 2018-12-23 19:36

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 512360)
Tu girtas ar seip tau sventine depresija? As klausiu kur ta riba. Ar tai sudo kruva ar ne? Man man gal ceske sudo kruva? :) peace. Neturejas audi as nzn tik zinau is draugu. Nei vienas kazkaip nesake, kad ten kazkas blogiau ar geriau nei kitose. Aisku vienas nauja pirkes, tai zino nuo nulio kas kaip kitas ne nauja, bet kazkaip vaziuoja. O ar pirktu antra tokia nezinau neklausiau. Bet man R’as irgi negenda, bet turetu damoketi 2x tiek, kad pirkciau as ji antra karta. Bet ar nuo to pasidaro jis šudo kruva?? Nezinau :)
Visos masinos geros kurios negenda. Ir blogos kurios genda.

Abu :xx:
Kiekvienam savi kriterijai. Kiekvienas vertina savaip. Man asmeniskai auto turi teikti dziaugsma, tiek remonto atzvilgiu, tiek vartojimo metu keliamom emocijom. Deja kai kuriose auto, to visai nebuna.

C'ske yra ekonomines klases auto varguoliam. Pilnai sutikciau kad tau ir ne tik - ji sudo kruva :xx: nors su pilnu farsu ir galingu motoru zinok visai smagi auto ir as kaip ne tu, tokia antra kart pirkciau:zenklas:

pucenas 2018-12-23 19:40

Citata:

Pradžioje rašė utiutiu (Post 512362)
Abu :xx:
Kiekvienam savi kriterijai. Kiekvienas vertina savaip. Man asmeniskai auto turi teikti dziaugsma, tiek remonto atzvilgiu, tiek vartojimo metu keliamom emocijom. Deja kai kuriose auto, to visai nebuna.

C'ske yra ekonomines klases auto varguoliam. Pilnai sutikciau kad tau ir ne tik - ji sudo kruva :xx: nors su pilnu farsu ir galingu motoru zinok visai smagi auto ir as kaip ne tu, tokia antra kart pirkciau:zenklas:

As ceske pasirinkau tiesiog. Nieko asmenisko tu vairuoji tai ir parasiau. Tai galejo buti cls ar slr :) minti aupratai.
Nesivelkim i beprasmes diskusijas, kurios niekur nenuves. Geriau sudauskim bokalus ir pradekim svesti sventes :)
Jopsikmat dar rytoi pasninkas reikia siandien prisivalgyti.
Sorry :ot: :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:08.