MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Ermilla 2012-03-01 19:49

Galėtų savo portretą įmest ir ramu būtų:wacko:

Aistė 2012-03-01 20:25

Esu pats paprasciausias vartotojas, visiskai nieko neismanau apie kompiuterius ir OS. Bet po to kai isbandziau win7, i xp ziuret nenoriu :D

Finalfour 2012-03-01 20:42

Citata:

Pradžioje rašė FAT (Post 196849)
Zmogui naudojanciam senas tecnlogojias, tai kaip kosmosas. Jokiu budu neuzsiminkite jam, kad telefonai jau pradejo eiti su keturiais branduoliais.

Jap, htc pries kelias dienas pristate HTC ONE X, kaip tik anas su 4 core ir tegra3.

samagonas 2012-03-01 21:03

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 196888)
Esu pats paprasciausias vartotojas, visiskai nieko neismanau apie kompiuterius ir OS. Bet po to kai isbandziau win7, i xp ziuret nenoriu :D

i XP dar galiu pazhiureti, bet Vistas visas ishtryniau, o ten tai hemorojus :)))

Aistė 2012-03-01 21:05

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 196903)
i XP dar galiu pazhiureti, bet Vistas visas ishtryniau, o ten tai hemorojus :)))

Vista ir man nepatiko :D

xenonas 2012-03-01 21:39

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 196898)
Jap, htc pries kelias dienas pristate HTC ONE X, kaip tik anas su 4 core ir tegra3.

garantuoju jei reiktu paaiskint ka cia sapaliojat tai nepagoogline nieko ir nepasakytumet.bile parasyt ka skaites esi kuo daugiau raidziu ir skaiciu o kad nedasuto ka perskaitei tai dzin.
p.s.taikau nebutinai tau finalfour.tiesiog tavo pirma papuole cituot

Finalfour 2012-03-01 21:49

Citata:

Pradžioje rašė xenonas (Post 196914)
garantuoju jei reiktu paaiskint ka cia sapaliojat tai nepagoogline nieko ir nepasakytumet.bile parasyt ka skaites esi kuo daugiau raidziu ir skaiciu o kad nedasuto ka perskaitei tai dzin.
p.s.taikau nebutinai tau finalfour.tiesiog tavo pirma papuole cituot

Gerai kad pasitaisei ;) Nes kaip ir prie duonos is to dasiduriu kartais ;) Beja, jei zmones apie domimasi dalyka googleje info iesko, nera blogai. Blogai tada, kai nieko nepaziureje ir net elementariu faktu nepatikrine savo tiesas desto.

xenonas 2012-03-02 06:56

tikiuos dasiduri ne windowsus perrasinedamas arba dadedamas ram,nes sita bajeri jau kiekvienas darzelinukas moka:)

mikis 2012-03-02 12:58

:)) man primeni draugeli, jis irgi sako mano kompas viska velka, keleta kartu teko nueiti biski i svecius, ir prie to pacio paziurejau kaip jo "kibiras" viska velka, po kokios savaites, pasikvieciau pas save parodit kaip tikras "kibiras" turi vilkti, grizes namo jis labai nusivile ir suprato kaip turi zaistis zaidimas, kad uzdetas maximali rezoliucija nereiskia kad zaidimas, eina normalia eiga :)
tad kol nepazaidei savo call of duty ant kokio rimtesnio nesakik nieko :)

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 196855)
kiek as naudoju kompa, man per akis jo pakanka, juk gal filmus montuojat vienu metu keturis, kad kompas nepatempia ar ka? foruma varto ir pentiumas pirmas, tokius zaidimus kaip call of duty zaidziu ant high nustatymu, ir man per akis, seip nedaug ir zaidziu aisku zaidimu, na bet kartais vaikyste prisimint idomu, o seip pagrinde internetas. tai kad man visiskai nereikalingi navarotai kazkokie windowsu, as netgi thema pasidare classic, kaip win95 :)

Ermilla 2012-03-02 13:49

na ir kas gi čia per auto:)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:40.