MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Hunter 2019-03-14 17:54

arba vokiskas is amerikos

rafis 2019-03-15 08:20

Citata:

Pradžioje rašė amerika (Post 517030)
amerikonu per daug nesidžiaugčiau,ten su kokybe jie nedraugauja,ir kažkaip varikliai nesiseka pagamint,nuo 70k kmm prasideda ivairios bedos.... iš asmenines patirties,ten patys amerikonai sako kad geriau vokiškas laužas nei amerikonas iš salono

aš niekur nesakiau kad pas mane usa gaminta auto. Pas mane japonas - mazda.

a-1 2019-03-15 08:44

Citata:

Pradžioje rašė amerika (Post 517030)
amerikonu per daug nesidžiaugčiau,ten su kokybe jie nedraugauja,ir kažkaip varikliai nesiseka pagamint,nuo 70k kmm prasideda ivairios bedos.... iš asmenines patirties,ten patys amerikonai sako kad geriau vokiškas laužas nei amerikonas iš salono

rafis kalba apie mazda, kuria pardavineja sekminagai jau kiek laiko?

rafis 2019-03-15 12:07

Citata:

Pradžioje rašė a-1 (Post 517063)
rafis kalba apie mazda, kuria pardavineja sekminagai jau kiek laiko?

Na nuo to sekmingai ar nesekmingai, ilgai ar neilgai esmės ką parašiau - nekeičia.

aleximo 2019-03-15 14:02

.

Kolegos, toks klausimas, pazystamas ziurisi konkretu varianta is prancuzu S204, ar yra duombazes kazkokios pas juos kur nemokamai patikrinti galima istorija ?
Arba kiti tinklalapiai apart autoDNA kur galima pigiau nei uz 20 eur nusipirkti ataskaita, gal pasiseks ir kilometrazo istorija ismes..

Dekuj.

rafis 2019-03-15 14:06

Citata:

Pradžioje rašė aleximo (Post 517076)
Kolegos, toks klausimas, pazystamas ziurisi is prancuzu S204, ar yra duombazes kazkokios pas juos kur nemokamai patikrinti galima istorija ?
Arba kiti tinklalapiai apart autoDNA kur galima pigiau nei uz 20 eur nusipirkti ataskaita, gal pasiseks ir kilometrazo istorija ismes..

Dekuj.

Pigiau, istorija.
Atsibuskit kolega. Sumokek ta 20 eurų ir viskas, čia pirma. Antra, koks skirtumas ar rida 250 ar 450? Jei mašina tvarkinga čia ir dabar, tai jokio skirtumo ta rida, vistiek ji yra sena technika, kuri nesvarbu prie kokios ridos, bet gali bet kuria diena paimt ir sugest.

O šiaip yra auto.banginiai forume žmogus algirdekas(perekupas) gali už ten kokį 10e pažiūrėt manau būtent iš fr.

aleximo 2019-03-15 14:11

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 517077)
Pigiau, istorija.
Atsibuskit kolega. Sumokek ta 20 eurų ir viskas, čia pirma. Antra, koks skirtumas ar rida 250 ar 450? Jei mašina tvarkinga čia ir dabar, tai jokio skirtumo ta rida, vistiek ji yra sena technika, kuri nesvarbu prie kokios ridos, bet gali bet kuria diena paimt ir sugest.

O šiaip yra auto.banginiai forume žmogus algirdekas(perekupas) gali už ten kokį 10e pažiūrėt manau būtent iš fr.

Rafi, man nei salta nei silta. Paprase uzklaust, jei zino kas nors cia - super, jei ne, tai ne. As tikrai nesiregistruosiu ir nepradesiu paieskas to perekupo :)

jei kas galite - WDD2042021F715649

rafis 2019-03-15 16:35

Citata:

Pradžioje rašė aleximo (Post 517078)
Rafi, man nei salta nei silta. Paprase uzklaust, jei zino kas nors cia - super, jei ne, tai ne. As tikrai nesiregistruosiu ir nepradesiu paieskas to perekupo :)

jei kas galite - WDD2042021F715649

Tai tu nori padėt, ar kaip primatas parašyt ir nesidomėt atgaline info? :xx:

Ok, gražaus savaitgalio, sorry jei ižeidžiau.

aleximo 2019-03-15 16:54

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 517080)
Tai tu nori padėt, ar kaip primatas parašyt ir nesidomėt atgaline info? :xx:

Ok, gražaus savaitgalio, sorry jei ižeidžiau.

Tu rimtai man siulai eit registruotis i ta foruma ir ieskotis to zmogaus ?
Per sunkiai tu ziuri i viska, paklausiau, numeciau VIN'a, jei kas gali ir tures noro, turi prieiga - numes, jei ne tai ne.
Rafi tu pats nesupyk, bet kartais atrodo kad pas tave vakuumas galvoje su kosmonautu ten skraidanciu nesvarumo busenoje.

Ir tau grazaus savaitgalio kolega

Somesword 2019-03-15 17:05

Kaip pasake vienas protingas veikejas is Game Of Thrones. Viskas kas pasakyta iki bet - sudo verta.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:13.