Citata:
|
spidometro duomenys ant stiklo turbut galima isjungt ar ne? Kazkokioj tai masinoj maciau, kad ir kontrasta galima reguliuot, kad ne taip trukdytu, C'skej nesireguliuoja?
Nu keista, kad tau persilpnas 2,2 dyzelis pasirode. Net 7G deze nepataiso padeties? Ziauriai noreciau W205, svajoniu auto :uuu: salona imciau vysnini, su matiniu nelakuotu medziu :taip: C400 butu pats tas man, arba C63 :D |
kaip man patinka paskaityti zmoniu asmenines nuomones, kokios jos skirtingos, dvieju vienodu netgi neina sutikti. :wave:
viena pana pastebejo jog atrakinant lempos buna melynos, tartum atsibunda, uzvedus pabalsta :) o minusai tokie menkniekiai iki siol. :) |
Citata:
|
itariu kad truko traukos pojucio, o ne siaip traukos, atkreipei demesi i rodykle? :D
|
Dar viena pliusa ir minusa pasakysiu :) yra labai didelis panoraminis stogas, bet jis neatsidaro :D
|
Citata:
|
Citata:
|
litrui plius ir kitai traukai reikia rinktis kita motora ir nera problemos :D
|
sitas c220 su om651 motoru ir 125kw? kiek svoris ant doku ziurejai? jei kokie 1600kg, tai bent man tiek kw butu daugiau nei gana. :) lauksim, kol ikraus v6 dyzelioka. gal ir naujos kartos koki paleis.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:31. |