MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   SGS II vs Apple 3GS vs Nokia Lumia 800 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=10910)

Finalfour 2012-11-01 11:52

Citata:

Pradžioje rašė juozavas (Post 237231)
Pasiėmiau vakar SGS2, nu fainas žaislas. Iki šiol su nokia5800xm buvau, tai man bet koks naujesnis paliktų įspūdį, bet samsungas tikrai turi tą "eye-poping display". Dydis man geras, rašyt greit priprasiu manau. Iškart užklijavau ekrano apsaugą tik nulupęs reklaminę plėvelę, tai jei gaučiau už jį kiek sakė Robis, išeitų iškeist į iPhone4. Noriu paklaust turinčių IP4 - ar turi apple kompą, ar sinchronizuojat ką nors? Man būtų patogu pvz darbų sąrašą susidaryt telefone, ir vakare grįžęs tą patį matai kompe (kur nors gmail ar šiaip appse kokiam) Nors dabar turbūt visi tą daro. Kažkaip protas liepia pasilikt sgs2, nes ten viską pagal save gali pasidaryt, bet IP4 gal kažką išlaužčiau daugiau, nes turiu macbooką? Dilema blyn.

Butent sinchronizavimo galimybemis android tikrai yra labai geras variantas. As naudoju WIn8, tai viska yra buten taip kaip tu nori - tarp telefono ir kompo viskas real time sinchronizuojasi, kalendorius, uzrasine, kontaktai. Mieste eidamas ka uzsirasau telefone, viskas atsiranda ir kompe. Butu labai keista, jei ir su apple kompu to nebutu galima. Nors zinant apple ciudus, visko galima tiketis. Sitie sinchronizacijos dalykai turi nepriklausyti nuo OS. Juk kompe pas mane windai, telefone androidas, bet puikiai visi draugauja per google serverius. Jei apple sito dalyko nepalaiko, tai gaila man ju.
Pas mane puikiausiai apsijungia i viena darnia visuma - android, google, skydrive, facebook. Viskas vyksta vienu metu kompe ir telefone. Aisku, su win8 pasirodymu sitie dalykai ziauriai patogus pasidare.
Mano patarimas - nesudurniuok, ir nekeisk SGS II i iphone. Nes neitiketina butu, jei negaletum visko susinchronizuoti ir su apple kompu. Vis tiek juk visko tarpininkas turetu buti google.

Arturas 2012-11-01 13:26

Apple tam turi savo servisą iCloud ir jam nereikia Google :) Siūlau kur nors gauti ir pamaigyti iPhone, tada ir suprasi, kuris labiau patiko.

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 237234)
Pas mane puikiausiai apsijungia i viena darnia visuma - android, google, skydrive, facebook. Viskas vyksta vienu metu kompe ir telefone.

Nemanau, kad pas tave kompe yra facebook, skydrive, google ;) Viskas yra serveriuose (debesyse).

Finalfour 2012-11-01 13:33

Citata:

Pradžioje rašė Arturas (Post 237243)
Apple tam turi savo servisą iCloud ir jam nereikia Google :) Siūlau kur nors gauti ir pamaigyti iPhone, tada ir suprasi, kuris labiau patiko.

Aha, tik vat beda viena - o jei as turiu skirtingus irenginius - Windows kompa, android telefona ir iPad plansete - kaip viska susinchronizuoti? Ar pagal apple reikia kad viskas butu vien tik apple? Tam google ir gerai, nes jei viska susikeli i ji - dzin ka tu nudoji, ji su viskuom sinchronizuojasi. O apple kiek zinau su google vis labiau ant kirviu eina sia linkme. Va, sukure apple net zemelapius savo navigacijai. Ne lygis jiems google maps. Ir kuom baigesi? Gal nuoroda mestelt kokio lygio tai pravalas ir kaip apple atsakingu uz tai asmenu galvos jau skrenda uz sita fail?

Finalfour 2012-11-01 13:35

Citata:

Pradžioje rašė Arturas (Post 237243)
Nemanau, kad pas tave kompe yra facebook, skydrive, google ;) Viskas yra serveriuose (debesyse).

Nu tai zinoma. Tik mano naudojamas debesis yra google ;) O apple ir google tokie nelabai draugai :)

Arturas 2012-11-01 13:45

Kaip naršyklėje atsidarai Google servisus, taip nueisi į www.icloud.com ir viską pasieksi iš bet kokio įrenginio.

Finalfour 2012-11-01 13:54

Citata:

Pradžioje rašė Arturas (Post 237247)
Kaip naršyklėje atsidarai Google servisus, taip nueisi į www.icloud.com ir viską pasieksi iš bet kokio įrenginio.

Kas gi per narsykle tai daro, cia jau grubus ir paskutinis budas :) Yra programos, kurios automatiskai viska sinchronizuoja - kalendorius, kontaktai ir pan. Tarkime windows8 uzrasinje uzsirasau kazka, ir tai atsiranda mano uzrasineje android telefone. Nors win8 uzrasine sukurta microsoft, kalendoriaus softas ar gtask telefone - google kurinys, jie puikiai susikalba ir dirba per google serverius. Ar icloud ir apple programos lygiai taip paciai sinchronizuosis su MS ir Google severiais? Tarkime, netgi google debesyse esanti info sinchronizuojasi su outlook.com debesyje esancia info. Visiskai skirtingos kompanijos ir konkuruojancios paslaugos, bet sinchronizuojasi.
Ziurek - as turiu android telefona. Jeigu sugalvosiu isigyti WP8 telefona, Nokia tarkime, man tereikes isvesti savo pasworda ir visi mano duomenys, viskas viskas atsiras mano nokia telefone.
Dabar izivaizduok, isigiju iPhone 4. Ir ka man daryti - ogi rankutemis kelti visa savo info i iCloud? Kaip?
O kaip del skydrive? Jis prieinamas tiek is anroid, tiek is windows telefonu. O kaip su apple?

Edgaras 2012-11-01 14:07

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 237234)
Butent sinchronizavimo galimybemis android tikrai yra labai geras variantas. As naudoju WIn8, tai viska yra buten taip kaip tu nori - tarp telefono ir kompo viskas real time sinchronizuojasi, kalendorius, uzrasine, kontaktai. Mieste eidamas ka uzsirasau telefone, viskas atsiranda ir kompe. Butu labai keista, jei ir su apple kompu to nebutu galima. Nors zinant apple ciudus, visko galima tiketis.

nu ir prajuokinai :xx: tas tavo androidas dar isleistas nebuvo kaip iphonas jau viska sinchronizuodavo su gmail'u, :D

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 237248)
Dabar izivaizduok, isigiju iPhone 4. Ir ka man daryti - ogi rankutemis kelti visa savo info i iCloud? Kaip?
O kaip del skydrive? Jis prieinamas tiek is anroid, tiek is windows telefonu. O kaip su apple?

tu turbut juokauji ?? negi rimtai tu cia ??? is gmailo persikelt viska i apple iCloud'a 10 sekundziu darbas :D
skydrive iphone prieinamas turbut nuo tos dienos kai tik atsirado :xx:

pucenas 2012-11-01 14:15

Edgaras jau neiskente :) as skaiciau skaiciau ir galvojau kiek jie dar cia pilstys is tuscio i kiaura :) ir nieko nezinodami nusisnekes :D :D

juozavas 2012-11-01 14:34

pamaigiau ir iP4, ir sgs2, tiesiog tai labai lygiaverčiai savo laiku buvo geriausi rinkoje aparatai, flagmanai tsakant. Tiesiog apie SGS2 ekraną galima pasakyt viena nuotrauka (prisegu) ir nors ir turiu apple kompą jau septinti metai (vis tą patį, visko užtenka), bet telefonas kažkodėl sgs atrodo universalesnis.
http://xahlee.org/funny/i/cats/cat_its_beautiful.jpg
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...zcDBOW8WTUnH0g

Robis 2012-11-01 15:11

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 237245)
Aha, tik vat beda viena - o jei as turiu skirtingus irenginius - Windows kompa, android telefona ir iPad plansete - kaip viska susinchronizuoti? Ar pagal apple reikia kad viskas butu vien tik apple? Tam google ir gerai, nes jei viska susikeli i ji - dzin ka tu nudoji, ji su viskuom sinchronizuojasi. O apple kiek zinau su google vis labiau ant kirviu eina sia linkme. Va, sukure apple net zemelapius savo navigacijai. Ne lygis jiems google maps. Ir kuom baigesi? Gal nuoroda mestelt kokio lygio tai pravalas ir kaip apple atsakingu uz tai asmenu galvos jau skrenda uz sita fail?

ei, o pameni kokia pradžia buvo google mapsų? Ar reikia pasikapstyt internete ir surasti, kokia bugova ji buvo? :D kalbi bile kalbėt...

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:12.