Finalfour |
2012-11-01 11:52 |
Citata:
Pradžioje rašė juozavas
(Post 237231)
Pasiėmiau vakar SGS2, nu fainas žaislas. Iki šiol su nokia5800xm buvau, tai man bet koks naujesnis paliktų įspūdį, bet samsungas tikrai turi tą "eye-poping display". Dydis man geras, rašyt greit priprasiu manau. Iškart užklijavau ekrano apsaugą tik nulupęs reklaminę plėvelę, tai jei gaučiau už jį kiek sakė Robis, išeitų iškeist į iPhone4. Noriu paklaust turinčių IP4 - ar turi apple kompą, ar sinchronizuojat ką nors? Man būtų patogu pvz darbų sąrašą susidaryt telefone, ir vakare grįžęs tą patį matai kompe (kur nors gmail ar šiaip appse kokiam) Nors dabar turbūt visi tą daro. Kažkaip protas liepia pasilikt sgs2, nes ten viską pagal save gali pasidaryt, bet IP4 gal kažką išlaužčiau daugiau, nes turiu macbooką? Dilema blyn.
|
Butent sinchronizavimo galimybemis android tikrai yra labai geras variantas. As naudoju WIn8, tai viska yra buten taip kaip tu nori - tarp telefono ir kompo viskas real time sinchronizuojasi, kalendorius, uzrasine, kontaktai. Mieste eidamas ka uzsirasau telefone, viskas atsiranda ir kompe. Butu labai keista, jei ir su apple kompu to nebutu galima. Nors zinant apple ciudus, visko galima tiketis. Sitie sinchronizacijos dalykai turi nepriklausyti nuo OS. Juk kompe pas mane windai, telefone androidas, bet puikiai visi draugauja per google serverius. Jei apple sito dalyko nepalaiko, tai gaila man ju.
Pas mane puikiausiai apsijungia i viena darnia visuma - android, google, skydrive, facebook. Viskas vyksta vienu metu kompe ir telefone. Aisku, su win8 pasirodymu sitie dalykai ziauriai patogus pasidare.
Mano patarimas - nesudurniuok, ir nekeisk SGS II i iphone. Nes neitiketina butu, jei negaletum visko susinchronizuoti ir su apple kompu. Vis tiek juk visko tarpininkas turetu buti google.
|