![]() |
sveiki, pabandysiu atgaivinti seniai uzmirsta tema :)
turiu as irgi toki varianta kaip vienas raktas:( gal dabar jau ne taip brangiai galima pasigaminti? o jeigu nusipirkus rakta per ebay ir kiek tada kainuotu programavimas ir ar ta is vis daro? visiem dekui uz informacija:) |
Citata:
|
Citata:
|
Nu nelabai norisi darytis tokio brangaus rakto, bet kai turi tik viena tai tikrai ne kas:( Vadinasi reikia saugoti kaip savo aki:)
|
Eikit eikit "tik silberis daro" :) :)
Vitalikas 8-600-35653. Vilnius. Kreipkites visais klausimais kas susije su mersu programuojamais raktais. Padejo man nekart |
Citata:
|
na tas "ne kazkas" tai jau 100lt :)
|
ir pas mane tas pats kaip mb001, irgi vienas raktas veikia o kitas ne, bet as dar turiu toki plona, be mygtyuku, servisini, su kuriuo masina irgi uzsiveda :)
|
man ir reikia atsarginio nes kazkaip jau nemazai problemu butu jai pamesciau paskutini
|
Sveiki,
gal zinote kas galetu buti raktui. Keiciau akumuliatoriu (emimo netu raktas buvo istrauktas) viskas veike. Pastovejo savaite ir va raktas nereaguoja i nieka nei atrakinsi nei uzrakinsi i spynele ikisus jokios reakcijos. Elementai pas rakta nauji. Ar gali butu kai nenaudoji nusoksta kodas:( bandziau akumo atjungina pusei valandos bet nieko:verkia: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:40. |